Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Κιττυ εμένα με βολεψαν οι μικρές της medela

δεν ξεκολάνε ? εχω και μεγαλο στηθος , και πρεπει να το κουμαντάρω:tongue::tongue::tongue:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σημασία έχει οτι ξέρεις τι έχεις να πάρεις ακόμη. Υπομονή να έχεις και θα θηλασεις. Κι εμένα σχεδόν επίπεδες είναι οι θηλες μου αλλά τα κατάφερα. Τώρα τις ψευδοθηλες τις χρησιμοποιώ μόνο καμία φορά όταν ποναω, μετα απο κάποιο καιρο και πολυ θηλασμο έχουν μεγαλώσει οι θηλες.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Σημασία έχει οτι ξέρεις τι έχεις να πάρεις ακόμη. Υπομονή να έχεις και θα θηλασεις. Κι εμένα σχεδόν επίπεδες είναι οι θηλες μου αλλά τα κατάφερα. Τώρα τις ψευδοθηλες τις χρησιμοποιώ μόνο καμία φορά όταν ποναω, μετα απο κάποιο καιρο και πολυ θηλασμο έχουν μεγαλώσει οι θηλες.

τι να πω....κατι κανω λαθος:-(:sad::-(:sad: δεν μπορεί να πιασει με τιποτα ο μπεμπης , και με βοήθησαν στο μαιευτηριο αλλά και παλι τιποτα.....και με το θηλαστρο τραβιουνται προς τα εξω εκεινη την ωρα , μολις σταματησω πλάκα παλι:-(:sad::-( το ίδιο προβλημα ειχε και η μαμά μου και η μια αδερφη της

Διαφημίσεις

Μη νομίζεις και εμένα τώρα τελευταία σκληρηναν αρκετά και μένουν έξω...

ασε ρε γμτ....στεναχωριεμαι που δεν καθεται ουτε να πιπιλισει....τι να πιπιλίσει κι ο άμοιρος ? θα παρω και της medela να δω...ετσι μου ερχεται να τις κολλησω με ταινία γυρω-γυρω:shock::shock:

ακουστε τηλεφωνημα τωρα

- τον Κο Θανάση παρακαλω

- λεω , δεν ειναι εδω , τι θα θελατε ?

- περιμενω μια προσφορα για βαπτιση τον Σεπτέμβριο . ηρθε την περασμενη εβδομαδα στην Ανάβυσσο και ειδε τον χωρο και μου ειπε θα στειλει την προσφορα

κόκκαλο εγω.....στην Ανάβυσσο..???

λεω , η γυναικα του ειμαι και δεν ξερω κατι....

τελικά , σε κετερινγκ ηθελε να παρει και βεβαια αλλον Θαναση...απλα ειχε το τηλ μας απο την προηγουμενη βαπτιση

Δεν ξέρω πως είναι της chicco αλλά της nuk που έχω δει χωρίς να τις δοκιμάσω και μόνο με το μάτι μου φάνηκε δύσκολο να μείνουν κολλημενες στο στήθος...

θα δω τι θα κανω.....

πρεπει να παω και οφθαλμιατρο , να δω τα ματια μου , και αν ειναι ακομα υψηλη η πιεση μου .....αντίο και θηλαστρο και ολα:(:(:(

Διαφημίσεις

Εγω πάλι στενεχωριεμαι κιττυ μου γιατί τον έχω κακομαθει και θέλει να πιπιλαει συνέχεια.

μμμ....αλλο προβλημα κι αυτό.....

μερικες φορες ξερω οτι θελει εστω και λιγο , για να κοιμηθεί , του φτιαχνουμε γαλα πινει 10ml και κοιμαται

αι στο καλο....ουτε αυτο δεν μπορω να του δωσω.....και το θηλαστρο θελει πολύ χρόνο .....και που να τον βρεις ?

την νυχτα , δεν εχω κουράγιο να καθομαι να αντλώ

εχω τρελαθει τελειος ..

αντι να πατησω f5 εκλεισα το pc και το κανω συνεχεια...και καθε φορα που το κανω λεω.. μπα χαλασε αυτο!αχ θεε μου..

ρε κοριτσια ειχατε εσεις τετοια? πχ να ξαχνετε...

την τελεφταια φορα που πηγα στον γιατρο πηρα αγκαζε εναν αλλον αντρα και εφυγα και ο αντρα μου ειχε μεινει κοκαλο...

για να μην πω οτι στο συρταρι μου ειναι ο φακελος του γιατρου..

HouVp2.png

oVGVp2.png

εχω τρελαθει τελειος ..

αντι να πατησω f5 εκλεισα το pc και το κανω συνεχεια...και καθε φορα που το κανω λεω.. μπα χαλασε αυτο!αχ θεε μου..

ρε κοριτσια ειχατε εσεις τετοια? πχ να ξαχνετε...

την τελεφταια φορα που πηγα στον γιατρο πηρα αγκαζε εναν αλλον αντρα και εφυγα και ο αντρα μου ειχε μεινει κοκαλο...

για να μην πω οτι στο συρταρι μου ειναι ο φακελος του γιατρου..

ουουουυουο.....αφηρημάδα φουλ:P

καλέ , πηρες αλλον αγκαζέ ? χαχαχαχχαχαα

sorry που χαθηκα αλλα μιλουσα με την κουμπαρα μου!

ο βαφτησιμιος μου νιαουριζει αχαχα ειναι πολυ ησυχο μωρο!

εχει φτασει 4,5 κιλα απο την μερα που γεννηθηκε 2640 και ειναι 49 ημερων.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...