Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

μια χαρα ειναι παπακι.

εγω εχω προβλημα με τον αντρα μου δεν θελει να μπαινει ξενο ατομο μεσ στο σπιτι

και ετσι θα τα κανει μονος του..αντε να ερθει και η πεθερα μου..δεν με πειραζει αλλα θα ηταν καλλυτερα να ερχοταν μια κοπελα να ξαμπερδευα.

οσο για τα χαλια φοβαμαι εξω μην τα χαλασουν στην αδριανη τα ειχαν χαλασει.

ελα ρε συ σοβαρα;καλα πως τα χαλασαν;;;

εγω τα δινω επιτηδες εξω γιατι μου τα κανουν και αποστειρωση για τυχον μικροβια και ακαρεα και ειδικα τωρα το χειμωνα που θα μπουσουλαει και το μωρο δεν το συζητω εννοειται πως θα τα εδινα εξω γιατι οταν τα κανω μονη δεν ειναι το ιδιο με ατμο γινεται πολυ καλη δουλεια!

οσο για το ξενο προσωπο στο σπιτι ουτε και ο αντρας μου θελει αλλα την εχω απο κοντα και εχουμε πει οτι δεν την αφηνω να ανοιγει συρταρια ντουλαπες κτλ και εννοειται οτι δεν την αφηνω μονη σπιτι οπως κανει κατι φιλες μου!

εγω δεν εμπιστευομαι.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

προχωραω σταθερα και παιζω με τις κλωτσιτσες της μπεμπας.

εσυ τι κανεις? πως παει το ξεκηνημα στην δουλεια?

εντάξει μωρέ , λιγες ωρες λειπω ουτως ή αλλως . 10 00 - 14 00 ..και το σπιτι ειναι 5-10 λεπτά απο το μαγαζί

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καλημερα μαρακι!ολα καλα εμεις εσυ πες μας!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Παπάκι τι ωραία λίστα που εφτιαξες!

Αν έχεις θέμα με τις θηλες να πάρεις και ψευδοθηλες. Εμένα με βοήθησαν στην κλινική γιατί την τρίτη μέρα που κατέβηκε πολυ γάλα σκληρηνε το στήθος μου και επειδή δεν έχω μεγάλες θηλες ο μικρός δεν μπορούσε να τις πιάσει, γλιστρουσαν απ΄το στόμα του!Επίσης πάρε και κρέμα λανολινης για τις θηλες.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

το ξερω ρε παπακι .. θα το ψαξω εχεις δικιο σε αυτο πουλες το πολυ πολυ να του το ξεκαθαρησω,αλλα αποτι εχω δει κατι πακιστανους εχει να καθαριζουν.τεσπα

η αδριανη που αφηνε μονη της την κοπελα να κανει δουλειες ρωτα την τηιεχει αλλαξει τα παντα .

κιττυ καλο να ειναι κοντα το μαγαζι παλι καλα!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Αν έχεις θέμα με τις θηλες να πάρεις και ψευδοθηλες. Εμένα με βοήθησαν στην κλινική γιατί την τρίτη μέρα που κατέβηκε πολυ γάλα σκληρηνε το στήθος μου και επειδή δεν έχω μεγάλες θηλες ο μικρός δεν μπορούσε να τις πιάσει, γλιστρουσαν απ΄το στόμα του!Επίσης πάρε και κρέμα λανολινης για τις θηλες.

Βρε Μαρία, εμενα μου ξεκολάνε οι ψευδοθηλές, μου ειπανε απο το μαιευτηριο να παρω το 0 της chicco. εσύ ποιές ειχες παρει ?

Διαφημίσεις

το ξερω ρε παπακι .. θα το ψαξω εχεις δικιο σε αυτο πουλες το πολυ πολυ να του το ξεκαθαρησω,αλλα αποτι εχω δει κατι πακιστανους εχει να καθαριζουν.τεσπα

η αδριανη που αφηνε μονη της την κοπελα να κανει δουλειες ρωτα την τηιεχει αλλαξει τα παντα .

κιττυ καλο να ειναι κοντα το μαγαζι παλι καλα!

ε, ναι ..αν ηταν να παιρνω αυτοκινητο κλπ θα ειχαμε ενα θεματάκι

Κι εμείς καλα είμαστε κορίτσια. Κιττυ εσείς όλα καλα; Θέλει βολτιτσες ο πονηρουλης; Αχ όλα αυτά που μας κουράζουν τους αρέσουν πολυ και τα συνηθίζουν και πολυ εύκολα! Μας εκμεταλλεύονται κανονικά τα ζουζουνια αλλά πως να τους αρνηθούμε;

Άννια συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου. Εύχομαι όλα να πανε καλα!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

ναι θα παρω απο ολα μαρακι γιατι θελω οπωσδηποτε να θηλασω κι ευχομαι να τα καταφερω.

οσο για τη λιστα ειδες ποσο μου λειπουν ακομα;;να δω ποτε θα αξιωθω να τα παρω.

566b716e1f.png?html%22

Κιττυ εμένα με βολεψαν οι μικρές της medela

γενικα η μεντελα εχει τα καλυτερα

ειναι πολυ καλη εταιρια.

κι εγω λεω θηλαστρο μεντελα η της αβεντ να παρω.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...