Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Επειδή με πονούσε έντονα το στομάχι λέω ότι είναι γαστρεντερίτιδα.

Ποια φαγητά πιστεύεις ότι ανακουφίζουν;

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

αχ κιττυ μου ασε με εχει τρελανει μιλαμε!

ειμαι τοσο χαρουμενη ετσι οπως τον νιωθω!

καθομαι με τις ωρες και του μιλαω και μολις ακουει τη φωνη μου σταματαει να κανει τουμπες!

αχ ειναι το πιο τελειο συναισθημα που εχω ζησει ποτε!

όντως είναι τέλειο !!!! κοιτα να το χαρείς τωρα :P:p:p αλλά και μετα που θα τον κρατάς αγκαλιά δεν συγκρίνεται.

η αδερφη μου λεει οτι και εγω και ο άντρας μου , εχουμε μόνιμα ενα ''ηλίθιο'' χαμόγελο:P

παντως κι εγω (δεν ξερω αν ειμαι τρελή) , οταν καποια πρωινα δεν κουνιόταν για κάμποση ωρα- του μιλούσα και μετα άρχιζε τις τουμπες....ενιωθα οτι με καταλάβαινε:rolleyes::rolleyes:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα κανω μια ερωτηση , για να μου απαντησουν αργότερα τα κορίτσια που ξερουν

εχουν μειωθεί οι φορες που κανει κακά.....πιο πολλές φορες ειναι κατουρημένος , ειναι φυσιολογικό ? ο παιδιατρος μου ειπε οτι καποιες φορες το almiron προκαλεί δυσκοιλιότητα

όντως είναι τέλειο !!!! κοιτα να το χαρείς τωρα :P:p:p αλλά και μετα που θα τον κρατάς αγκαλιά δεν συγκρίνεται.

η αδερφη μου λεει οτι και εγω και ο άντρας μου , εχουμε μόνιμα ενα ''ηλίθιο'' χαμόγελο:P

παντως κι εγω (δεν ξερω αν ειμαι τρελή) , οταν καποια πρωινα δεν κουνιόταν για κάμποση ωρα- του μιλούσα και μετα άρχιζε τις τουμπες....ενιωθα οτι με καταλάβαινε:rolleyes::rolleyes:

καλα εχουμε λαλησει δεν το συζητω..

κοιτα σιγουρα νιωθουν κατι και καταλαβαινουν μεσα στην κοιλιτσα μας!

αχ ναι οταν θα τον κραταω αγκαλια πιστευω οτι θα ειναι ολα μαγικα!!!!!!!

λογικο ειναι να εχεις "ηλιθιο" χαμογελο οταν ξερεις πως αυτο το πλασματακι που κρατας ειναι δικο σου δημιουργημα!δεν υπαρχει κατι πιο μαγικο απο αυτο το θαυμα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

θα κανω μια ερωτηση , για να μου απαντησουν αργότερα τα κορίτσια που ξερουν

εχουν μειωθεί οι φορες που κανει κακά.....πιο πολλές φορες ειναι κατουρημένος , ειναι φυσιολογικό ? ο παιδιατρος μου ειπε οτι καποιες φορες το almiron προκαλεί δυσκοιλιότητα

κοιτα εμπειρια προσωπικη δεν εχω αλλα θεωρητικα παντα ξερω πως με το μητρικο γαλα κανουν 4 και μπορει και 5 φορες τη μερα κακακια αλλα με το ξενο γαλα αναλογα με το τι θα του δωσεις εννοειται πως μειωνονται και ειναι και πολυ πιο σκληρα.

σχεδον ολα τα συμπληρωματα δημιουργουν δυσκοιλιοτητα αλλα πιο πολυ αλλα λιγοτερο.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

κοιτα εμπειρια προσωπικη δεν εχω αλλα θεωρητικα παντα ξερω πως με το μητρικο γαλα κανουν 4 και μπορει και 5 φορες τη μερα κακακια αλλα με το ξενο γαλα αναλογα με το τι θα του δωσεις εννοειται πως μειωνονται και ειναι και πολυ πιο σκληρα.

σχεδον ολα τα συμπληρωματα δημιουργουν δυσκοιλιοτητα αλλα πιο πολυ αλλα λιγοτερο.

δεν ειναι καθολου σκληρα....απλά νομιζω οτι κανει λιγοτερες φορες την μερα...θα το παρακολουθησω. Δηλ κανει 3-4 την μερα , ενω στην αρχη πιστεύω οτι ηταν πιο συχνά:confused:

του δινω και δικο μου , οσο μπορω και προλαβαινω να βγαλω....αυτό που μου την δινει οτι την νυχτα μου τρεχει γάλα:shock::shock:

Διαφημίσεις

καλα εχουμε λαλησει δεν το συζητω..

κοιτα σιγουρα νιωθουν κατι και καταλαβαινουν μεσα στην κοιλιτσα μας!

αχ ναι οταν θα τον κραταω αγκαλια πιστευω οτι θα ειναι ολα μαγικα!!!!!!!

λογικο ειναι να εχεις "ηλιθιο" χαμογελο οταν ξερεις πως αυτο το πλασματακι που κρατας ειναι δικο σου δημιουργημα!δεν υπαρχει κατι πιο μαγικο απο αυτο το θαυμα!

ασε , σου λεω μου ερχεται να του ''δαγκώσω'' τα μάγουλα , αλλά δεν τον φιλαω στο πρόσωπο....στα μπουτακια που ειναι και χοντρούτσικα:tongue::tongue:

δεν ειναι καθολου σκληρα....απλά νομιζω οτι κανει λιγοτερες φορες την μερα...θα το παρακολουθησω. Δηλ κανει 3-4 την μερα , ενω στην αρχη πιστεύω οτι ηταν πιο συχνά:confused:

του δινω και δικο μου , οσο μπορω και προλαβαινω να βγαλω....αυτό που μου την δινει οτι την νυχτα μου τρεχει γάλα:shock::shock:

ναι ετσι ειναι με το θηλασμο τρεχει το στηθος γι αυτο μου λενε ολοι να παρω εκτος απο επιθεματα που θα χρειαστω απειρα να παρω και πολλα νυχτικα-πυζαμες θηλασμου γιατι λερωνονται πολυ συχνα.

566b716e1f.png?html%22

ναι ετσι ειναι με το θηλασμο τρεχει το στηθος γι αυτο μου λενε ολοι να παρω εκτος απο επιθεματα που θα χρειαστω απειρα να παρω και πολλα νυχτικα-πυζαμες θηλασμου γιατι λερωνονται πολυ συχνα.

σκέψου και να θηλαζα κανονικά.......

ναι παιδί μου , λερώνονται συνέχεια ...αφου κοιμαμαι μα σουτιεν και επιθέματα ,αλλά δεν μπορω και συνέχεια με το σουτιεν

απο το αλλαζω μπλουζες -πυζάμες κλπ όλη μερα αλλο τιποτα...την μια θα με κατουρησει , βρεχομαι οταν τον κανουμε μπανιο.....

σκέψου και να θηλαζα κανονικά.......

ναι παιδί μου , λερώνονται συνέχεια ...αφου κοιμαμαι μα σουτιεν και επιθέματα ,αλλά δεν μπορω και συνέχεια με το σουτιεν

απο το αλλαζω μπλουζες -πυζάμες κλπ όλη μερα αλλο τιποτα...την μια θα με κατουρησει , βρεχομαι οταν τον κανουμε μπανιο.....

ετσι ειναι κουκλα μου ολο πλυντηριο και σιδερο αχαχαχα!

πρεπει να παρω τετοια πραγματακια γιατι επειδη ειμαι πολυ χυμα γενικα κι ολο με φανελακια του αντρα μου και μποξερακι κοιμαμαι το καλοκαιρι πρεπει να απρω νυχτικα η αν βρω μπειμπι ντολ με ανοιγμα στην μπουζα ακομα καλυτερα γιατι τις νυχτικες δεν τις πολυσυμπαθω.

566b716e1f.png?html%22

ετσι ειναι κουκλα μου ολο πλυντηριο και σιδερο αχαχαχα!

πρεπει να παρω τετοια πραγματακια γιατι επειδη ειμαι πολυ χυμα γενικα κι ολο με φανελακια του αντρα μου και μποξερακι κοιμαμαι το καλοκαιρι πρεπει να απρω νυχτικα η αν βρω μπειμπι ντολ με ανοιγμα στην μπουζα ακομα καλυτερα γιατι τις νυχτικες δεν τις πολυσυμπαθω.

το καλοκαιρι κι εγω φανελάκια δικά του φοράω:P:p κι εγω δεν συμπαθω τα νυχτικά αλλα αυτο που ειχα παρει για το μαιευτηριο με βόλεψε και το φοράω και στο σπίτι.

απο πλυντηριο αλλο τιποτα ....και εννοείται οτι προηγείται ο μικρός πρίγκηπας:P:p

λοιπον , παω κι εγω , θελω να παω σουπερ μαρκετ , για 2 πραγματα και μετα παω σπιτι. περασε μια κυρια το πρωι απο το κεντρο υγειας παιδιου για μια ενημερωση για το προγραμμα του ΠΑΙΔΩΝ. εφευγα εκεινη την ωρα και της ειπα να ερθει 3-4

καλό μεσημέρι !!!! φιλιάαααα !!!!!

Διαφημίσεις

το καλοκαιρι κι εγω φανελάκια δικά του φοράω:P:p κι εγω δεν συμπαθω τα νυχτικά αλλα αυτο που ειχα παρει για το μαιευτηριο με βόλεψε και το φοράω και στο σπίτι.

απο πλυντηριο αλλο τιποτα ....και εννοείται οτι προηγείται ο μικρός πρίγκηπας:P:p

λοιπον , παω κι εγω , θελω να παω σουπερ μαρκετ , για 2 πραγματα και μετα παω σπιτι. περασε μια κυρια το πρωι απο το κεντρο υγειας παιδιου για μια ενημερωση για το προγραμμα του ΠΑΙΔΩΝ. εφευγα εκεινη την ωρα και της ειπα να ερθει 3-4

καλό μεσημέρι !!!! φιλιάαααα !!!!!

αντε φιλακια κουκλα μου παω κι εγω να βαλω τραπεζι!

φιλακιααααααααααααααα!

και πολλα χαδακια στον πριγκιπα σου!!!

566b716e1f.png?html%22

γεια σας κοριτσαρες...τι μου κανετε;εγω παλι δεν ειχα ιντερνετ σημερα κ σπασανε τα νευρα μου.πριν λιγο ηρθα σπιτι κ φτιαχνω σουτζουκια του πασα..ειδικη παραγγελια..

μαριαθ ,τι κανει ο κουκλος σου;δεν μπαινεις συχνα..κ σε εχουμε χασει..

μινακι πως εισαι κοριτσαρα;

αννια μπραβω σουπερ η χωριακη

αννουλα μου τι να πω η μικρη ειναι ενας αγγελος,πανεμορφη..καλε σε ποιον εμοιασε;εσυ πως εισαι;

παπακι μουυυυ ολα καλα;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ουουουυου

τι κανετε;;;

λοιπον θας σας πω τι εχω παρει για τον βατραχακο και μετα συμπληρωστε οι εμπειρες αν ξεχναω κατι ναι;;;

εγω εχω παρει καποια πραγματα αλλα ακομα μου λειπουν πολλα!

λικνο-κουνια

παντα

καροτσι x 3 (πορτ μπεμπε,καθισμα αυτοκινητου,καροτσι κανονικο,βαση isofix)

12 εσωρουχακια κοντομανικα

3 φορμακια κοντομανικα

3 φορμακια ολοσωμα

15 λαβετες(πανακια για τις γουλιτσες)

10 πανες αγκαλιας

2 κουβερτακια φλις μικρα

2κατωσεντονα για το πορτ μπεμπε με λαστιχο

4 σελτεδακια 2 πολυ μικρα για το πορτ μπεμπε και 2 για αλλαγμα

2 σκουφακια

1 ζευγαρι γαντακια

1κουβερτουλα πολυ λεπτη αγκαλιας οχι πικε αλλα πολυ δροσερη

1 σετ περιποιησης μπανιου απο τα Mothercare (ψαλιδακι,νυχοκοπτη,χτενουλα,θερμομετρο κτλ)

και την προικα που περιλαμβανει

2 πετσετες

1 μπουρνουζακι χωρις χερακια

1 γαντακι για να το τριβεις οταν το κανεις μπανιο

1 πικε κουβερτουλα για το πορτ μπεμπε

1 πικε κουβερτα για την κουνια

1 σετ σεντονια για την κουνια(πανω κατω και μαξιλαροθηκη)

1 παπλωματακι για την κουνια

προς το παρον αυτα εχω παρει αλλα μου λειπουν ακομα αρκετα οπως:

πετσετες

μπουρνουζακια κι αλλα

μερικα φορμακια ακομα

καλτσακια

αποστειρωτης

βραστηρας

μπιμπερο

θηλαστρο

αποφρακτηρας για τις μυξουλες

ορος

επιθεματα στηθους

γαζες

μπεντατιν

μπανακι

σφουγγαρακι φυσικο

απορρυπαντικο για βρεφη(λεω το αρκαδι με πρασινο σαπουνι)

ολα τα καλλυντικα που θα τα παραγγειλω απο το internet απο γερμανια της weleda γιατι θελω να ειναι φυτικα ολα

κουνουπιερα

παρκοκρεβατο(για να το εχουμε στις μετακινησεις στις γιαγιαδες πιο πολυ

ριλαξ

μαρσιπος

κι αλλα σελτεδακια

κουρτινα για το δωματιο

ενα φωτιστικο

μωρομαντηλα

νυχτικα και πυζαμακια για μενα για θηλασμο

2 σουτιεν θηλασμου ακομα γιατι εχω μονο 2 και ειναι πλυνε βαλε

στρωματακι για την αλλαξιερα

σαλιαρες

παμπερς

πιπιλες(δεν εχω αποφασισει ακομα αν θελω να χρησιμοποιησω αλλα θα παρω κανα 2 και βλεπουμε)

και επισης κανενα παιχνιδακι για διακοσμητικο που δεν εχω τιποτα

καλα ολο και κατι θα μου εχει ξεφυγει αλλα αυτα ειναι αυτα που ερχονται τωρα!για δειτε κι εσεις να μου πειτε μηπως ξεχναω τιποτα. ______

566b716e1f.png?html%22

Καλησπέρα Παπάκι μου !!

λοιπον διαβασα τις αγορες σου , αυτά που εχω εγω να σου πω ως τωρα ειναι

- αρκετα σελτεδάκια, λερώνονται με τρελό ρυθμό. επισης ειναι απαραιτητα για την κουνια του , λικνο (οτι θα εχεις τελοσπάντων )

- Τον ιούλιο δεν ξερω αν φορανε και 2ο φορμακι , αλλα τωρα εγω του φοραω το ζιπουνακι και φορμακι-πυζαμάκι , με φερμουάρ ειναι τα πιο βολικά

- Βραστηρα πηρα κι εγω για πιο γρηγορα , αλλα ο παιδιατρος μας ειπα οχι σε βραστηρα , αλλα σε μπρίκι

- Αποστειρωτη , θηλαστρο κλπ γιατι να παρεις απο τωρα ? γνωμη μου , δες πως θα πας με τον θηλασμο πρωτα

-μωρομάντηλα δεν χρησιμοποιώ καθολου ....τον ερεθισαν στο μαιευτηριο. αλλα ετσι κι αλλιως τον πλενω καθε φορα. αντε οταν θα βγαινουμε εξω

αν θυμηθω ή μαθω κατι άλλο θα σου πω...αλλα σιγουρα θα σου πουν περισσότερα οι πιο εμπειρες μανούλες

παω τωρα , να τον κανουμε μπανακι..και μετα να στεγνωσω κι εγω τα μαλλια μου

Φιλιά !!!!!

σελτεδακια το ξερω οτι θα χρειαστω καμια 15 αρια!

θηλαστρο δεν ξερω ρε συ απλα επειδη εχω εισερχουσες θηλες φοβαμαι μηπως δε μπορεσω να θηλασω στο μαιευτηριο και του δωσουν ξενο γαλα και δε ντο θελω καθολου και επειδη θα γεννησω στο πανεπιστημιακο δεν ξερω αν σου δινουν για εκεινες τις μερες.

θα το ρωτησω και βλεπω.

οσο για το βραστηρα δεν ξερω κι εγω το ακουσα αυτο για τον βραστηρα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...