Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

εδω ειμαι παλι!

καλημερα μινακι-ξανθουλι-αστερινα και αννια!

σε λιγο πρεπει να παω να φτιαξω τα σουτζουκακια μου!

τι κανετε;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι αστερινακι μου σουτζουκακια βεβαια ελαφρια τα κανω στο φουρνο οχι τηγανητα!

αλλα και μενα μου αρεσουν πολυ,σε κανα μισαωρακι θα παω να τα ζυμωσω να τα βαλω στο φουρνο να εχω ετοιμη και τη σαλτσουλα μου!

εσυ ρεβιθια ε;;;κι αυτα μου αρεσουν πολυ!

ασπρα σουπα η κοκκινιστα;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

καλημερα παπι μου μιαμ μιαμ σουτζουκακια ε? εγω θα κανω μπιφτεκακια το μεσημερι!!!!

μπιφτεκακια ε;;τελεια!βαζεις και τοματουλα ψιλοκομμενη μεσα;;;

566b716e1f.png?html%22

καλημερα μαρακι τι κανει το αντρακι σου;;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Μεγαλώνει ο μπομπιρας! Για ποτε περνάει ο καιρός ούτε που το καταλαβαίνω...ευτυχώς αρχίζει και ζεσταινει και κάνουμε καμιά βόλτα με το καρότσι. Κατα τ΄αλλα θηλαζουμε αποκλειστικά για την ώρα. Φαίνεται οτι τα καταφέρνουμε κάπως καλα. Εσυ ετοιμάζεται φαντάζομαι,ε;

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλα είναι και εδώ στα βόρεια αλλά δεν έχουμε καύσωνα...πάντως και στην τηλεόραση είδα οτι ανεβαίνει η θερμοκρασία. Μπορει και λόγω της εγκυμοσύνης να ζεσταινεσαι λιγάκι παραπάνω οπότε να ο καύσωνας...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλα είναι και εδώ στα βόρεια αλλά δεν έχουμε καύσωνα...πάντως και στην τηλεόραση είδα οτι ανεβαίνει η θερμοκρασία. Μπορει και λόγω της εγκυμοσύνης να ζεσταινεσαι λιγάκι παραπάνω οπότε να ο καύσωνας...

χαχαχα οχι βρε! εξω δεν αντεχεται σημερα ειναι αυτο!

αλλα αν ειναι να νιωθω τετοια ζεστη με την εγκυμοσυνη...παναγια μου τι εχω να περασω

HouVp2.png

oVGVp2.png

Πάντως εγω αν και ήμουν χειμώνα στους τελευταίους μήνες ζεσταινομουν και το βράδυ που κοιμομουν ιδρωνα πολυ! Αφού στο τέλος που έπρεπε να πάω τουαλέτα και ενδιάμεσα το βράδυ άλλαζα μπυτζαμα όταν σηκωνομουν...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...