Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

κοριτσια καλο μηνα να εχουμε διαβαζω τα νεα σας οσο μπορω αλλα οταν μπαινω εγω δεν ειναι καμια σας

να ευχηθω στην αννουλα να της ζησει η μικρη της να ειναι γερη και τυχερη

στο μινακι να της πω να μην στεναχωριεται και της στελνω πολλα πολλα φιλια

αννετακι μου φιλακια πολλα στον μπεμπακο

τζενακι περαστικουλια φιλακια

και σε ολα τα πολοιπα κοριτσια πολλα φιλια και καποια στιγμη ελπιζω να τα πουμε

αχ βρε φαιη μου οντως εχουμε καιρο να τα πουμε...σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου σε μια εβδομαδα να μας πεις τα ευχαριστα..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλο μηνα κοριτσια...αν και ο καιρος σημερα δεν ηταν και τοσο καλος.

φαιη οντως εχουμε χαθει.

αννετ πω! πω! κοριτσι μου,ειναι πολυ τρεις μερες αντε να περασουν γρηγορα οι μερες να ξανα ερθεις στο μωρακι σου.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου ειμαστε μια χαρα ολες!!!! Η μικρη μαμ κακα και νανι.....αλλα καναμε και λιγο ικτερο αλλα οχι κατι ανησυχητικο.....

Εσυ πως εισαι?Τι τικερακι ειναι αυτο που βλεπω?

καλημερα και καλο μηνα σε ολα τα κοριτσια!

αννουλα μου γυρισατε;;καλο σαραντισμο και στις 2!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

kalhmera koritsia exoume kanei format ston ypologisti kai ta exo xasei ola :(....eimaste kala olo voltes xtes phga sto panigisri sti filadelfia proxtes se paidotopo den exoume valei pisino kato...o mikros evgale 4dontia mazemena 2trapezites kai 2dipla tous kynodontes ola apo pano,opotw gia auto kai ta myxonia.....epishs apo thn paraskeuh koimate seri kai xypanei 8.30-9.30apo ths 9.30-10to vrady!!!!!auta tha epistrepso otan ftiaxoyme to konservokouti giati den exei ellhnika filakia!!!

:-D

καλημερα κοριτσια! τι κανετε? εδω πολυ ζεστη,τοσο που φοβαμαι για σεισμο,εχει

καυσωνα.

αννουλα καλο σαραντισμο.

παπακιο σε εχασα κ εσενα..

μινακι ολα καλα? πως εισαι?

καλημερα κουκλα ολα μια χαρα εσεις?

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...