Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα αργησει πολυ? να ξερω ποτε να πιω το ντεπον γιατι μου φερνει και υπνο!!!!!!!!

καλε παρε ντεπον εμενα θα κοιτας;;

θα παω να δω λιγο grey's anatomy δεν ξερω τι ωρα θα ερθει αλλα δε νομιζω να ερθει απο τωρα.εχει βγει με συναδελφους και αν αρχισουν να λενε για τη δουλειααααααα!!!!!!ασε τον βλεπω κατα τις 3.θα ξαπλωσω κι εγω σιγα να μην ταλαιπωρω το βατραχακο μου ξυπνια τοσες ωρες!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

απαπαπαπα...πολυ αιμα βρε παιδι μου το επεισοδιο αυτο...α δε μπορω τετοια!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλε παρε ντεπον εμενα θα κοιτας;;

θα παω να δω λιγο grey's anatomy δεν ξερω τι ωρα θα ερθει αλλα δε νομιζω να ερθει απο τωρα.εχει βγει με συναδελφους και αν αρχισουν να λενε για τη δουλειααααααα!!!!!!ασε τον βλεπω κατα τις 3.θα ξαπλωσω κι εγω σιγα να μην ταλαιπωρω το βατραχακο μου ξυπνια τοσες ωρες!

κι εγω grey's βλεπω θα το δω και θα ξαπλωσω!!!! λοιπον μπουμπου ξαπλωσε και ας μην κοιμηθεις οκ?

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

παω να ξαπλωσω ναι!

σε φιλω γλυκουλα μου και να μην στεναχωριεσαι ναι;;

ονειρα γλυκα!

σε ευχαριστω πολυ για την παρεουλα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

δεν σας προλαβα ε?δεν πειραζει, καλο ξημερωμα αγαπες μου!

ευχαριστουμε για τις ευχες κι εσεις εγκυουλες μου με το καλο και χωρις παρατραγουδα!

μιλησα και με την μικρη και ειναι πολυ καλα (συγκινηθηκα πολυ και την ωρα που ειναι να με παρουν τα ζουμια τσουπ της πηγαν την μπεμπουλα ευτυχως χαχαχα) μονο που δεν μπορω να παω αυριο γιατι εχθες το απογευμα αδιαθετησα, ευτυχως να λετε που προλαβα και ειδα την νυφιτσα μου!:tongue::tongue::tongue:

μεθαυριο την κανουμε και εχω αρχισει τα κλαψουρισματα απο τωρα που θα κανω να δω 3 μερες τον ζεβρουλη μου σνιφ κλαψ μπουαααααααααααααααα

αφου τον ειχα παει μπροστα στον μπαμπα του και του λεω "κατι θελει να σου πει ο γιος σου" κρυβομαι πισω απτη πλατη του μωρου και με μπεμπεκιστικη φωνη λεω "μπαμπακα σου κανει καρδια να μαφησεις εδω?ουα ουα ουα" κοκκαλο ο μεγαλος αλλα ανενδοτος...απαπα Κ.......της ειναι?χαχαχα

αλλα τελικα καλυτερα γιατι βρεχει 2 μερες σερι και εχει πολυ υγρασια, ασε μη αρπαξει καμια πουντα το μωρο και σαλταρω...αλλα θα ριξω πολυ κλαμα λεμε ααααχ και βαααααχ

καλα σημερα τον κοιμιζω το βραδυ καιτην ωρα που τον βαζω στη κουνια του γαριδα το ματι και αρχιζει να κανει κατι κολπα.........γυρνουσε στο πλαι και κρυβοταν και καλα...και μετα εμφανιζοταν και ξανα μανα..ο σκατουλης με εχει παλαβωσει...αφηστε που ορμαει και οτι μου βρει το δαγκωνει..μαγουλο,χερι...σημερα γελουσα με τα ντου του και βουταει το πιγουνι χαχαχα αααχ ουλακια μουυυυυυυυ γλυκαααααααααααα!!!και τα σαλιααααααααα του μεχρι τον λαιμο μου εφτασαν!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

κοριτσακια μου τι κανετε;ελπιζω ολες καλα.εγω σημερα δεν ειχα ιντερνετ στο μαγ..γκρρρρ κ η ωρα δεν περνουσε με τπτ....τωρα ηρθαμε σπιτι κ φαγαμε ενα αυγο στα γρηγορα γιατι πρεπει να ετοιμαστουμε ,στις 7,5 εχουμε γαμο ,παντρευεται ενα ξαδελφος του θοδωρη κ να σας πω τη μαυρη μου αληθεια δεν εχω καμια ορεξη να παω..αλλα τι να κανω..υποχρεωσεις..θα μπω ξανα αυριο ,σας φιλω γλυκα μακια μουκια....

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κοριτσαρες μπηκαγια να χαιρετησω, αυριο φευγουμε και θα λειψουμε 3 μερες ελπιζω οποτε ιντερνετι γιοκ, μην ανησυχησετε και δεν μπορειτε να φατε ναι?χαχαχχαα

ρουλακι μη κουραζεσαιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

ευζενη να ζησουν τα παιδια

πολλα φιλια σε ολες, θα μου λειψετε ελπιζω κι εγω λιγακι!!!

ααααααααχ ζεβρακο μου που θα σαφησωωωωωωωωωωωω μπουχουυυυυυυυυ

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

που πας και θα μαφησεις μοναχη?????????

χαχχχαχαχαχα μαρηηηηηηηηηηηηη φευγωωωωωωωω κι αφηνω πισω μου τον ζεβρακοοοοοοοο και απο αυριο θα πλανταξωωωωωωωωω μπουχουυυυ μπουχουυυυυυυ μπουχου μπουχου...οπως καταλαβες εκανα διασκευη τραγουδιου χαχαχα

αχ πολυ στεναχωριεμαι γμτ

εχω και αγχος μη με ξεχασει :(:(:(

εσυ τι κανεις?ποναει η μεσουλα ακομα?απο αιμα?

καλη πρωτομαγιααααααααααααααααααααα τωρα το θυμηθηκα!!!

κοριτσιααααααααα μαης...μελισσουλες και μελισσουλοι, πεταλουδιτσεςς και πεταλουδιτσοιιιιιιιιιι χιχιχιχι

αντε τα μαγιατικα νινακια!!!

IB5Vp2.png

καλημερα και καλο μηνα να εχουμε..

ειμαι λιγο κομματια..στις 4 γυρισαμε κ τωρα σηκωθηκα με τι λετε;...με μπουκωμα κ σε μυτη κ πονο στο λαιμο..τι καλα τι καλα..βαρεθηκα τα τσαγια κ τα ντεπον.αη στο καλο..

λοιπον η νυφουλα 3,5 μηνων εγγυουλα εγω δεν το ηξερα ..στην εκκλησια το ειδα,παντως μια χαρα χορεψε ..αν κ εγω που την εβλεπα να κανει σκυψιματα κ χοροπηδητα αγχωνομουν..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

χαχχχαχαχαχα μαρηηηηηηηηηηηηη φευγωωωωωωωω κι αφηνω πισω μου τον ζεβρακοοοοοοοο και απο αυριο θα πλανταξωωωωωωωωω μπουχουυυυ μπουχουυυυυυυ μπουχου μπουχου...οπως καταλαβες εκανα διασκευη τραγουδιου χαχαχα

αχ πολυ στεναχωριεμαι γμτ

εχω και αγχος μη με ξεχασει :(:(:(

εσυ τι κανεις?ποναει η μεσουλα ακομα?απο αιμα?

καλη πρωτομαγιααααααααααααααααααααα τωρα το θυμηθηκα!!!

κοριτσιααααααααα μαης...μελισσουλες και μελισσουλοι, πεταλουδιτσεςς και πεταλουδιτσοιιιιιιιιιι χιχιχιχι

αντε τα μαγιατικα νινακια!!!

αννετακι μου μην κανεις ετσι καλε..η μνημη του μωρου κραταει 3 μερες μετα ξεχναει..αλλα αυτο ισχυει για τους αλλους κοπελα μου οχι για τη μανα που το γεννησε ηρεμησε..με κλειστα τα ματια μπορει να σε καταλαβει οταν θα γυρισεις μονο κ μονο απο τη μυρωδια..

οσο για το αλλο...εγω γιορτασα την πρωτομαγια με τον καλυτερο δυνατο τροπο...;)..χαχαχαχαχαχα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κοριτσια καλο μηνα να εχουμε διαβαζω τα νεα σας οσο μπορω αλλα οταν μπαινω εγω δεν ειναι καμια σας

να ευχηθω στην αννουλα να της ζησει η μικρη της να ειναι γερη και τυχερη

στο μινακι να της πω να μην στεναχωριεται και της στελνω πολλα πολλα φιλια

αννετακι μου φιλακια πολλα στον μπεμπακο

τζενακι περαστικουλια φιλακια

και σε ολα τα πολοιπα κοριτσια πολλα φιλια και καποια στιγμη ελπιζω να τα πουμε

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...