Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

450εεεεεεεεεεεεε καλα ποσες ωρες μιλαγε????????????????????Εγω θα το αφηνα απληρωτο και θα εκανα αλλον λογαριασμο και μετα αστην να κουρευεται το ζωο

συμφωνω!

ειδικα μετα απο τον τροπο που φερθηκε!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μιλαγε με τον γκομενο και τα κερατιατικα τα πληρωσαμε εμεις!ω γιες!

Ηταν οικογενειακο πακετο Αννα μου στο ονομα του αντρα μου και δεν γινοταν να μειμει απληρωτο!

Το καλο ειναι οτι παραδεχτηκε οτι τον εκμεταλλευονται κι απο τοτε μαζευτηκε.

Τον βαρεσε και η βουη οταν γυρισε ο πατερας μου και ειπε οτι θελετε εγω ειμαι εδω ακομη και για εξωσωματικη!

Τεσπα την κανω γιατι ηρθε και θα με κανει τσακωτη!χιχιχιιιι

Θα τα πουμε αλλη ωρα!Φιλακιααααα

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

φιλικια γεωργιτσα τα λεμε!!!!!

κι εγω την κανω με ελαφρα πηδηματατακια γιατι μεσημεριασε!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

χμμμμμμ, που ειστε καλε???????

ειπα να μπω μεχρι να ξυπνησει ο γιοκας μου αλλα ειμαι μονη κι ερημη

θα κανω καμια βολτουλα τριγυρω και αν μπει καμια καλως αν οχι θα παρω το απουσιολογιο..εμαααααααα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

χμμμμμμ, που ειστε καλε???????

ειπα να μπω μεχρι να ξυπνησει ο γιοκας μου αλλα ειμαι μονη κι ερημη

θα κανω καμια βολτουλα τριγυρω και αν μπει καμια καλως αν οχι θα παρω το απουσιολογιο..εμαααααααα

εγω θα σου δωσω μια αποβολη νααααααααααααααα...που ενω θα επρεπε να εισα μεσα στην ταξη εχει βγει εξω κ κοιτας στις αλλες τις αιθουσες:tongue:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

εγω θα σου δωσω μια αποβολη νααααααααααααααα...που ενω θα επρεπε να εισα μεσα στην ταξη εχει βγει εξω κ κοιτας στις αλλες τις αιθουσες:tongue:

τζενακι μουσορρυ αλλα ο μικρος κλαψουριζει στον υπνο του και τρεχω ...κολλαει και την μυτουλα του στα πλαινα του καροτσιου και τον ελεγχω συνεχεια...σας εχω πει πως εχουμε ερωτα με το καροτσι ε?

τι κανειςεσυ?

IB5Vp2.png

γεια σας κοριτσια πως ειστε?

που εισαι κοριτσαρα μου:D

απο ποτε εχουμε να τα πουμε εμεις..τι κανεις;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

γεια σας κοριτσια πως ειστε?

γεια σου καλη μου, καλα εμεις, απο στιγμη σε στιγμη θα ξυπνησει ο αγας μου και τα εχω ολα ετοιμα για μαμ γιατι αν αργησει το γαλα μας ξεσηκωνουμε τον κοσμο...σαν να τον σφαζωκανει το πουλακι μου χαχαχ

εσυ τι κανεις?ξεκουραζεσαι?

IB5Vp2.png

παντως ρε κοριτσια το καφε μας επρεπε να λεγεται "το καφε με τις τρελες"...εχουμε μαζευτει πολλες χαχαχαχα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...