Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

συμπεθεραααααααααα πολυχρονη κοπελαρα μου, να σε χαιρομαστε οσοι σε αγαπαμε κι εσυ να χαιρεσαι τις κοριτσαρες σου τις ομορφες!!!παντα χαρες και να σκατε απο υγεια!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια γεννησε δοξα Τον Θεο, 3350 η μικρουλα μας, μια ξανθια γαλανοματα ιδια η μανουλα της!!!να ειναι γερη κι ευτυχισμενη!

Ο Θεος να εχει καλα την γιατρο μου, το λεω και θα το λεω σε ολη μου τη ζωη!!!

η κοπελια δεν θα γεννουσε τον αιωνα τον απαντα, επαθε αδρανια μητρας, η μικρη πλαγιαστη...οταν την ανοιξε επεσε στο αυτακι της και μετα αρχιζουν τα δυσκολα, αιμοραγια της μητρας αλλα δοξα και παλι Τον Παναγαθο και να την εχει καλα την γιατρινα μου ολα καλα!μολις με πηρε τηλ να με ενημερωσει λεπτομερως!

γωγουλα μου νασαι παντα καλα να βοηθας μανουλες και παιδακια!!!

πολλα φιλια σε ολες!περιμενω τη μανουλα μου μαλλον δεν θα κανω παρεα στις βραδινες!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλησπέρα κοριτσια !!

μας ειδε παιδιατρος το απογευμα ..μαλλον εχει πονακια ο μπεμπης. ειπε να μην τρωω σοκολατες και εγω εχω φαει ενα περιπτερο απο τοτε που γεννησα..μπορει και αυτό να τον ενοχλει

μεγάλωσε ο μπουλούκος μας....4385 κιλά και 56εκ:P:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Κοριτσια γεννησε δοξα Τον Θεο, 3350 η μικρουλα μας, μια ξανθια γαλανοματα ιδια η μανουλα της!!!να ειναι γερη κι ευτυχισμενη!

Ο Θεος να εχει καλα την γιατρο μου, το λεω και θα το λεω σε ολη μου τη ζωη!!!

η κοπελια δεν θα γεννουσε τον αιωνα τον απαντα, επαθε αδρανια μητρας, η μικρη πλαγιαστη...οταν την ανοιξε επεσε στο αυτακι της και μετα αρχιζουν τα δυσκολα, αιμοραγια της μητρας αλλα δοξα και παλι Τον Παναγαθο και να την εχει καλα την γιατρινα μου ολα καλα!μολις με πηρε τηλ να με ενημερωσει λεπτομερως!

γωγουλα μου νασαι παντα καλα να βοηθας μανουλες και παιδακια!!!

πολλα φιλια σε ολες!περιμενω τη μανουλα μου μαλλον δεν θα κανω παρεα στις βραδινες!

Μπράβοοοοο !!!!!!!!!! να σας ζησει η μπουμπούκα:P:p

αυτό ειναι ...να ειναι καλος ο γιατρός , γιατί αλλιώς αστα να πανε

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

αδερφακι μου να σας ζησει το ανηψουδι σου μωρε!

καλοτυχο να ειναι και πολυ ευτυχισμενο!

αντε αντε γεμισει μπεμπεκια ο τοπος!

περιμενω με μειλ τη διευθυνση ναι;;;αντε κουκλα μου μου μακαρι να μπορουσα να ερθω!

οσο για το χαμερ και το οροφοδιαμερισμα....ασχολιαστο αχαχαχα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλε που χαθηκατε ολες σημερα το βραδυ;;

καμια που να θελει ξενυχτι;

παλι μονη μου με αφησατε....

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αχ κοριτσακια περασα τελεια με την φιλεναδουλα μου πηγαμε και στην κουνιαδα που γιορταζε και τωρα θα κανω ενα μπανιο και θα ξεραθω...αννετακι να σας ζησει η κουκλα κατι παρομοιο επαθα και εγω στην πρωτη γεννα....και παρατριχα να το παθω και στην δευτερη.....φιλια παω γιατι ειμαι κομματια καλο βραδυ

:-D

μπραβο αννια μου,παντα ετσι να εισαι χαρουμενη!

αντε καλη ξεκουραση!!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

αφου ζεν εχω παλεουλα φευγω.....0002041D.gif

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

τσουκ....

566b716e1f.png?html%22

εγω ε;;;

περιμενω να γυρισει ο αντρας μου απο το ποτακι του γιατι δεν θελω να κοιμαμαι μοναχουλι!εχω συνηθισει αγκαλιτσα!

πονας μωρε κουκλιτσα μου;παρε ενα ντεπονακι να σε πιασει και να κοιμηθεις καλα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...