Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

κιττακι λες κι εγω νωριτερα;;;;

21 ιουνιου εχει γενεθλια ο μπαμπας μας!λες....

όλα πιθανά είναι:D:D:D εχει να γινει τρελό παρτυ !!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω γεμισα φορμακια καλοκαιρινα:P:p ουτε ξερω ποσα ειναι........

πετσετες που ειχα παρει μονο 2 , δεν μου εφεραν ουτε μια:P:p

κι εγω ειχα μπλοκαρει δεν ηξερα τι ακριβως και οσοι με ρωτουσαν δεν ηξερα να πω τι χρειαζομαι

παντως , οντως κουβερτούλες αγκαλιάς πολλές , σελταδάκια , πανακια για τις γουλιτσες

και ετοιμασου....τα αγοράκια κατουράνε εδω και φτανει απέναντι......χαχαχχαχαχα πρωτη απ ολους κατουρησε την αδερφη μου στα μουτρα.....:P:p:p:p:p

αχ ξερω απο το βαφτηστηρι μου ειναι 39 ημερων και καθε φορα που θελει να το αλλαξει η κουμπαρα μου τοτε τα αφηνει..αχαχα!τελειο!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αχ ξερω απο το βαφτηστηρι μου ειναι 39 ημερων και καθε φορα που θελει να το αλλαξει η κουμπαρα μου τοτε τα αφηνει..αχαχα!τελειο!

ακριβως !!!! μολις εχεις ανοιξει την πανα ...........παρτα:P:p:p

αχ........ναι:P:p σε κοιταζουν με αυτα τα ματάκια και λιωνεις !!!!!

να σου πω κατι άλλο..........φοβαμαι να του κοψω τα νυχια κ εχουν αρχισει και γρατζουνάνε

κοψτα μαζι με τον αντρα σου να τον κρατας εσυ σταθερα κι εκεινος να τα κοβει.η στον υπνο του.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

όλα πιθανά είναι:D:D:D εχει να γινει τρελό παρτυ !!!!

καλα ναι θα ειναι που θα ειναι χεσμ@νος απο τη χαρα του αν ειναι και τα γενεθλια του....ε ρε γλεντια!!!!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

κοψτα μαζι με τον αντρα σου να τον κρατας εσυ σταθερα κι εκεινος να τα κοβει.η στον υπνο του.

καλά μαζί βεβαια....μονη μου αποκλειεται:shock::shock: θα του πω το μεσημερι

ναι μαζι βεβαια!

ναι πρεπει να τα κοψεις γιατι μπορει να γραντζουνιστει μωρε.

566b716e1f.png?html%22

καλα ναι θα ειναι που θα ειναι χεσμ@νος απο τη χαρα του αν ειναι και τα γενεθλια του....ε ρε γλεντια!!!!

Χεσ@ένος θα ειναι ουτως ή άλλως ή με γενέθλια ή χωρίς;););) ο δικος μου που δεν και ιδιαιτερα εκδηλωτικος εως καθόλου θα ελεγα , και σε ολη την εγκυμοσυνη μην φανταστείς οτι εκανε και τιποτα τρελά....άντε να βαλει το χερι στην κοιλιά γι αυτο για λιγο.....

οταν ημουν χειρουργειο , η αδερφη μου ειπε , ηταν κατακόκκινος , εκοβε βολτες με ματια υγρά...........

και να φανταστείς μονο 3 ωρες περιμένανε

οταν με πηγανε στο δωματιο , πηγε 10 φορες να ρωτησει ποτε θα φερουνε τον γιο του:tongue::tongue::tongue:

και τι του λεει....πιο πολλά απο μενα .....όσα ΄αγάπη μου΄, δεν εχω ακουσει εγω ....τα λεει στον γιο:P:p:p;););)

Χεσ@ένος θα ειναι ουτως ή άλλως ή με γενέθλια ή χωρίς;););) ο δικος μου που δεν και ιδιαιτερα εκδηλωτικος εως καθόλου θα ελεγα , και σε ολη την εγκυμοσυνη μην φανταστείς οτι εκανε και τιποτα τρελά....άντε να βαλει το χερι στην κοιλιά γι αυτο για λιγο.....

οταν ημουν χειρουργειο , η αδερφη μου ειπε , ηταν κατακόκκινος , εκοβε βολτες με ματια υγρά...........

και να φανταστείς μονο 3 ωρες περιμένανε

οταν με πηγανε στο δωματιο , πηγε 10 φορες να ρωτησει ποτε θα φερουνε τον γιο του:tongue::tongue::tongue:

και τι του λεει....πιο πολλά απο μενα .....όσα ΄αγάπη μου΄, δεν εχω ακουσει εγω ....τα λεει στον γιο:P:p:p;););)

η αληθεια ειναι κιττυ μου οτι δεν νιωθουν οσα εμεις στην εγκυμοσυνη ενω οταν το βλεπουν μπροστα τους τα παιζουν τελειως!

τρελαινονται,τοτε συνειδητοποιουν τι εχει συμβει.

566b716e1f.png?html%22

η αληθεια ειναι κιττυ μου οτι δεν νιωθουν οσα εμεις στην εγκυμοσυνη ενω οταν το βλεπουν μπροστα τους τα παιζουν τελειως!

τρελαινονται,τοτε συνειδητοποιουν τι εχει συμβει.

έτσι είναι !!!!!

το πιο ωραίο δεν σας το ειπα....αν θυμαστε πριν λιγο καιρό ειχε σπασει του αντρα μου το μπροστινό δοντι και το ειχε φτιαξει 2 φορες

Την Τεταρτη το βραδυ που χαζευαμε τηλεόραση και τσιμπουσαμε κατι (εγω μετραγα πονους) , εσπασε παλι το δοντι:shock::shock::shock:

τον κορόιδευα μετα οτι τον ειδε ο γιος του κουτσοδόντη:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

παντως οπως κι αν γεννησεις να κανεις επισκληριδιο !!!!! εγω ενω κρύωνα μεχρι να μου την κανουν ....μετα χαλάρωσα , με σκέπασαν ηταν και οι λαμπες απο πανω μου, ενιωθα σαν να εκανα ηλιοθεραπεία .............χαχαχαχαχα

ηταν και 5 30 το πρωί , νυσταζα , ειχα κλείσει τα μάτια.........και τα ανοιξα για να συναντήσω τον γιο μου !!!!

sorry κοριτσακι που εφυγα ετσι αλλα ηρθε νωριτερα ο αντρας μου και μαγειρευω!

γαριδομακαροναδα εγω κλαψ πολυ λιγα μακαρονια!

δεν πειραζει ομως να ναι καλα το βατραχακι!

τα λεμε μπαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

τα νεοτερα απο την ανηψια ειναι τα ιδια...καμια διαστολη καμια συσπαση, 2 χαπακια για προκλησ τοκετου, 2 υποθετα να μαλακωσει ο τραχηλος ναθινγκ...εχει αδρανισει εντελως...και το ωραιο πιο ειναι...πως εχθες το βραδυ ειχεπυρετο και η γιατρος ανησυχει για λοιμωξη καιγιαυτο ισως της εσπασαν τα νερα, την εβαλε στην αντιβιωση και οπου ναναι θα την ξαναδει απο κατω μπας και που δεν το βλεπει...τελικα δεν θα το γλυτωσει το μαχαιρι...αλλα θα της φυγει ενα αγχος..δεν θα ξεχυλωσει το λουλουδι της...ζορι κι αυτο ε?

ααααχχχ...μωρέ είναι και μικρούλα ε ? άντε , με εναν πόνο !!!!!!

Ναι μωρε κιττακι, οχι πιομικρουλα απτην αννια μας αλλα ειναι πιτσιρικα και δεν εχει συνηδητοποιησει ακομα

αδερφακι μου τι κανατε με τα βαφτησια;;

28 μαιου αδερφι, ειστε ολοι καλεσμενοι!προς το παρον εχουμε κλεισει μπομπο, την αλλη εβδομαδα παμε να παρουμε χαρτι για τα προσκλητηρια και δωρο των κουμπαρων

Εγω την Τεταρτη πριν γεννησω πονουσα όλη μερα , αλλα δεν ειχα δωσει σημασια. το απογευμα κατάλαβα οτι οι πονοι ηταν συχνοι , και ηταν καθε τεταρτο. μετα εγιναν δεκαλεπτοι , εφταλεπτοι , πεντάλεπτοι ....οπου πια φυγαμε...

πηγαμε πηραμε μαμά κ αδερφή, φτασαμε με εβαλαν καρδιοτογράφο και οι συσπάσεις ηταν ανα 3 λεπτα.....αλλά δεν μπορω να πω δεν αντεχα

οταν πια με εβαλαν χειρουργειο στις 5 30 ακουστε τι μου ειπε μια ηλιθια που μου ηρθε να την χαστουκισω....

καλα , τι σε φερανε τετοια ωρα και μας λενε επειγουσα καισαρική , επειδη εχεις υψηλη ενδοφθάλμια πίεση ?

απανταω εγω...με πιάσανε πονοι , τι να εκανα ?

- καλά εχουμε δει κι αλλες να πονάνε ....εσύ δεν πονας

- της λεω οτι με βαλανε καρδιοτοκογράφο κλπ

- ακου να σου πω μου λεει , εδω ειναι μεγαλο νοσοκομείο και χθες ειχαμε εφημερια και ειχαμε πολύ κόσμο...

-κι εγω τι φταίω , της απαντάω?

κουβεντούλα ανοίξαμε στο χειρουργείο....ήμαρτον !!!!!!!

μηπως ηθελε να σηκωθω να φυγω ? αλλά την ξύπνησα και εκνευρίστηκε η κυρία

αλλά ημουν μονη μου στο νοσοκομείο , πριβέ κατάσταση .....

κι εγω απτων Φωτων κιττυ, ειχα δει και αιμα...οι πονοι πολυ αστατοι αλλα ολη μερα δεν κουνησα απτο κρεββατι, ειδικα απτις 8 και μετα το απογευμα, δεν μπορουσα λεμε

καλα η τυπισα ειναι για πολλα κλωτσιδια ε?^#%&^*&@$%!#$%^^&

αδερφακιιιιιιιιιιιιιιιι σε παρακαλω στειλε μου οποτε μπορεσεις τη διευθυνση σου οποια σε βολευει η αθηνα η στο νησι να σου στειλω κατι για τον ανηψιο μου οκ;;

και να μου πεις και τι χρειαζεστε μην παρω αχρηστα πραγματα.

καλε τι λες?τι αλλο να του παρεις, μη χειροτερα, μη ξοδευεσαι κοριτσρα μου παρε στο νινι μας ταπραγματακια του και ο ζεβρακος εχει απολα!

αλλα αν επιμενεις αυτο που δεν εχει ειναι ενα οροφοδιαμερισμα και ενα χαμερ χαχαχαχχαχαχαχαχχα

κοιμηθηκαμε 5 το πρωι εχουν σπασει τα νευρα μου κ τρωει πολυ λιγο αλλα πειναει ρε κοριτσια πνιγεται κ σταματαει αρνειται να φαει εχουμε κ ψιλοβουλωμενη μυτουλα μας εδωσε σταγονες η γιατρος

και ορο και ρουφηγμα γυναικα καιμη φοβασαι το οτριχαλιν ειναι ετσι φτιαγμενο ωστε να μη πληγωνει τα ρουθουνακια και περαστικουλια της

κι εμας almiron , μας δίνανε στο νοσοκομείο και αυτό συνέχισα. την πρωτη φορα που του εδωσα δικο μου , ξινισε λιγο τα μουτρα του αλλά τωρα το πινει μια χαρα. και αλλη μια φορα που εκανα εγω βλακεια και του εδωσα το δικο μου σαν συμπλήρωμα ...το έφτυσε ...ο μουργος:tongue::tongue::tongue:

**εμας φευγοντας μας εδωσαν Frezylac αλλά εγω συνέχισα αυτό που επινε απο την αρχη

φρεζιλακ...το γαλα μαααααααας...και η μποχα στα κακα απιστευτη χαχαχαχα πρεπει να αγορασω μασκα οξυγονου χαχαχαχα

θα ρωτησω κι εγω το απογευμα τον παιδιατρο , γιατι κι ο μπεμπης εχει αερια και 2 φορες την μερα , για ενα 2ωρο δεν κοιμαται , κλαιει , μαζευει τα ποδαράκια .........

κολικούς εχει ? ειναι που τρωει τοσο λαιμαργα ? θα δούμε

μπορει ναποναει η κοιλιτσα του απο αεριακια, βοηθατον λιγο, πιεζε του τα ποδαρακια προς την κοιλιτσα να ξαλαφρωνει το παιδι, το απογευμα συμβαινει αυτο κιττυ?

εγω δεν λεω δυο φορες την μερα λεω οοοολη μερα κ να κλανει με το συμπαθειο οοοοοοολη μερα

καλο αυτο...κι εμενα ο μικρος βροντουσε ολη μερα αλλα ετσι δεν υπεφερε αποκολικους

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

εκανα και το μπανακι μου!

ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι....

πως ξυριζοσασταν....δε βλεπω τιποτα πια.

σαν την εσμεραλδα χαχαχαχα που την θυμηθηκα κι αυτην τωρα χαχαχα

φυσικά λογικό !!!!! γιατί αλλο πιο σοβαρό να εχουμε αγωνια ? εγω ακομα δεν το πιστευω οτι κουβαλούσα αυτό το ανθρωπάκι;););)

τις πρωτες μερες καθομουν πανω απο την κουνια , τον κοιταζα και εκλαιγα....ετσι απλά ...κι ακομα εχουμε τόσα να νιώσουμε............

εδω εγω δεν το πιστευω ακομα, οσογια τον γαμο δεν σχολιαζω...δεν εχω ανοιξει τλεωραση καθολου και ουτε προκειτε για μια εβδομαδα, θα μας ζαλισουν

αααχ οταν αρχισουν να σας γελανε εκει να δειτε ευτυχια..να σκας!!!:D:D:D

εγω γεμισα φορμακια καλοκαιρινα:P:p ουτε ξερω ποσα ειναι........

πετσετες που ειχα παρει μονο 2 , δεν μου εφεραν ουτε μια:P:p

κι εγω ειχα μπλοκαρει δεν ηξερα τι ακριβως και οσοι με ρωτουσαν δεν ηξερα να πω τι χρειαζομαι

παντως , οντως κουβερτούλες αγκαλιάς πολλές , σελταδάκια , πανακια για τις γουλιτσες

και ετοιμασου....τα αγοράκια κατουράνε εδω και φτανει απέναντι......χαχαχχαχαχα πρωτη απ ολους κατουρησε την αδερφη μου στα μουτρα.....:P:p:p:p:p

χαχαχαχχαχαχαχαχχα συντριβανακι!!!η αδερφη σου ειδε ποιος κανει κουμαντο ε?:tongue:

αχ........ναι:P:p σε κοιταζουν με αυτα τα ματάκια και λιωνεις !!!!!

να σου πω κατι άλλο..........φοβαμαι να του κοψω τα νυχια κ εχουν αρχισει και γρατζουνάνε

γιατι φοβασαι?χαχαχα τι λεω ε?κι εγω φοβομουν αλλα ειναι συνηθειο...το ειδικο ψαλιδακι και ετοιμο το μανικιουρ, ειναι και πολυ μαλακα, μπορεις να τα κοψεις και με το χερι αλλα ασε καλυτερα μη κοπει στραβα και βελαξει το μωρο απτον πονο...και ο υπνος ειναι η καλυτερη ωρα

έτσι είναι !!!!!

το πιο ωραίο δεν σας το ειπα....αν θυμαστε πριν λιγο καιρό ειχε σπασει του αντρα μου το μπροστινό δοντι και το ειχε φτιαξει 2 φορες

Την Τεταρτη το βραδυ που χαζευαμε τηλεόραση και τσιμπουσαμε κατι (εγω μετραγα πονους) , εσπασε παλι το δοντι:shock::shock::shock:

τον κορόιδευα μετα οτι τον ειδε ο γιος του κουτσοδόντη:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχα καημενε Θ...... χαχαχαχχαχαχαχαχχαα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...