Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

εκανα και το μπανακι μου!

ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι....

πως ξυριζοσασταν....δε βλεπω τιποτα πια.

ουτε εγω εβλεπα.....αλλά το εκανα στα τυφλά........χαχαχαχχαχα

και δεν με ξυρισαν καν στο νοσοκομείο

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ κουκλες τερμα τα ψεματα πατησα την 30αρα....

αχ κοντευει ο μπουμπουκος μου και θελω τοσα να ψωνισω ακομα.πωπω εχουν μεινει πολλα πραγματα

αποστειρωτες,μπιμπερο,πιπελες,σαλιαρες,μπανακι,στρωματακι για την αλλαξιερα,σεντονακια,πετσετες,,θερμομετρο,κι αλλα πολλα κρεμες συγκαματος,αφρολουτρο,παμπερς,ουουουου καλα κι αλλα τοσα λεμε το θεμα ειναι οτι μονο σαβ/κα μπορω να πηγαινω με τον αντρα μου γιατι μονη μου δεν το κουναω να παω πουθενα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ρε σεις δε μπορω να μενω με υπολειματα...

ειμαι λιγο τις λεπτομερειας αλλα πραγματικα δεν βλεπω τιποτα λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με την αφη;;;;

αχαχαχα θα κατακοπω καλε;;

οχι τιποτα αλλο σε ξυριζουν οι μαιες στο νοσομειο να παρει και καθολου δε θελω...μπλιαξ!

δεν κοβεσαι.....θα τα καταφερεις ....κι εγω με την αφή :P:p:p

εκει δεν θα σκεφτεσαι τιποτα....κι εγω ετσι ελεγα ..πως θα μου κανουν το ενα το αλλο....αλλά δεν σε νοιάζει.....το μονο που θελεις ειναι να δεις την φατσούλα του μωρού σου:D:D

στα τυφλα ε;;;κι εγω αλλα στα τυφλα τα μισα κανεις~

δε βαριεσαι 2 μηνες εμειναν μετα ολα καλα θα το ευχαριστηθω να ξυριζομαι αχαχαχα!

αντε σε λιγο κοντευει η ωρα να φτασει η νυφη....

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

παπακι καλοκαιρι γεννας ε??ποτε ακριβως?

κοιτα ποτε ακριβως θα σε γελασω αχαχα μακαρι να ξερα αλλα πητ εχω 8/7 !!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

αχ κουκλες τερμα τα ψεματα πατησα την 30αρα....

αχ κοντευει ο μπουμπουκος μου και θελω τοσα να ψωνισω ακομα.πωπω εχουν μεινει πολλα πραγματα

αποστειρωτες,μπιμπερο,πιπελες,σαλιαρες,μπανακι,στρωματακι για την αλλαξιερα,σεντονακια,πετσετες,,θερμομετρο,κι αλλα πολλα κρεμες συγκαματος,αφρολουτρο,παμπερς,ουουουου καλα κι αλλα τοσα λεμε το θεμα ειναι οτι μονο σαβ/κα μπορω να πηγαινω με τον αντρα μου γιατι μονη μου δεν το κουναω να παω πουθενα.

εγω για την ωρα δεν εχω χρησιμοποιήσει σαλιάρα, πιπίλα , μπανάκι

μπανιο στα χερια...ειναι πολυ μικρός ακομα

οποτε δεν ειναι αμεσο....

και τα γνωστα που λεμε...μην παρεις παρά πολλά πραγματα , γιατί θα σου φερουν

εχεις καιρό καλε....:P:p:p

κι εγω νομιζα δεν θα προλαβω και όλα τα προλαβα.........

δεν κοβεσαι.....θα τα καταφερεις ....κι εγω με την αφή :P:p:p

εκει δεν θα σκεφτεσαι τιποτα....κι εγω ετσι ελεγα ..πως θα μου κανουν το ενα το αλλο....αλλά δεν σε νοιάζει.....το μονο που θελεις ειναι να δεις την φατσούλα του μωρού σου:D:D

πες το ψεματα...αχ κι εχω τοση αγωνια να τον αντικρυσω εχω τρελαθει με την παρτη του.

τοση αγωνια δεν ειχα ποτε για κανενα αλλο λογο στη ζωη μου λογικο ε;;;

αχαχαχα!σηκωθειτε καλε ολες ορθιες μπαινει η βασιλισσα στο αβαιο...αχαχαχαχα!

566b716e1f.png?html%22

κοιτα ποτε ακριβως θα σε γελασω αχαχα μακαρι να ξερα αλλα πητ εχω 8/7 !!!!!!!!

εγω παντως ειχα ΠΗΤ 19/4 και με επιασαν οι πονοι 6/4

εγω για την ωρα δεν εχω χρησιμοποιήσει σαλιάρα, πιπίλα , μπανάκι

μπανιο στα χερια...ειναι πολυ μικρός ακομα

οποτε δεν ειναι αμεσο....

και τα γνωστα που λεμε...μην παρεις παρά πολλά πραγματα , γιατί θα σου φερουν

εχεις καιρό καλε....:P:p:p

κι εγω νομιζα δεν θα προλαβω και όλα τα προλαβα.........

ναι καλε θα προλαβω αλλα ξερεις τωρα σκεφτομαι διαφορα τι να πρωτοαγορασω,ναι θα μου φερουν αλλα μη νομιζεις πολλα πραγματα εχω κι εγω κι ο αντρας μου παρα πολυ μικρο σοι οποτε λιγα πραγματακια!

πιο πολυ απο φιλους!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

πες το ψεματα...αχ κι εχω τοση αγωνια να τον αντικρυσω εχω τρελαθει με την παρτη του.

τοση αγωνια δεν ειχα ποτε για κανενα αλλο λογο στη ζωη μου λογικο ε;;;

αχαχαχα!σηκωθειτε καλε ολες ορθιες μπαινει η βασιλισσα στο αβαιο...αχαχαχαχα!

φυσικά λογικό !!!!! γιατί αλλο πιο σοβαρό να εχουμε αγωνια ? εγω ακομα δεν το πιστευω οτι κουβαλούσα αυτό το ανθρωπάκι;););)

τις πρωτες μερες καθομουν πανω απο την κουνια , τον κοιταζα και εκλαιγα....ετσι απλά ...κι ακομα εχουμε τόσα να νιώσουμε............

εγω παντως ειχα ΠΗΤ 19/4 και με επιασαν οι πονοι 6/4

κιττακι λες κι εγω νωριτερα;;;;

21 ιουνιου εχει γενεθλια ο μπαμπας μας!λες....

566b716e1f.png?html%22

φυσικά λογικό !!!!! γιατί αλλο πιο σοβαρό να εχουμε αγωνια ? εγω ακομα δεν το πιστευω οτι κουβαλούσα αυτό το ανθρωπάκι;););)

τις πρωτες μερες καθομουν πανω απο την κουνια , τον κοιταζα και εκλαιγα....ετσι απλά ...κι ακομα εχουμε τόσα να νιώσουμε............

αχ ναι κιττυ μου!

τι συγκινηση;;

τι ευλογια Θεε μου να γινεσαι μανα;

566b716e1f.png?html%22

ναι καλε θα προλαβω αλλα ξερεις τωρα σκεφτομαι διαφορα τι να πρωτοαγορασω,ναι θα μου φερουν αλλα μη νομιζεις πολλα πραγματα εχω κι εγω κι ο αντρας μου παρα πολυ μικρο σοι οποτε λιγα πραγματακια!

πιο πολυ απο φιλους!

εγω γεμισα φορμακια καλοκαιρινα:P:p ουτε ξερω ποσα ειναι........

πετσετες που ειχα παρει μονο 2 , δεν μου εφεραν ουτε μια:P:p

κι εγω ειχα μπλοκαρει δεν ηξερα τι ακριβως και οσοι με ρωτουσαν δεν ηξερα να πω τι χρειαζομαι

παντως , οντως κουβερτούλες αγκαλιάς πολλές , σελταδάκια , πανακια για τις γουλιτσες

και ετοιμασου....τα αγοράκια κατουράνε εδω και φτανει απέναντι......χαχαχχαχαχα πρωτη απ ολους κατουρησε την αδερφη μου στα μουτρα.....:P:p:p:p:p

αχ ναι κιττυ μου!

τι συγκινηση;;

τι ευλογια Θεε μου να γινεσαι μανα;

αχ........ναι:P:p σε κοιταζουν με αυτα τα ματάκια και λιωνεις !!!!!

να σου πω κατι άλλο..........φοβαμαι να του κοψω τα νυχια κ εχουν αρχισει και γρατζουνάνε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...