Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

κοιμηθηκαμε 5 το πρωι εχουν σπασει τα νευρα μου κ τρωει πολυ λιγο αλλα πειναει ρε κοριτσια πνιγεται κ σταματαει αρνειται να φαει εχουμε κ ψιλοβουλωμενη μυτουλα μας εδωσε σταγονες η γιατρος

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοιμηθηκαμε 5 το πρωι εχουν σπασει τα νευρα μου κ τρωει πολυ λιγο αλλα πειναει ρε κοριτσια πνιγεται κ σταματαει αρνειται να φαει εχουμε κ ψιλοβουλωμενη μυτουλα μας εδωσε σταγονες η γιατρος

Βρε Ανδριανή , ειπες εχετε αλλάξει 4 γάλατα ? για ποιό λόγο ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

γιατι εκανε αναγωγες με το σανιλακ το γυρισαμε στο αντιαναγωγικο AR εκανε δυσκιλιοτητα ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΦΡΙΣΟΛΑΚ κομφορτ κ τωρα το φρισολακ το απλο γιατι τα αντιαναγωγικα μας εκαναν πολλα αερια κ πονουσε η κοιλια της

στο νοσοκομειο της εδιναν αλμιρον αλλα φευγοντας μας εδωσαν το σανιλακ

κ δυο γευματα ηπιαμε το νοβαλακ ΗΑ μηπως ηταν αλεργικη στο αγελαδινο κ το βγαζε αλλα δεν ηταν κ εκεινο το εβγαζε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα αντριανη μου βρε μηπως η μπεμπα σου γι αυτο δε μπορει να φαει η κακομοιρα επειδη εχει βουλωμενη μυτουλα;

εδω περα εμεις οταν ειμαστε μπουκωμενες δεν μπορουμε να φαμε καλα καλα οχι το μωρακι.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ανδριανη εχει γοπ η μικρη?

δυστηχως το παλεψα με αντιαναγωγικα αλλα τις εκαναν πονους απο τα πολλα αερια κ τωρα απλα τις παλαιυουμε με το να την κραταω πολλες ωρες ορθια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

καλημερα αντριανη μου βρε μηπως η μπεμπα σου γι αυτο δε μπορει να φαει η κακομοιρα επειδη εχει βουλωμενη μυτουλα;

εδω περα εμεις οταν ειμαστε μπουκωμενες δεν μπορουμε να φαμε καλα καλα οχι το μωρακι.

την ηξερα κ αποταν ηταν με ξεβουλωτη δεν λεω μπορει να την εμποδιζει αλλα δεν ειναι πολυ ασε που τα ιδια εκανε κ με ξεβουλωμενη μυτη ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ μπορει απλα το παιδακι να προσπαθει να μου πει <<ας κανει κ καποιος διαιτα εδω μεσα>>

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

γιατι εκανε αναγωγες με το σανιλακ το γυρισαμε στο αντιαναγωγικο AR εκανε δυσκιλιοτητα ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΦΡΙΣΟΛΑΚ κομφορτ κ τωρα το φρισολακ το απλο γιατι τα αντιαναγωγικα μας εκαναν πολλα αερια κ πονουσε η κοιλια της

στο νοσοκομειο της εδιναν αλμιρον αλλα φευγοντας μας εδωσαν το σανιλακ

κ δυο γευματα ηπιαμε το νοβαλακ ΗΑ μηπως ηταν αλεργικη στο αγελαδινο κ το βγαζε αλλα δεν ηταν κ εκεινο το εβγαζε

κι εμας almiron , μας δίνανε στο νοσοκομείο και αυτό συνέχισα. την πρωτη φορα που του εδωσα δικο μου , ξινισε λιγο τα μουτρα του αλλά τωρα το πινει μια χαρα. και αλλη μια φορα που εκανα εγω βλακεια και του εδωσα το δικο μου σαν συμπλήρωμα ...το έφτυσε ...ο μουργος:tongue::tongue::tongue:

**εμας φευγοντας μας εδωσαν Frezylac αλλά εγω συνέχισα αυτό που επινε απο την αρχη

θα ρωτησω κι εγω το απογευμα τον παιδιατρο , γιατι κι ο μπεμπης εχει αερια και 2 φορες την μερα , για ενα 2ωρο δεν κοιμαται , κλαιει , μαζευει τα ποδαράκια .........

κολικούς εχει ? ειναι που τρωει τοσο λαιμαργα ? θα δούμε

Διαφημίσεις

σημερα εχει γενεθλια και το αννουλι μας!μαζι με την κορη σχεδον!

τωρα της εστειλα ενα μηνυμα για να μην ενοχλω.δεν ξερω σε τη φαση βρισκεται αυτη τη στιγμη!

χρονια πολλα αννοουλι μου να εισαι παντα πολυ πολυ πολυ χαρουμενη και συγκινημενη οπως εχτες και σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σε χαιρονται ολοι οσοι αγαπας κουκλα μου!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

σημερα εχει γενεθλια και το αννουλι μας!μαζι με την κορη σχεδον!

τωρα της εστειλα ενα μηνυμα για να μην ενοχλω.δεν ξερω σε τη φαση βρισκεται αυτη τη στιγμη!

χρονια πολλα αννοουλι μου να εισαι παντα πολυ πολυ πολυ χαρουμενη και συγκινημενη οπως εχτες και σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σε χαιρονται ολοι οσοι αγαπας κουκλα μου!!!!!

αχ, ναι βρε καλά που μας το θύμησες !!!! 29 Απριλίου το είχε πει η κοπέλα:P

Αννα, Χρόνια πολλά κοριτσάκι μου , να χαίρεσαι τις κούκλες σου , να τις καμαρώνεις , και να εισαι παντα δυνατή και χαρούμενη !!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...