Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ακυροοοοοοοοοοο...μπηκα στο δωματιο, τεντωθηκε μου χαμογελασε και ξανακοιμηθηκε χαχαχα οχι για πολυ βεβαια γιατι εχει να φαει απτις 7,30

αδερφι ευχαριστω πολυ για τις ευχες, ειναι πολυ φοβητσιαρα γμτ, να φανταστεις της λεει της γιατρου μου "γιατρε μολις μου σπασουν τα νερα θελω επισκληρηδιο" :shock::shock::shock: "μα καλα βρε κοπελα μου" της λεει "κατσε να ερθει εκεινη η ωρα, να σε πιασουν οι πονοι και μετα την κανουμε και την επισκληρηδιο" και οταν μιλησαμε ναι μεν δεν πονουσε καθολου αλλα η φωνη της ετρεμε απο φοβο.ποσο την σκεφτομαι δεν φανταζεστε...μου ειπε καθε 1 ωρα να τη παιρνω να της δινω κουραγιο

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ακυροοοοοοοοοοο...μπηκα στο δωματιο, τεντωθηκε μου χαμογελασε και ξανακοιμηθηκε χαχαχα οχι για πολυ βεβαια γιατι εχει να φαει απτις 7,30

αδερφι ευχαριστω πολυ για τις ευχες, ειναι πολυ φοβητσιαρα γμτ, να φανταστεις της λεει της γιατρου μου "γιατρε μολις μου σπασουν τα νερα θελω επισκληρηδιο" :shock::shock::shock: "μα καλα βρε κοπελα μου" της λεει "κατσε να ερθει εκεινη η ωρα, να σε πιασουν οι πονοι και μετα την κανουμε και την επισκληρηδιο" και οταν μιλησαμε ναι μεν δεν πονουσε καθολου αλλα η φωνη της ετρεμε απο φοβο.ποσο την σκεφτομαι δεν φανταζεστε...μου ειπε καθε 1 ωρα να τη παιρνω να της δινω κουραγιο

ααααχχχ...μωρέ είναι και μικρούλα ε ? άντε , με εναν πόνο !!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καλημερα αννια!μια χαρα ξεκουραστηκες ε;;μπραβο!

κιττακι δεν πειραζει μωρα κανε εσυ τις προσπαθειες σου κι οτι μπορεσεις βρε αγαπη μη σε πιανει πανικος σιγα.υπαρχει ενα βιβλιο της αννας πατσουρου που ειναι συμβουλος θηλασμου στη θεσσαλονικη και εχει 2 τομους!ε στο β΄ τομο λεει τι να κανεις οταν εχεις εισερχουσες θηλες.δε θυμαμαι να σου πω ακριβως.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Ανδριανή , μην κοιτάς καλέ ποσο πινει ο δικός μου .....αυτός ειναι φαγάνας ....τρωει τοσο λαιμαργα....δεν αφηνει το μπουκάλι ουτε να ρευτεί....πνιγεται-ξεπνιγεται συνεχίζει.......χαχαχαααχα

ποσα κιλα ειναι τωρα η μπουμπούκα ? και βασικά τι λεει η παιδίατρος ?

προσπαθησα 2-3 φορες να τον βαλω στο στηθος....πιεζα εγω να βγει γάλα , εγλυφε αυτός ....αλλά δεν υπηρχε τιποτα να πιασει......το ξερω οτι δεν πρεπει να πιανει μονο την θηλή....αλλά ........

χαχαχχαχαχα ακου εκει συνεχισζει, ουτε να βηξει ο σκατουλης χαχαχαα

καλημερα κοριτσακια τι κανετε???αχ εγω κοιμηθηκα αρκετα καλα αλλα νυσταζω μωρε δεν μπορω αλλο οσο και να κοιμαμαι δεν χορταινω...τωα θελω να μαγειρεψω και ν απεταχτω σ.μαρκετ να ρθω να φαμε να φτιαξω μαλλι και να παω για καφε επιτελους ΜΟΝΗ ΜΟΥ,τα παιδια θα τα κρατησει ο τολης....Αννετακι νε το καλο η ανηψεια σου!!

ευχαριστουμς αννια μου και καλα να περασεις στον καφε

Αννετάκι , οι πονοι της γεννας μεχρι ποσα λεπτα σου ειχαν φτάσει ?

κιττυ εγω νομιζα πως πονουσα χωρις σταματημο...νατος εφυγα θα μπω μετα

IB5Vp2.png

ΕΛΑ ΡΕ ΣΥ ΑΝΝΕΤΑΚΟ ΤΟ ΔΕΥΕΡΟ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΕΤΣΙ???ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΗΜΟΥΝ ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑ...ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙς ΤΗΛ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΞΕ-ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ....

το πρωτο της ειναι

IB5Vp2.png

αδερφακι μου τι κανατε με τα βαφτησια;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Εγω την Τεταρτη πριν γεννησω πονουσα όλη μερα , αλλα δεν ειχα δωσει σημασια. το απογευμα κατάλαβα οτι οι πονοι ηταν συχνοι , και ηταν καθε τεταρτο. μετα εγιναν δεκαλεπτοι , εφταλεπτοι , πεντάλεπτοι ....οπου πια φυγαμε...

πηγαμε πηραμε μαμά κ αδερφή, φτασαμε με εβαλαν καρδιοτογράφο και οι συσπάσεις ηταν ανα 3 λεπτα.....αλλά δεν μπορω να πω δεν αντεχα

οταν πια με εβαλαν χειρουργειο στις 5 30 ακουστε τι μου ειπε μια ηλιθια που μου ηρθε να την χαστουκισω....

καλα , τι σε φερανε τετοια ωρα και μας λενε επειγουσα καισαρική , επειδη εχεις υψηλη ενδοφθάλμια πίεση ?

απανταω εγω...με πιάσανε πονοι , τι να εκανα ?

- καλά εχουμε δει κι αλλες να πονάνε ....εσύ δεν πονας

- της λεω οτι με βαλανε καρδιοτοκογράφο κλπ

- ακου να σου πω μου λεει , εδω ειναι μεγαλο νοσοκομείο και χθες ειχαμε εφημερια και ειχαμε πολύ κόσμο...

-κι εγω τι φταίω , της απαντάω?

κουβεντούλα ανοίξαμε στο χειρουργείο....ήμαρτον !!!!!!!

μηπως ηθελε να σηκωθω να φυγω ? αλλά την ξύπνησα και εκνευρίστηκε η κυρία

αλλά ημουν μονη μου στο νοσοκομείο , πριβέ κατάσταση .....

Διαφημίσεις

αδερφακιιιιιιιιιιιιιιιι σε παρακαλω στειλε μου οποτε μπορεσεις τη διευθυνση σου οποια σε βολευει η αθηνα η στο νησι να σου στειλω κατι για τον ανηψιο μου οκ;;

και να μου πεις και τι χρειαζεστε μην παρω αχρηστα πραγματα.

566b716e1f.png?html%22

Εγω την Τεταρτη πριν γεννησω πονουσα όλη μερα , αλλα δεν ειχα δωσει σημασια. το απογευμα κατάλαβα οτι οι πονοι ηταν συχνοι , και ηταν καθε τεταρτο. μετα εγιναν δεκαλεπτοι , εφταλεπτοι , πεντάλεπτοι ....οπου πια φυγαμε...

πηγαμε πηραμε μαμά κ αδερφή, φτασαμε με εβαλαν καρδιοτογράφο και οι συσπάσεις ηταν ανα 3 λεπτα.....αλλά δεν μπορω να πω δεν αντεχα

οταν πια με εβαλαν χειρουργειο στις 5 30 ακουστε τι μου ειπε μια ηλιθια που μου ηρθε να την χαστουκισω....

καλα , τι σε φερανε τετοια ωρα και μας λενε επειγουσα καισαρική , επειδη εχεις υψηλη ενδοφθάλμια πίεση ?

απανταω εγω...με πιάσανε πονοι , τι να εκανα ?

- καλά εχουμε δει κι αλλες να πονάνε ....εσύ δεν πονας

- της λεω οτι με βαλανε καρδιοτοκογράφο κλπ

- ακου να σου πω μου λεει , εδω ειναι μεγαλο νοσοκομείο και χθες ειχαμε εφημερια και ειχαμε πολύ κόσμο...

-κι εγω τι φταίω , της απαντάω?

κουβεντούλα ανοίξαμε στο χειρουργείο....ήμαρτον !!!!!!!

μηπως ηθελε να σηκωθω να φυγω ? αλλά την ξύπνησα και εκνευρίστηκε η κυρία

αλλά ημουν μονη μου στο νοσοκομείο , πριβέ κατάσταση .....

τελικα υπαρχουν και και πολυ ζωα ρε παιδι μου στα νοσοκομεια!

συγνωμη αυτη δεν ειναι η δουλεια της;;τι παει να πει την ξυπνησες;;;;

566b716e1f.png?html%22

τελικα υπαρχουν και και πολυ ζωα ρε παιδι μου στα νοσοκομεια!

συγνωμη αυτη δεν ειναι η δουλεια της;;τι παει να πει την ξυπνησες;;;;

ελπίζω να μην πηρε αυτη ουτε ενα ευρω απο αυτά που μοιραζε ο μπαμπας για τον γιο.....:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...