Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια τι κανετε? εγω πηγα στην γιατρο μιλησαμε μου ειπε οτι το ενδομητριο ηταν παχυ την Τριτη που πηγα αλλα ειδε μονο σακο με τιποτα αλλο μεσα δεν υπηρχε εμβρυο και απο την στιγμη που η χοριακη πεφτει κι αλλο δεν υπαρχει περιπτωση κατι να εχει αλλαξει βαλαμε ενα υποθετο την Τεταρτη να παω να με δει και να συζητησουμε τι κανουμε απο δω και περα αυτα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε? εγω πηγα στην γιατρο μιλησαμε μου ειπε οτι το ενδομητριο ηταν παχυ την Τριτη που πηγα αλλα ειδε μονο σακο με τιποτα αλλο μεσα δεν υπηρχε εμβρυο και απο την στιγμη που η χοριακη πεφτει κι αλλο δεν υπαρχει περιπτωση κατι να εχει αλλαξει βαλαμε ενα υποθετο την Τεταρτη να παω να με δει και να συζητησουμε τι κανουμε απο δω και περα αυτα

καλημερα μινακι,τι υποθετα ειναι αυτα;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

καλημερα μινακι,τι υποθετα ειναι αυτα;

για να κατεβει το αιμα να μην μεινει αλλο μεσα στην μητρα ο σακος εχουν περασει πολλεςς μερες και δεν θελει να με παει για αποξεση

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλημερα αγαπες!

μινακι μου κουραγιο κοριτσακι μου και ολα θα πανε καλα θα δεις.

εσυ να εισαι καλα να εχεις την υγεια σου και ολα θα ερθουν.

τζενακι τι κανεις κουκλα μου;;να σου πω μου ηρθε ιδεα!που θα πατε διακοπες με τον καλο σου το καλοκαιρι σκεφτηκατε;;αντε γιατι χρειαζεσαι κι εσυ ξεκουραση και χαλαρωση!ολο στη δουλεια...

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα τσουπιτσες μου!

αχ πηρα την ανηψια του αντραμου και ειναι στο μαιευτηριο, σπασαν τα νερα της 6 το πρωι, δεν εχειδιαστολη ουτε πονους και φοβαταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι να μη πω σαν τι, την πηρα για καλημερα και της εκανα και μαθημα ψυχραιμιας χαχαχα ποια εγω...που οταν με επιασαν οι πονοι ηθελα να βαλω νευτι να αρχισω να τρεχω χαχαχαχα

αντε η κουκλα μας με το καλο να ερθει το μωρακι της γερο και δυνατο και να μη καταλαβει και τιποτα!

και επειδη διαβασα και για μια απορια γιατι γραφει μπεμπης στις φωτο της μπεμπας ειχα πολλες βρε κορτσουδια μου του μπεμπη μου, αγνοειστε λοιπον το μπεμπης και απολαυστε την μπεμπα!!!:tongue::tongue::tongue:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

αχ τι να παρω στην μπεμπουλα γμτ, εχει τα παντα απο ρουχακια και τα τιαυτα απτην αδερφη της πρωτοτοκης που ειναι 7 χρονων...για πειτε καμια ιδεα

σκεφτομουνα κανα χρυσαφικο αλλα δεν υπαρχει σαλιο, φευγουμε και την κυριακη για το νησι, εχουμε και τα εξοδα της βαφτισης...ακουω λοιπον

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

παπι κ συ εδω;αγαπη δεν σε ειδα ...τι κανεις;

καλα μαρη το αδερφι μου δεν ειδες?

ολοκληρη φουσκωτη και τουρλωτη κοιλουμπιτσα ααααααααααα θα σε μαλωσωωωωωω :P:p:p

IB5Vp2.png

αχ τι να παρω στην μπεμπουλα γμτ, εχει τα παντα απο ρουχακια και τα τιαυτα απτην αδερφη της πρωτοτοκης που ειναι 7 χρονον...για πειτε καμια ιδεα

σκεφτομουνα κανα χρυσαφικο αλλα δεν υπαρχει σαλιο, φευγουμε και την κυριακη για το νησι, εχουμε και τα εξοδα της βαφτισης...ακουω λοιπον

αστα τα χρυσαφικα δεν ειναι καιρος για τετοιες σπαταλες...παρτης ενα αλμπουμ για τις πρωτες φωτογραφιες..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα αγαπες!

μινακι μου κουραγιο κοριτσακι μου και ολα θα πανε καλα θα δεις.

εσυ να εισαι καλα να εχεις την υγεια σου και ολα θα ερθουν.

τζενακι τι κανεις κουκλα μου;;να σου πω μου ηρθε ιδεα!που θα πατε διακοπες με τον καλο σου το καλοκαιρι σκεφτηκατε;;αντε γιατι χρειαζεσαι κι εσυ ξεκουραση και χαλαρωση!ολο στη δουλεια...

δεν το βλεπω να πηγαινουμε πουθενα....το καλοκαιρι ειμαι κλεισμενη απο τις βαφτισεις..τρεχαματα εξοδα κλπ..να σου πω δεν με πειραζει κ στην αστερινα να παω για μενα διακοπες ειναι....τι ιδεα σου ηρθε καλε;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...