Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Αληθεια δεν σε ρωτησα καλε!Η αξιαγαπητη πεθερουλα σου τι κανει?Υγιαινει καλως?

Μια σου και μια μου ε??? Καλα οκ πατσισαμε..........χαχαχαχαχαχα

Ζει και βασιλευει...........την εχω ομως γραμμενη της στελνω και την μικρη πανω και ξεχναω να την παρω...........χαχαχαχαχα αφου δεν ηθελε να κραταει παιδια τοσο κοντρα της παω και εγω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μωρε εγω το ειπα αλλα αυτοι οταν ακουν θα παμε εξω ερχοντε απο μονοι τους δεν ρωτανε ασε με τωρα εχω απιστευτα νευρα......... πριν μεινω εγκυος παμε για καφε με παρεα ολο νεολαια και εκει που πιναμε τον καφε μας τσουπ η πεθερα μου(74 χρ) με τον κουνιαδο μου(51 χρ)................πανε και σετακι σαν το ζευγαρι της αγιας παρασκευης............Δεν σας ειχα πει οτα θελει να μιλαμε και περι σεξ....................

Ποσο σε νιωθω να ξερες!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Μια σου και μια μου ε??? Καλα οκ πατσισαμε..........χαχαχαχαχαχα

Ζει και βασιλευει...........την εχω ομως γραμμενη της στελνω και την μικρη πανω και ξεχναω να την παρω...........χαχαχαχαχα αφου δεν ηθελε να κραταει παιδια τοσο κοντρα της παω και εγω

:-D χαχαχαχααα παρε να χεις!!!!!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Να πω ενα σκηνικο που ειχε πλακα?εε?να το πω??

Διαφημίσεις

α καλα αννουλι ζεις μεγαλες στιγμες!!!!!!!!

απαπαπαπα!!!!!!!!!!!!

καλα απορω με ορισμενους ανθρωπους που δεν εχουν καθολου τακτ!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

πες καλε!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλε πρεπει να κανω μπανιο λεμε μολις παει παρα τεταρτο την κανω!

566b716e1f.png?html%22

α καλα αννουλι ζεις μεγαλες στιγμες!!!!!!!!

απαπαπαπα!!!!!!!!!!!!

καλα απορω με ορισμενους ανθρωπους που δεν εχουν καθολου τακτ!

Σου λεω ο ποιος μεγαλος στην παρεα ηταν ο αντρας μου 35 χρονων.......τρελααααααααααα

Πριν κανα 3μηνο που δεν ειχα απαγορευτικο απο τον γιατρο εκανα ενα τραπεζι σαββατο βραδυ μονο σε κατι φιλους που εχουν ενα κοριτσακι ισα με την Εβελινα και εχουν αναλαβει και τα πηγαινουν χορο κλπ οποτε κατα τις 9 χτυπαει το τηλ και η πεθερα νευριασμενη λεει δωσε μου τον γιο μου....και του λεει διωξε τους ξενους και τραβα στον ανηψιο σου που κανει εμμετους ο ανηψιος ειναι ισα με εμενα δεν ειναι κανα παιδακι.....οποτε εφαγε ενα ξεχεσμα μπροστα στον κοσμο ολο δικο της....................για να καταλαβεις τι ειναι

Διαφημίσεις

α πολυ ωραια ρε συ τι να πω!

απορω με τη νοημοσυνη ορισμενων ανθρωπων.

τωρα βλακεια να το πω;

κακια να το πω;;

566b716e1f.png?html%22

Λοιπον.Ειμαστε στη φαση που εχουν γινει τα αισχη και ο αντρας μου εχει δηλωσει οτι μονο τ αδερφια του εχει και πρεπει να το σεβαστω!Οκ!Ετοιμαζομαστε για σπερματεγχυση,εχουμε βαλει φραγκα στην ακρη και ξαφνικα παθαινει η μεση του και περνει αναρρωτικη για 1 εβδομαδα.Τ αφεντικο του τον αφηνει απληρωτο γιατι θεωρησε οτι εγινε επιτηδες.Ερχεται ο λογαριασμος του κινητου,οικογενειακο πακετο(εγω,ο αντρας μου και η κουνιαδα μου) απο 30 ευρο εγω κι ο αντρας μου και 450 ευρο!!!! η κουνιαδα μου!οεο???

Την περνει λοιπον τηλ και της λεει να πληρωσει το λογαριασμο γιατι εμεις δεν εχουμε λεφτα και πρεπει να παμε στο γιατρο.Και τι του λεει??

Εγω θα σας πληρωσω τους γιατρους?

Και μενει καγκελο ο δικος μου!

Οπως τα καρτουν που βγαζουν καπνους απ τ αφτια ετσι κι αυτος!Μου ρθε να φερω την καμερα να τον τραβηξω λεμεεε!

Ειχε πλακα απο την αποψη της εκφρασης του κι απο την αντιδραση του οταν καταλαβε τι παιζει με τ αδερφια του!Κατα τα αλλα ηταν τραγικη η κατασταση.

Τελικα την καναμε τη σπερματεγχυση,απετυχε,το τηλ τακομη το πληρωνει η αλλη κι εχουμε γινει μαλλιοκουβαρα!

Αυτααααα!

πολυ ωραια γεωργιτσα μια χαρα.

τελικα γινονται κι αυτα στον κοσμο.

τουλαχιστον καταλαβε ο ανθρωπος τι παιζει.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...