Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

minaki μου να σαι δυνατη αγαπη μου ναι???

ανδριανη μεταμεσονυκτια και εσυ ε????

μιλουσα στο φεις με μια πρωην συμμαθητρια μου αχ κοριτσια καναμε παρεα απο 5χρ.μεχρι 14μετα χαθηκαμε και αυριο θα ειναι αθηνα και θα παμε για καφεδακι...

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η νταφλουκο κοιμαται στην αγκαλια του μπαμπα της μου εβγαλε την ψυχη να φαει πρωτα κ μετα κοιμηθηκε ρε κοριτσια δεν τρωει με το ζορι φτανουμε τα 600-650γρ την μερα με κουρασε αυτη η ιστορια καθε φορα ειναι δυομιση μηνων κ ο μπεμπης της κιττυ τρωει περισσοτερο απο αυτην

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

η νταφλουκο κοιμαται στην αγκαλια του μπαμπα της μου εβγαλε την ψυχη να φαει πρωτα κ μετα κοιμηθηκε ρε κοριτσια δεν τρωει με το ζορι φτανουμε τα 600-650γρ την μερα με κουρασε αυτη η ιστορια καθε φορα ειναι δυομιση μηνων κ ο μπεμπης της κιττυ τρωει περισσοτερο απο αυτην

Ανδριανη μου αν περνει βαρος κανονικα να μην αγχωνεσαι

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

αννια μου αν συναντουσα εγω φιλη απο τα 14ρα μου σιγουρα δεν θα με γνωριζε ημουν σκελετορ τοτε 42 κιλα το πολυ τωρα βαλε +30

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ρε μινακι δεν την εχω ζυγιζει με αυτο το γαλα δεν ξερω ποσο βαρος εχει παρει 2 βδομαδες που το πινει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

αννια μου αν συναντουσα εγω φιλη απο τα 14ρα μου σιγουρα δεν θα με γνωριζε ημουν σκελετορ τοτε 42 κιλα το πολυ τωρα βαλε +30

ε κι εσυ τωρα που δεν θα σε αναγνωριζε αντε απο κει

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ρε μινακι δεν την εχω ζυγιζει με αυτο το γαλα δεν ξερω ποσο βαρος εχει παρει 2 βδομαδες που το πινει

το συγκεκριμενο γαλα δεν σου πινει η γενικος ειναι λιγοφαγη? αν ειναι το συγκεκριμενο για να μην αγχωνεσαι παρε τον παιδιατρο ενα τηλ

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα αν δεν ηταν το φεις να εβλεπα φωτο της ουτε εγω θα την γνωριζα και εκεινη εχει αλλαξει παρα πολυ μεσασε 7χρονια

:-D

εισαι δυνατη κοπελα μου θα τα καταφερεις.!! 873205.gif

ναι το εχω αποδειξει αυτο στον εαυτο μου καταφερνω και σηκωνομαι πολυ γρηγορα και ειλικρινα ουτε κι εγω δεν με αναγνωριζω

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

με το αλο φταναμε τα 130-140 σε καθε γευμα καθε 4 ωρες δηλ με αυτο 100-120

ενω ξεκιναει με πολυ ορεξη πνιγεται το σκατο κ πινει κ αερα κ στα 100 σταματαει κ αρνειται να πιει αλο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

με το αλο φταναμε τα 130-140 σε καθε γευμα καθε 4 ωρες δηλ με αυτο 100-120

ενω ξεκιναει με πολυ ορεξη πνιγεται το σκατο κ πινει κ αερα κ στα 100 σταματαει κ αρνειται να πιει αλο

μιλα ρε με τον γιατρο!!! θελει συχνοτερα γευματα τωρα η οπως πριν?

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

χαχαχαχαχα αν δεν ηταν το φεις να εβλεπα φωτο της ουτε εγω θα την γνωριζα και εκεινη εχει αλλαξει παρα πολυ μεσασε 7χρονια

εξκιουζμι ποσο ετων εισαι παρακαλω?πες να με αποτελειωσεις βραδιατικα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...