Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

http://blog.eimaimama.gr/search/label/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%BF%20%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BF

τελικα γινονται και θαυματα ετσι;;ακομα και σημερα!

πωπωπω τι κλαμα εριξα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οπως το πες τωρα εισαι σιγουρη

χαπια γιατι να σου δωσει? εγω στην πρωτη που ηταν αυτοματη δεν με καθαρησε για να ξαναβαλω γρηγορα μπροστα αλλα μονο αντιβιωση πηρα στη δευτερη που δεν επεσε εκανα αποξεση

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

αυτο για μενα ειναι θεμα με την μετακινηση γιατι πιος θα παει να παρει το κιτ και να το επιστρεψει;;εχει μονο αθηνα και θεσ/κη δημοσια τραπεζα.

οσο για την ιδιωτικη που μαλλον εκει σκεφτομαι θα ρωτησω που τα εδωσε και ο γιατρος μου για να ειμαι καλυμμενη γιατι κατι παραπανω θα ξερει εκεινος.

δε με νοιαζει για τα χρηματα ρε συ αρκει να ισχυουν ολα αυτα που λενε.

Καλησπερα και συγνωμη που πεταγομαι ετσι στη παρεα σας....

Σχετικα με τα βλαστοκυτταρα, γεννησα στο πανεπιστημιακο της Αλεξανδρουπολης και εκανα δωρεα στη δημοσια τραπεζα, εχουν κιτ στα νοσοκομεια και καθε μερα τα στελνουν με κουριερ θεσ/νικη ή Αθηνα αναλογως που εισαι πιο κοντα... Εχω διαβασει και μου χουν πει οτι διαρκεια ζωης των βλαστοκυτταρων ειναι δεκα χρονια.... Με τη δωρεα και μπορει να βοηθησεις καποιο παιδι ή ενηλικα που πασχει απο λευκαιμεια και αλλες σοβαρες παθησεις αλλα και υπαρχει το ονομα σου σαν δοτης οποτε αν χτυπα ξυλο κατι χρειαστει στην οικογενεια σου γινεται αναζητηση για συμβατα βλαστοκυτταρα... Αυτα γνωριζω ελπιζω να βοηθησα....

καλημερα κοπελιες!!!

μονο εγω πηρα 16 κιλα????ου να μου χαθητε καμια συμπαρασταση !εγω μεχρι 6 μηνων ειχα παρει 3-4 τα αλλα 12 τα πηρα μολις μπηκα στον εβδομο

ε μα θα μας τρελάνουν εδω οι συλφίδες. Πες τα και συ να μου φύγουν οι τύψεις

mIdZp3.png

ε μα οι σιχαμενες χαχαχαχαχαχα ολα σε μενα ηρθαν κ δεν φτανει που ηρθαν δεν λενε να φυγουνε κιολας

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

καλησπεραααααααααα!

ειδα την μπουμπουκα της αννουλας αχ ψυχη μου ειναι μια κουκλιτσα αγαπη μου!

αννουλα μου με το καλο να γυρισετε σπιτακι σας κουκλα μου!

sandy ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.αυτο το ξερω για τη δημοσια τραπεζα.δεν ηξερα καθολου για το ποσα χρονια αντεχουν αλλα οκ μου απαντησες.σε ευχαριστω πολυ.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

αχ τι με περιμενει το βραδι κοιμαται ολη μερα η μικρη κ δεν ξυπναει

αν δεν με αφησει το βραδι να ..............ξερετε τι, θα την στειλω στην πεθερα της (βλεπε eleni-k)

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

παπακι πηγες την ειδες?ειναι καλα μαμα κ κορη?

μακαρι να μπορουσα να παω να τη δω αλλα ειμαι μακρια,

πηγε ομως η αννετ και εδωσε φωτο στη ξανθη να μας βαλει.

μπες στο προφιλ της ξανθης και δες!

566b716e1f.png?html%22

ψαχνω να βρω αυτοκολλητα για το δωματιο του μπεμπη.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...