Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

δεν κρατησα βλαστοκυτταρα κ δεν το μετανιωνω αν εξω απο μας χρειαστει καποια στιγμη πολυ πιθανον να μην κανουν η να χαθουν στην αποψυξη πολυ συχνο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παπακι ο γιατρος που ειχα στην αρχη της εγκυμοσυνης μου μου ειπε οτι αυτος στα δικα του δεν κρατησε κ το καλυτερο που εχω να κανω ειναι τα λεφτα για τα βλαστοκυτταρα που θα εδινα να τα βαλω σε ενα λογαριασμο για να τα εχει οταν μεγαλωσει

αχ μωρε αντριανη δεν ξερω τι να κανω!

ειλικρινα ολες αν ειναι δυνατον θελουμε το καλυτερο για τα παιδια μας λογικο αλλα θελω να ειμαι ησυχη οτι αν εστω μια στο εκατομμυριο μπορει να τα χρειαστω καποια στιγμη ε ας εχω κανει οτι περναει απο το χερι μου κι ας μην λειτουργησει.απο το να σκεφτομαι μετα αν το ειχα κανει ισως τωρα να μπορουσα να βοηθησω κτλ κτλ κτλ.

μονο γι αυτο το λογο λεω να τα δωσω.γι αυτο το αν!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

δεν κρατησα βλαστοκυτταρα κ δεν το μετανιωνω αν εξω απο μας χρειαστει καποια στιγμη πολυ πιθανον να μην κανουν η να χαθουν στην αποψυξη πολυ συχνο

τα ξερω ολα αυτα αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρη τι να κανω....

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

και η κουμπαρα μου δεν εδωσε ουτε καν το σκεφτηκε εκεινη τη στιγμη.

566b716e1f.png?html%22

τι να σου πω ρε παπακι οτι θες κρατα αχρειαστα να ναι

αχρειαστα παναγια μου δεν λες τιποτα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

σε μιση ωριτσα θα παω να ξεκινησω να κανω το φαγακι μου να ειναι ετοιμο κατα τις 3:30 που θα ερθει ο αντρουλης μου.

566b716e1f.png?html%22

Σου το λέω πάλι διάβασε μίλα με τον άντρα σου και αποφάσισε.

ναι καλε αυτο θα κανω εχω 2 μηνες να αποφασισω ετσι κι αλλιως ελπιζω να παρω τη σωστη αποφαση.

566b716e1f.png?html%22

κ γω εστειλα την μικρη απεναντι στην συνηφαδα μου να κανω καμια δουλεια αλλα πιαστηκα εδω σε λιγακι θα σηκωθω να αρχισω τιποτα γιατι γινεται πανικος

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...