Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

κοριτσια βγαινω λιγο, παω τον μικρο μια βολτουλα γιατι τον επιασεγκρινια φιλια

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παπί θα σου πω την δική μας εμπειρία.Εγώ έδωσα τότε στον γιο μου σε ιδιωτική γιατί επέμενε ο άνδρας μου.Από όσα είχα διαβάσει δεν έχει αποδειχθεί ακόμα ότι αν τα χρειαστούμε μετά από 20 χρόνια ας πούμε θα μπορούν αν χρησιμοποιηθούν.Και αυτό από πολλά και ξένα σαιτ που είχα διαβάσει.Τεσπα τα δώσαμε και μετά από ένα μήνα μας πήραν τηλέφωνο ότι έγινε λάθος στην συλλογή; στην συντήρηση ακόμα δεν έχω μάθει και χάθηκαν.Δεν ήθελαν να γυρίσουν χρήματα πίσω αλλά δεν τους άφησα έτσι και πήρα τα χρήματά μας πίσω.Οπότε δεν έχω τελικά από τον μικρό.Τώρα αν τα κάνεις δωρεά στη δημόσια τράπεζα πρέπει εσύ να πάρεις το κιτ και εσύ να το πας στην τράπεζα εντός 24 ωρών νομίζω;δεν είμαι σίγουρη για τις ώρες.Πάντως κάτσε διάβασε και κυρίως από ξένα σαιτ να ενημερωθείς αν και ακόμα δεν έχουν κατασταλάξει αν θα είναι χρήσιμα όταν τα χρειαστείς.Δεν είναι για τόσα χρόνια δοκιμασμένα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Να σου πω το μωρό δεν πιάνει μόνο την θηλή που προεξέχει πιάνει όλη την θηλέα άλω.Αποκλείεται να μην έχεις καθόλου.Απλά φρόντισε να τον βάζεις πριν πεινάσει πολύ και είναι εκνευρισμένος που δεν πιάνει.Τώρα που μεγάλωσε λίγο θα δεις ότι θα τα πάτε καλύτερα.

Το παπί έχει δίκιο για να κάνεις δουλειά με το θήλαστρο πρέπει να αντλεί 20 λεπτά κάθε 2,5 ώρες μέχρι να 40ντήσετε και να παίρνεις και μαγιά μπύρα ή γενικά κάτι για αύξηση παραγωγής.

θα παρω και μαγια μπυρας , ρωτησα στο φαρμακειο ειναι σε χαπια της Lanes.

καθε 2,5 ωρες ε ? ααααχχχχχ...θα προσπαθησω να το κανω

τωρα μιλησα με την μαμα μου ,ανησυχος ειναι

θα ρωτησω αυριο τον παιδιατρο

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

ναι κιττυ μου για να δεν πιανει μονο θηλη ο μπεμπης πιανει ολο ολο το συστημα το οποιο μετα απο λιγο θα γινεται οπως οταν μπαινεις σε κρυα θαλασσα!

ναι μπορεις στην αρχη να βαζεις λιγο το θηλαστρο και μετα να το δινεις αμεσως και παλι το ιδιο μολις ξαναμπαινει παλι θηλαστρο και ξανα δωστου το.μην περιεμενεις να πεινασει πολυ στην αρχη για να μην εκνευριζεται.αλλα θα δεις οτι 3-4 φορες θα πεταχτει η θηλη εξω και δε θα ξαναγινει πλακα μεχρι να κοψεις το θηλασμο.λιγη υπομονη θελει.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Και αυτό σωστό και εγώ με εισέχουσες θηλές θηλάσαμε μέχρι 8 μηνών στην αρχή δεν έπιανε καλά αλλά με το ρούφηγμα βγήκαν οι θηλές μου έξω και μετά δεν είχε πρόβλημα.Τώρα εσένα θα σε παιδέψει λίγο γιατί έχει μάθει την ευκολία του μπιμπερό.

Διαφημίσεις

Παπί θα σου πω την δική μας εμπειρία.Εγώ έδωσα τότε στον γιο μου σε ιδιωτική γιατί επέμενε ο άνδρας μου.Από όσα είχα διαβάσει δεν έχει αποδειχθεί ακόμα ότι αν τα χρειαστούμε μετά από 20 χρόνια ας πούμε θα μπορούν αν χρησιμοποιηθούν.Και αυτό από πολλά και ξένα σαιτ που είχα διαβάσει.Τεσπα τα δώσαμε και μετά από ένα μήνα μας πήραν τηλέφωνο ότι έγινε λάθος στην συλλογή; στην συντήρηση ακόμα δεν έχω μάθει και χάθηκαν.Δεν ήθελαν να γυρίσουν χρήματα πίσω αλλά δεν τους άφησα έτσι και πήρα τα χρήματά μας πίσω.Οπότε δεν έχω τελικά από τον μικρό.Τώρα αν τα κάνεις δωρεά στη δημόσια τράπεζα πρέπει εσύ να πάρεις το κιτ και εσύ να το πας στην τράπεζα εντός 24 ωρών νομίζω;δεν είμαι σίγουρη για τις ώρες.Πάντως κάτσε διάβασε και κυρίως από ξένα σαιτ να ενημερωθείς αν και ακόμα δεν έχουν κατασταλάξει αν θα είναι χρήσιμα όταν τα χρειαστείς.Δεν είναι για τόσα χρόνια δοκιμασμένα.

αυτο για μενα ειναι θεμα με την μετακινηση γιατι πιος θα παει να παρει το κιτ και να το επιστρεψει;;εχει μονο αθηνα και θεσ/κη δημοσια τραπεζα.

οσο για την ιδιωτικη που μαλλον εκει σκεφτομαι θα ρωτησω που τα εδωσε και ο γιατρος μου για να ειμαι καλυμμενη γιατι κατι παραπανω θα ξερει εκεινος.

δε με νοιαζει για τα χρηματα ρε συ αρκει να ισχυουν ολα αυτα που λενε.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αν καταφερεις και την πιασει τη θηλα σου 3-4 φορες θα σου την βγαλει εξω κιττυ μου μην ανησυχεις.

βαζε ενα παγακι και τραβα την λιγο πριν του την δωσεις.στην αρχη θα ξαναμπαινει μεσα και θα θυμωνεις κι εσυ και το μωρο αλλα αν καταφερει και την πιασει τελειωσες μετα ολα οκ.

θα το προσπαθησω παλι , θα βαλω και τις ψευδοθηλες , να δουμε .....ειναι και μεγαλο το στηθος και δεν με διευκολυνει.

και στο μαιυετηριο , μια ωρα προσπαθουσαμε με μια νοσηλευτρια εκει .....ελα βρε μπεμπη του ελεγε , εισαι και μεγαλος....αλλα τιποτα...

τεσπα ...τωρα που θα παω θα δοκιμασω να τον βαλω

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Το ξέρω ότι δεν σε νοιάζουν τα χρήματα.Δεν λέω να μην κρατήσεις πρόσεχε απλά λέω να διαβάσεις πολύ καλά πριν το αποφασίσεις.Εγώ τώρα αυτό θα κάνω θα αρχίσω διάβασμα και θα δω αν από το 2007 έχει αλλάξει κάτι.Σημειωτέον τα είχα δώσει σε μεγάλη εταιρία φύλαξης.

Και αυτό σωστό και εγώ με εισέχουσες θηλές θηλάσαμε μέχρι 8 μηνών στην αρχή δεν έπιανε καλά αλλά με το ρούφηγμα βγήκαν οι θηλές μου έξω και μετά δεν είχε πρόβλημα.Τώρα εσένα θα σε παιδέψει λίγο γιατί έχει μάθει την ευκολία του μπιμπερό.

αυτο ειναι το προβλημα οτι αν μαθουν στο μπιμπερο μετα τεμπελιαζουν να δουλεψουν το σαγονακι τους για να ρουφηξουν απο τη θηλη.

αλλα ειναι μικρουλης ακομα μπορει να το σωσει η κιττυ αν το παλεψει δε θα εχει προβλημα.

κι εγω εισερχουσες θηλες εχω ξανθη και ξερω πως θα ταλειπωρηθω λιγο στην αρχη αλλα και παλι δε θελω να δωσω ξενο γαλα,ασε που εχω και μια φανταστικη φιλη παιδιατρο νεογνολογο και μου ειπε να μη δωσω ποτε αυτες τις κρεμες φαριν λακτε κτλ αλλα μονο κεχρι απο τα βιολογικα προιοντα και φρεσκα φρουτα!

566b716e1f.png?html%22

Λοιπόν παπί είσαι της φιλοσοφίας μου.Εγώ δεν έδωσα κρέμα καθόλου στον Σωτήρη.Ξεκίνησα με φρούτα και όταν έφτασε η ώρα για απογευματινό έδωσα κουάκερ με γάλα δικό μου, κεχρί και ρυζάλευρο που έφτιαξα μόνη μου αλλά δεν το ήθελε.Μετά έφαγε γιαούρτι κανονικό όχι παιδικό, τραχανά φτιαγμένο από την γιαγιά μου και γενικά απέφυγα οτιδήποτε με ζάχαρη.Μια χαρά μεγάλωσε ο γιος μου πίστεψέ με...Όταν φτάσει εκείνη η ώρα εδώ θα είμαστε έχω και συνταγές και ότι θες...Όπως κατάλαβες και η κόρη το ίδιο πρόγραμμα θα έχει.

Διαφημίσεις

Όσο για τις θηλές παιδεύτηκα και εγώ στην αρχή δεν λέω ότι ήταν εύκολο ήταν και καλοκαίρι και από την ζέστη μπαίναν μέσα δεν βοήθαγε να πεταχτούν όπως όταν κάνει κρύο αλλά μετά τις 2,5 εβδομάδες έστρωσε το πράγμα.Τις έβγαλε ο μικρός έξω και έτρωγε μια χαρά γιατί έπιανε καλά.

Λοιπόν παπί είσαι της φιλοσοφίας μου.Εγώ δεν έδωσα κρέμα καθόλου στον Σωτήρη.Ξεκίνησα με φρούτα και όταν έφτασε η ώρα για απογευματινό έδωσα κουάκερ με γάλα δικό μου, κεχρί και ρυζάλευρο που έφτιαξα μόνη μου αλλά δεν το ήθελε.Μετά έφαγε γιαούρτι κανονικό όχι παιδικό, τραχανά φτιαγμένο από την γιαγιά μου και γενικά απέφυγα οτιδήποτε με ζάχαρη.Μια χαρά μεγάλωσε ο γιος μου πίστεψέ με...Όταν φτάσει εκείνη η ώρα εδώ θα είμαστε έχω και συνταγές και ότι θες...Όπως κατάλαβες και η κόρη το ίδιο πρόγραμμα θα έχει.

ετσι ετσι γιατι να πλακωνουμε τα παιδια μας με τοσα ζαχαρα και λιπαρα χωρις λογο και να τους δημιουργουμε περιττα λιποκυτταρα;;

πολυ καλο προγραμμα εκανες!

εμενα αυτη η παιδιατρος που ειχα ρωτησει καποια στιγμη πριν μεινω εγκυος που ειχαμε βρεθει σε μια γιορτη μου ειχε πει οτι εκεινη στη παιδικη διατροφη βαζει πριν τα φρουτα τα λαχανικα για 1 εβδομαδα και μετα 1-1 φρουτο ετσι ωστε αν κανει αλλεργια να ξερουμε απο ποιο φρουτο ηταν.

566b716e1f.png?html%22

Το ξέρω ότι δεν σε νοιάζουν τα χρήματα.Δεν λέω να μην κρατήσεις πρόσεχε απλά λέω να διαβάσεις πολύ καλά πριν το αποφασίσεις.Εγώ τώρα αυτό θα κάνω θα αρχίσω διάβασμα και θα δω αν από το 2007 έχει αλλάξει κάτι.Σημειωτέον τα είχα δώσει σε μεγάλη εταιρία φύλαξης.

οσο γι αυτο θελει ψαξιμο αλλα εχοω χρονο θα παρω κι αλλες γνωμες απο φιλους να δω τι εκαναν κι αυτοι και βλεπουμε.εγω λεω να τα δωσω αλλα δεν ξερω που ακομα.θα το ψαξω παρα πολυ!

566b716e1f.png?html%22

παπακι ο γιατρος που ειχα στην αρχη της εγκυμοσυνης μου μου ειπε οτι αυτος στα δικα του δεν κρατησε κ το καλυτερο που εχω να κανω ειναι τα λεφτα για τα βλαστοκυτταρα που θα εδινα να τα βαλω σε ενα λογαριασμο για να τα εχει οταν μεγαλωσει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...