Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω συκωτακια...του ανδρος μου....:mad:

εγω κοτοπουλο με μανιταρια αλα κρεμ και λιγο ρυζακι.αλλα πιο μετα θα μαγειρεψω κατα τις 3 λεω γιατι θα ερθει μετα τις 3.30 ο καλος μου να ναι ζεστο.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

εεε αντριανη θελω κι εγω φωτο με το μαγουλακι σου!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγώ σήμερα δεν ξέρω τι θα φάω δεν μαγειρεύω τώρα που είμαι μόνη μου οπότε ότι έχει η μαμά μου θα φάω...

εφτιαξε η μαμα μου φακές. εγω θα φαω την σουπα μου

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

kitty τι θεος ειναι αυτος;;;

τι αρχοντας;;;;

ετοιμος να παει σχολειο ο καλος μου!

χιχιχι!

φτου και ξανα φτου μαναρι μου και περιττο να σου πω οτι ειναι ιδιος η μαμα του!ο πατερας που ηταν καλε εκεινη τη στιγμη;;;;που ταξιδευε;;;αχαχαχα!

να τον χαιρεσαι αγαπη και να κανεις γι αυτον πολλα πολλα πολλα ονειρα!

566b716e1f.png?html%22

Ανδριανή , κουκλίτσα είναι !!!!!!!!!! ματάρες , μαγουλαρες !!!!!! πω.....πω....για ρουφηγμα κι η νταφλούκω.

φτου.....φτου ....

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

τσουπιτσεεεεεεεεεεες

καλημεραααααααα, γυρισα απτο αννουλι μας!

η μπεμπα ενα κουυυυυυυυυκλι!!!

μια θεαααααααααα!!!μια πανεμορφη πριγκιπισσαααααααααα!!!

φτου φτου το μαναρακι μου!!!καλα εκανα και την καπαρωσα για νυφη χαχαχα!!!

και η συμπεθερα μου ομως, μια κουκλα, ηρεμη ευτυχισμενη, βγαλαμε και φωτο

ξανθη το μειλ σου να στις στειλω να τις μικρινεις να της βαλεις...με εντολη της αννουλας μας!!!

κιττυυυυυυυυυ ο γιος σου παιδαρας!!!βρε απο κοντα ηταν μινιατουρης!!!χαχαχα

και μαγουλο βερυκοκο ααααχ για δαγκωμα κοινως!!!τα χερακια του μαρεσουν πως τα εχει και ακουμπαει το φατσακι του!

μινα καλη επιτυχια αγαπη μου, μακαρι να εχει γινει λαθος μεσα απτην καρδια μου αλλα μη πας με ελπιδες και σε ριξει παλι οκ?οτι θες ειμαι εδω.φιλακια

καλη ορεξη στις φαγανουλες μαγουλουδες!!!χιχιχι

αδερφιιιιιιιιι τι κανεις καλο μου?κλωτσαει ο ανηψουλης μου?

την καλημερα μου σε ολα τα κοριτσουδια και τα μπεμπεκια τους!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

λοιπον κοριτσια μιλησα με την γιατρο μου θα παω το απογευμα στο 1ο εργαστηριο να κανω ακομα μια χοριακη

να πας κουκλα μου αλλα ψυχραιμα ετσι;να εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου οτι δεν θα ειναι καλα τα νεα για να μην απογοητευτεις ναι;;;

και να μπεις να μας πεις.αλλα θα σου προτεινα υπερηχο οχι παλι χοριακη.

566b716e1f.png?html%22

εγω εχω φτιαξει μπριζολιτσες στον φουρνο με πατατουλες!!! και ακομα δεν εχει ερθει ο αντρας μου και πειναωωωωω.

μινακι να πας για να ξερεις τι ακριβως γινεται,γιατι αυτη η ιστορια θα σε τρελανει..

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...