Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κιττυ τι ςειδα καλε τι κουκλακι ειναι αυτο τι χειλαρες ειναι αυτες???για ζουληγμα....

σ'ευχαριστώ πολύ Αννια μου !!!!

εχει τα χειλια μου το παιδί................κουκουβααααα........χαχαχαχαχχαα

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

χαχαχαχα εμενα και τα δυο μοιαζουν στον μπαμπα τους....γκρρρρρ

το τρίτο θα μοιαζει σε σενα:P:p:p:p

ολοι λενε οτι ειναι ιδιος με μενα:P:p:p:p εχει τα χειλια μου (τα δικα μου ειναι πιο σαρκωδη ) και το σχημα των ματιων

αλλά μυτούλα του μπαμπα ...τωρα απο χρωμα ματιων θα σας γελάσω ....καστανα δεν ειναι....κατι σε σκουρο πράσινο, θα δούμε

Διαφημίσεις

Καλά ο γιος σου είναι για τρελό δάγκωμα και ζούπιγμα λέμε....Τι καλός τι γλυκός να τον χαίρεσαι κούκλα μου να είναι πάντα καλά το αντράκι σου...

Ευχαριστώ πολύ πολύ !!!!!!!!!!! να χαιρεσαι κι εσύ τον Σωτηράκο σου και με το καλό να ερθει η μπουμπούκα σας !!:P:p:p:p

η κορη μου κοιταει τον γερολυματο στον αντενα της αλλαζω θεση να μην κοιταει τηλεοραση κ κλαιει αυτο το παιδι δεν μου εμοιασε καθολου εγω ακουω μητροπανο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κιτυ μου ειναι γλυκας θα δω αν μπορω να σου στειλω κ γω αλλιως στειλε μου το κινητο σου να σου στειλω που ειναι πιο ευκολο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

τι καλο θα φατε σημερα κουκλες;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

κιτυ μου ειναι γλυκας θα δω αν μπορω να σου στειλω κ γω αλλιως στειλε μου το κινητο σου να σου στειλω που ειναι πιο ευκολο

θα σου στειλω το κιν , να το εχεις κιολας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...