Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κιττακι να τρως πολλες σουπες κατεβαζουν γαλα!

τρώω, και σημερα σούπα θα φαω ...απλα θελει ωρες με το θηλαστρο

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

γιατι ρε συ μινα σε αλλο εργαστηριο;

αφου διαφερουν οι τιμες!

κοιτα εγω θα πηγαινα αλλη μια φορα στο γιατρο μηπως εβλεπα κατι.

ρε παπι μου αυτο σκεφτομαι κι εγω

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

δεν φευγω παω να ξαπλωσω 15 λεπτα στον καναπε γιατι ζαλιστηκα ξαφνικα και επανερχομαι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αγαπη μου τι να σου πω πηγαινε για να μην εχεις και αμφιβολιες.τι εχεις να χασεις;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

παπακι οντως ετσι ειναι κ γω 3 κ 4 το πρωι οταν σηκωνομουν να φιαξω γαλα της μικρης ετρωγα κ ας θηλαζα πολυ λιγο

αννια μου 24 κιλα βρε τα εχασες? κ αν ναι με ποιον τροπο?

κι εγω που δεν ετρωγα ποτε την νυχτα , τωρα που ξυπναω να τον ταισω , χτυπαω και ενα γλυκο απο το ψυγείο....

κατι με τρωει να ξαναπαω στο γιατρο

πηγαινε βρε , να ησυχάσεις !! πολλά συμβαινουν ....και στο parents εχω διαβασει περιπτωσεις που λεγανε οτι δεν παει καλα η εγκυμοσυνη και ττελικά γεννηθηκαν μια χαρά τα μωράκια

ρε Μινάκι δες το ψύχραιμα από τις 15 μέχρι τις 26 είναι 11 μέρες.Ακόμα και άλλες τιμές να έβγαζε το άλλο εργαστήριο έπρεπε να έχεις κάτι χιλιάδες χοριακή.Μη χαλάς τη διάθεσή σου και τα χρήματά σου τζάμπα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

μινακι και εγω θα πηγαινα στον γιατρο μηπως και δω κατι....η χοριακη σου λες επεσε σηλαδη ποσο ηταν και ποσο πηγε???

ποια με ρωτησε για τα κιλα???μεχρι να μεινω εγκυος σε αυτη την εγκυμοσυνη χυγιζα 55(ειχα χασει τα 19δηλαδη)τωρα ειμαι στα 53,5...ελπιζω σε αυτη την εγκυμοσυνη να μην βαλω πανω απο 10κιλα...μπορει να τα εχασα αλλλα η κοιλια μου εχει ανοιξει παρα πολυ...κιττυ σου στελνω πμ..

:-D

Διαφημίσεις

Πολύ θα ήθελα να παω στην Αννούλα , αλλά το απογευμα δεν εχω που να αφησω τον μικρό.και φοβαμαι ακομα να μπω στο μετρό , μην με σπρωξουν κλπ

den ekana kamia διαιτα ανδριανη,οταν γεννησα πηγα σπιτι 62κιλα μετα απο μια βδομαδα εχασα αλλα 2..και μετα απο 2μηνες επρασα γαστρεντεριτιδα και εφτασα τα 58απο τα 60...ε αυτα τα 58με μαμησαν μεχρι να φτασω 55.εκοψα γλυκα και ετρωγα μικρα γευματα και πιο υγιεινα ετσι τα εχασα,α και πολλες βολτες με το καροτσι

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...