Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

@Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Επειδή είχα κι εγώ θέμα με το ενδομήτριο και ακύρωσαμε 5 φορές την εμβρυομεταφορα να σου πω τι αποφάσισα εγώ να κάνω καθότι και βελονισμό είχα κάνει και διαφορά δεν είδα καμία. Αποφάσισα έτσι για να μην πω ότι δεν το έκανα κιόλας prp ενδιμητριου. Γίνεται στο γραφείο του γιατρού, χωρίς αναισθησία και καθόλου πόνο. Το έκανα 5 ημέρες πριν την εμβρυομεταφορα, δεν ξέρω τι αποτέλεσμα είχε βέβαια, αν αποτύχει η προσπάθεια θα πάω να κάνω από περιέργεια έναν υπέρηχο στον επόμενο κύκλο. Φίλη μου πάντως που έχει κάνει prp ωοθηκών ειδε διαφορά. Ο γιατρός μου μου έλεγε ότι δε χρειάζεται να το κάνουμε επειδή ήταν το ενδομήτριο 6,9 και πολύ καλό στο σχήμα όμως εγώ του το είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή. Με κάτω από 7,5 δεν πάω, κάτι το οποίο δε θα κατάφερνα μόνη μου. 

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

• Ευχαριστώ 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παπακι οντως ετσι ειναι κ γω 3 κ 4 το πρωι οταν σηκωνομουν να φιαξω γαλα της μικρης ετρωγα κ ας θηλαζα πολυ λιγο

αννια μου 24 κιλα βρε τα εχασες? κ αν ναι με ποιον τροπο?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ναι κορμι θανατηφορο τι λετε βρε ξεκινησα 62 εφτασα 78 κ τωρα δεν λεω ποσο ειμαι χαχαχαχαχ καλα θα πω 72 μονο 6 κιλα επεσα κ θελω μεχρι τον αυγουστο να χασω 10 αν κανουμε τα βαφτησια φετος θελω να ειμαι κανονικη

αχ κι εγω θελω να χασω πολλα μεχρι τα βαφτησια ρε συ αντριανη αλλα κατσε να γεννησω πρωτα με το καλο να ναι γερος ο βατραχακος μου και μετα βλεπουμε!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

δεν ξερω βρε Ανδριανη εχω την αισθηση οτι κατι δεν ειναι σωστο δεν μπορω να το προσδιορησω

ναι αλλα σε πιο θεμα?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

κατι με τρωει να ξαναπαω στο γιατρο

τοτε να πας μινακι μου τι εχεις να χασεις;;ισα ισα να βεβαιωθεις κι ολας!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

κιττακι να βαλεις φωτο του μικρου να τον καμαρωσουμε!

θα σας στειλω με e mail , γιατί δεν μπορω να ανεβασω εδω

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

για πιο λογο?

πως τσεκαρες οτι ειναι αποβολη πηγες κ σε ειδε? η απο χοριακη αν ναι ποσο βγηκε για να σου πω τι γνωμη μου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ναι κιττακι μου να μας στειλεις!

αντριανη το ξερω οτι ανοιγει η ορεξη με το θηλασμο το θεμα ειναι να κρατηθεις γιατι εχεις και υποχρεωσεις με πολλες φωτο!αχαχαχα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

να σου πω πηγαμε την Τριτη δεν ειδε αυτο που κανονικα θα επρεπε να δει 13/4 κανω χοριακη 121.. 15/4 χοριακη 443... στο ιδιο εργαστηριο Τριτη απογευμα σε αλλο εργαστηριο 373...

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Μινάκι εντελώς φιλικά θα σου πω κάτι.Το τελευταίο τρίμηνο έχεις πάθει μια μικρο εμμονή με το θέμα μωρό.

Εννοώ ότι κάθε μήνα πάθαινες πανικό έκανες χοριακές πήγαινες γιατρό έπαιρνες τεστ κτλ.

Τελικά τα κατάφερες και διαπιστώσατε δυστυχώς ότι δεν πάει καλά.Επειδή είσαι έντονα φορτισμένη ακόμα πιστεύω ότι σκέφτεσαι ότι κάνατε λάθος διάγνωση.Προτείνω να ηρεμήσεις και για το καλό σου να σταματήσεις λίγο να το σκέφτεσαι.Εσύ άλλωστε είπες ότι η χοριακή έπεσε τι άλλο περιμένεις;

στο λέω εντελώς φιλικά και για το καλό σου.το ξέρω ότι σου κόστισε και είναι φυσικό αλλά δεν κάνεις καλό στον εαυτό σου.

Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ και στο λέω με την ματιά ενός τρίτου που βλέπει απέξω τα πράγματα.

Ίσως θα σου έκανε καλό να το αφήσεις για έναν μήνα να ηρεμήσεις και εσύ.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Μινάκι , Παπακι , Αννετ . βρηκα τα e mail σας , απο αυτό που μου ειχε στείλει η Αννα και σας στελνω τον μπεμπούκο. οποια αλλη θελει στειλτε μου τον λογαριασμό σας , να στείλω

ειναι 2-3 ημερων εδω . δεν εχω βαλει ακομα τις υπολοιπες στον υπολογιστή

ο μπαμπας του τον βγαζει συνεχεια

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

να σου πω πηγαμε την Τριτη δεν ειδε αυτο που κανονικα θα επρεπε να δει 13/4 κανω χοριακη 121.. 15/4 χοριακη 443... στο ιδιο εργαστηριο Τριτη απογευμα σε αλλο εργαστηριο 373...

γιατι ρε συ μινα σε αλλο εργαστηριο;

αφου διαφερουν οι τιμες!

κοιτα εγω θα πηγαινα αλλη μια φορα στο γιατρο μηπως εβλεπα κατι.

566b716e1f.png?html%22

Μινάκι , Παπακι , Αννετ . βρηκα τα e mail σας , απο αυτό που μου ειχε στείλει η Αννα και σας στελνω τον μπεμπούκο. οποια αλλη θελει στειλτε μου τον λογαριασμό σας , να στείλω

ειναι 2-3 ημερων εδω . δεν εχω βαλει ακομα τις υπολοιπες στον υπολογιστή

ο μπαμπας του τον βγαζει συνεχεια

παω να τσεκαρω τα mail Μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...