Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχαχαχα καλα πρωι πρωι τι ειχε φαει;

εκτος αν δεν ειχε πλυνει τα δοντια του απο το βραδυ...

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα παλιοπαρεα!!!!!!!!!!

μπηκα να πω ενα γεια και να βγω γιατι περιμενουμε κατι φιλους!

εσεις τι μου κανετε κουκλιτσες μου?ανηψακια, νυφες, συμπεθερες, αδερφες και φιλες καλα?

εχθες ο μπεμπακςο χτυπησε ενα σερι 6ωρου υπνου και ψιλοξεκουραστηκα!και μετα 5ωρο...φαγαμε...καναμε κακα και τωρα κοιμομαστε παλι...ευκαιρια ειναι λοιπον για καμια δουλεια!

σας φιλω και θα ξαναμπω...τωρα τι ωρα αγνωστο!

μακια και χαδακια στις κοιλιτσες!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Το ξεπαγιασες καλε το παιδακι απονη μαναααααααααααααα!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχααααα

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

εχτες ειδαμε καλη ταινια τελικα.

the 3 days με τον ρασελ κροου.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

αχαχαχα καλα πρωι πρωι τι ειχε φαει;

εκτος αν δεν ειχε πλυνει τα δοντια του απο το βραδυ...

μπλιαααααααααααααξξξξξξξξξξξξξ δεν ελεγα τιποτε αλλο με πηρε τωρα ο καλος μου και ειπε θα φαμε ολοι μαζι αη στο καλο ............ μου φαινεται δεν θα ειμαι καλα το μεσημερι θα αδιαθετησω ξαφνικα....

καλημερα παλιοπαρεα!!!!!!!!!!

μπηκα να πω ενα γεια και να βγω γιατι περιμενουμε κατι φιλους!

εσεις τι μου κανετε κουκλιτσες μου?ανηψακια, νυφες, συμπεθερες, αδερφες και φιλες καλα?

εχθες ο μπεμπακςο χτυπησε ενα σερι 6ωρου υπνου και ψιλοξεκουραστηκα!και μετα 5ωρο...φαγαμε...καναμε κακα και τωρα κοιμομαστε παλι...ευκαιρια ειναι λοιπον για καμια δουλεια!

σας φιλω και θα ξαναμπω...τωρα τι ωρα αγνωστο!

μακια και χαδακια στις κοιλιτσες!

καλημερα αδερφι τι μου κανεις;;

μια χαρα ο ανηψιος μου ειδες τι καλο παιδακι που ειναι;;

αφηνει τη μαμα να ξεκουραστει.

566b716e1f.png?html%22

ωχ μωρε αννουλι ας του ελεγες κι εσυ πριν κανονισει οτι θελεις να πατε κανπου οι 3 σας χωρις ολο το σοι.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγω Αννα μου μετα τα πολλα γεγονοτα με την π@τσ@βουρα τα εκοψα τα οικογενειακα τραπεζωματα εντος και εκτος σπιτιου!Ακομη και τα Χριστουγεννα με τους γειτονες μαζευτηκαμε,οχι με τα σογια του αντρα μου!Κομμενες οι μ@λ@κιες λεμεεεεεεεεε!!!!!!!!!!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

μωρε γεωργια τι περασες κι εσυ.

δεν πειραζει ο,ως τι να κανουμε;

εγω ειμαι αυτη που λεει οτι τους συγγενεις δυστυχως δεν τους διαλεγεις!

οτι κατσει ειναι οποτε δεν εισαι υποχρεωμενος να τους εχεις και θεους!ελεος!

566b716e1f.png?html%22

Αληθεια δεν σε ρωτησα καλε!Η αξιαγαπητη πεθερουλα σου τι κανει?Υγιαινει καλως?

ωχ μωρε αννουλι ας του ελεγες κι εσυ πριν κανονισει οτι θελεις να πατε κανπου οι 3 σας χωρις ολο το σοι.

Μωρε εγω το ειπα αλλα αυτοι οταν ακουν θα παμε εξω ερχοντε απο μονοι τους δεν ρωτανε ασε με τωρα εχω απιστευτα νευρα......... πριν μεινω εγκυος παμε για καφε με παρεα ολο νεολαια και εκει που πιναμε τον καφε μας τσουπ η πεθερα μου(74 χρ) με τον κουνιαδο μου(51 χρ)................πανε και σετακι σαν το ζευγαρι της αγιας παρασκευης............Δεν σας ειχα πει οτα θελει να μιλαμε και περι σεξ....................

μωρε γεωργια τι περασες κι εσυ.

δεν πειραζει ο,ως τι να κανουμε;

εγω ειμαι αυτη που λεει οτι τους συγγενεις δυστυχως δεν τους διαλεγεις!

οτι κατσει ειναι οποτε δεν εισαι υποχρεωμενος να τους εχεις και θεους!ελεος!

παπακι γινανε κι αλλα πολλα και φτασαμε στη διαλυση σε καποια φαση μεχρι που πηρε μπρος ο αντρας μου για το τι παιζει και τους εκανε στην ακρη.Εγω βεβαια ειχα φτασει σε πολυ ασχημη κατασταση κι ακομα δεν το εχω ξεπερασει αλλα το παλευω.Τεσπα,ολα για τους ανθρωπους ειναι,και τα καλα και τα ασχημα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...