Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

κιττυ και εγω οταν θγλαζα ειχα ορεξη για γλυκα,ενα θα σου πω οταν γυρισαα πο το μαιευτηριο κοψαμε βασιλοπιτα ε και την εφαγα ολη μονη μου χαχαχαχαχαχαχα....εφυγα κοριτσακια παω ν ατους δωσω φρουτοκρεμα

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοπελιες!!!

μονο εγω πηρα 16 κιλα????ου να μου χαθητε καμια συμπαρασταση !εγω μεχρι 6 μηνων ειχα παρει 3-4 τα αλλα 12 τα πηρα μολις μπηκα στον εβδομο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

η αληθεια ειναι οτι θελει προσοχη με το φαγητο μετα τον τοκετο ειδικα αν θηλαζεις πρεπει να τρως πολυ θρεπτικα και καθολου λιπαρα και βαρια.τρωει και το μωρο οτι τρως.

αλλα αν προσεξεις χανεις πολυ ευκολα στο θηλασμο.καις πολλες θερμιδες.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Ανδριανή θα ξεκίνησες πολύ αδύνατη.Παιδιά εγώ με τον θηλασμό μόλις τελείωνε ο μικρός ακόμα και 3 το πρωί λύσαγα από την δίψα και την πείνα.Άνοιγα ντουλάπια και έτρωγα ότι έβρισκα μέχρι και κρουασάν στις 3 το πρωί...Από εκεί άρχισε η κατηφόρα και δεδομένου ότι τον θήλασα μέχρι 8 μηνών καταλαβαίνετε....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Παπί να πω την αλήθεια είναι το μόνο που δεν με νοιάζει τα κιλά.Είναι κάτι που αλλάζει εύκολα ή δύσκολα αρκεί να το θέλουμε όμως.

ναι καλε το ξερω να ναι καλα τα μωρακια μας και σιγα θα στερηθουμε λιγο και ολα αλλαζουν!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα κοπελιες!!!

μονο εγω πηρα 16 κιλα????ου να μου χαθητε καμια συμπαρασταση !εγω μεχρι 6 μηνων ειχα παρει 3-4 τα αλλα 12 τα πηρα μολις μπηκα στον εβδομο

αντριανη εσυ ειχες λιγα κιλα βρε!

τι φωναζεις;;;

ησουν κορμι!!!εγω σκεψου δεν τρωω καθολου γλυκα!

566b716e1f.png?html%22

κιττακι να βαλεις φωτο του μικρου να τον καμαρωσουμε!

566b716e1f.png?html%22

ναι κορμι θανατηφορο τι λετε βρε ξεκινησα 62 εφτασα 78 κ τωρα δεν λεω ποσο ειμαι χαχαχαχαχ καλα θα πω 72 μονο 6 κιλα επεσα κ θελω μεχρι τον αυγουστο να χασω 10 αν κανουμε τα βαφτησια φετος θελω να ειμαι κανονικη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοπελιες!!!

ανδριανη εγω πηρα 24...10κιλα μεχρι τον7και τα αλλα 14μετα:shock:

:-D

Ανδριανή θα ξεκίνησες πολύ αδύνατη.Παιδιά εγώ με τον θηλασμό μόλις τελείωνε ο μικρός ακόμα και 3 το πρωί λύσαγα από την δίψα και την πείνα.Άνοιγα ντουλάπια και έτρωγα ότι έβρισκα μέχρι και κρουασάν στις 3 το πρωί...Από εκεί άρχισε η κατηφόρα και δεδομένου ότι τον θήλασα μέχρι 8 μηνών καταλαβαίνετε....

αχ ελπιζω να μπορεσω να κρατηθω.

μη μου λες τετοια!

οχι τιποτα αλλο εχω να βαφτησω κι ολας το φθινοπωρο και δεν θα εχω και πολυ χρονο!

566b716e1f.png?html%22

κοριτσια ειχα ποτε την αισθηση οτι κατι δεν ειναι σωστο?

για πες!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...