Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

Είναι για γυναίκες που έχουν λεπτό ενδομητριο, αναζωογόνηση ενδομητριου. Σου παίρνουν αίμα, το φυγοκεντριζουν σε ειδικό μηχάνημα για να κρατήσουν τους αυξητικους παράγοντες και το βάζει ο γιατρός στη μήτρα σου. Είναι σαν τεστ παπ, το βάζει μέσα, κάθεσαι λίγη ώρα ξαπλωμένη, αυτό πήζει στην ουσία και μετά πας σπιτάκι σου. Το κόστος είναι στα 200 με 300. Στους βελονισμους πλήρωσα πολύ περισσότερα χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει και prp ωοθηκών για τις γυναίκες με χαμηκη ΑΜΗ. Δείτε το κι αυτό ως επιλογή. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

ρε κορίτσια, τι έγκυες είστε σεις 6 κιλά στον 8οοοο.....απαπαπαπααα

η κιττυ ακομα λιγοτερα αννιω!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι τζενακι δεν θα χρειαστει μαλλον να κανω γιατι δεν μεγαλωσε καθολου το νινακι μου εμεινε στις 3-4 εβδομαδες!!!!

αννιω εγω ειχα παρει μονο 2μιση στην μικρη

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

ρε κορίτσια, τι είστε σεις 6 κιλά στον όγδοο μήνα...μη λέτε τέτοια, μας πιάνει πανικός

τι πανικος καλε εγω ξεκινησα με πολλα κιλα παραπανω φαντασου να επαιρνα αλλα τοσα!

ασε που μια χαρα τρωω,μονο γλυκα δεν τρωω.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετΕ???εγω κοιμηθηκα σκ@τ@...και ξυπνησα ακομα πιο σκΑτΑ δεν μπορω ν αμιλησω ο λαιμος μου τσουζει και με επιασε ενας παλιοβηχας το πρωι δεν μπορουσα να ηρεμησω....ευτυχως τωρα ειμαι λιγο καλυτερα θα πιω κανενα τσαγακι με μελι και το μεσημερι ζεστη σουπιτσα......

Μινακι μου κουραγιο αγαπη μου :(

τζενι εισαι καλυτερα σημερα ε?

Kiττυ μου τι κανει ο μικρουλης???ειναι ησυχος?

Καλημέρα Αννια !!!

κρυωσες βρε κοριτσάκι ? πινε ζεστα ...

καλά ειναι ο μικρούλης , τρωει , ξανατρωει....μα εχω πάθει πλάκα με το ποσο τρωει...γερό να ειναι το μωρό μου !!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

η κιττυ ακομα λιγοτερα αννιω!

ειχα όμως απο πριν:D

τωρα μου κανει γυμναστική το αγόρι μου............χαχαχαχχαχαχα

3 φορες εχω παρει την Αννουλα και δεν εχω καταφερει να της μιλήσω:-(

ναι βρε κι εγω δε σου πα ακριβως στα ιδια κιλα ξεκινησαμε εγω το ειχα χ@σει τελειως πριν μεινω εγκυος.

οκ δεχτηκα το αιτημα φιλιας.

566b716e1f.png?html%22

εγω παντως τωρα τρωω πιο πολύ απο πριν.........και δεν σταματαω τα γλυκά

και διψάω πολύ

ζουπιέμαι να βγάλω και γαλα...δεν προλαβαινω ρε γμτ ...θελει χρονο κι αυτό

χθες εβγαλα 120ml, δεν προλαβα να κατσω παραπάνω

Διαφημίσεις

παρε τωρα αν μπορεις μολις μιλουσα μαζι της

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Καλημέρα αν και λίγο αργά σήμερα...Για κιλά λέμε πάλι ε;;;;Παπί και κίττυ και εγώ 82 ξεκίνησα κοίτα σύμπτωση.Αλλά τώρα είμαι 77...Κυρία....Ελπίζω αν πάρω από εδώ και πέρα να πάω το πολύ 82 πάλι μια χαρά θα είμαι..

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

κιττακι να τρως πολλες σουπες κατεβαζουν γαλα!

566b716e1f.png?html%22

Καλημέρα αν και λίγο αργά σήμερα...Για κιλά λέμε πάλι ε;;;;Παπί και κίττυ και εγώ 82 ξεκίνησα κοίτα σύμπτωση.Αλλά τώρα είμαι 77...Κυρία....Ελπίζω αν πάρω από εδώ και πέρα να πάω το πολύ 82 πάλι μια χαρά θα είμαι..

μια χαρα εισαι εσυ κυρια μου στυλακι εχεις γινει!

566b716e1f.png?html%22

εγω παντως τωρα τρωω πιο πολύ απο πριν.........και δεν σταματαω τα γλυκά

και διψάω πολύ

ζουπιέμαι να βγάλω και γαλα...δεν προλαβαινω ρε γμτ ...θελει χρονο κι αυτό

χθες εβγαλα 120ml, δεν προλαβα να κατσω παραπάνω

Κιττάκο πρόσεχε γιατί και εγώ την άλλη φορά είχα πάρει μόνο 9 κιλά 73 κιλά γέννησα όταν γύρισα σπιτι είχα χάσει τα 6 και μετά πλακώθηκα στο φαγητό και έφτασα το χάλι που ήμουν τώρα τα 82...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...