Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια το επίδομα εξωσωματικής το δικαιούστε κάθε φορά που κάνετε χρήση προσπάθειας φαρμάκων από ΕΟΠΥΥ. Πχ εγώ πήρα μία φορά 352 καί άλλες δύο από μισά, καθώς άργησα τη δεύτερη έμβρυο μεταφορά.

Δεν είναι πολλά, αλλά δεν θα τους τα χαρίσουμε κιόλας😁

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Καλημέρα Παπάκι μου:P:p

καλά ειναι.....εχει μεγαλώσει !!! καποια φορμάκια δεν του κάνουν ηδη:shock::shock:

ναι , μωρε δεν ηθελα καθόλου να τον αφησω ....αλλά εδω και 20 μερες το μαγαζί τα πρωινα ειναι σχεδόν κλειστό , με καποιες εξαιρέσεις

οπότε τι να κάνω.....

εσυ, πως είσαι ? ο μπεμπούκος σου ?

προσπαθω να βάλω στο προφίλ μου φωτογραφίες και δεν τις παιρνει

αχ ναι να μας βαλεις φωτο οποτε μπορεσεις να σας καμαρωσουμε!

κι εμενα μεγαλωνει φτασαμε 1480γρ. και εχτες ολη μερα με ποναγε γιατι ηταν ορθιος ο κακομοιρης και με τα πατουσακια με κλωτσουσε κατω και πεταγομουν!

αλλα ευτυχως αλλαξε θεση και σημερα ολα καλα!

τωρα εχω αρχισει να ψαχνω και να ρωταω για βλαστοκυτταρα αλλα πολυ μπερδεμα η ολη φαση!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα τσουπακια μου..

μινα κουραγιο κουκλα μου σε καταλαβαινω απολυτα,το περασαμε με την αδελφη μου κ καταλαβαινω πως αισθανεσαι.

παντως κ της αδελφης μου που ηταν αποβολη αποξεση της κανανε,εσενα σου ειπε δεν θα χρειαστει;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αχ ναι να μας βαλεις φωτο οποτε μπορεσεις να σας καμαρωσουμε!

κι εμενα μεγαλωνει φτασαμε 1480γρ. και εχτες ολη μερα με ποναγε γιατι ηταν ορθιος ο κακομοιρης και με τα πατουσακια με κλωτσουσε κατω και πεταγομουν!

αλλα ευτυχως αλλαξε θεση και σημερα ολα καλα!

τωρα εχω αρχισει να ψαχνω και να ρωταω για βλαστοκυτταρα αλλα πολυ μπερδεμα η ολη φαση!

ειδες πως περνάει ο καιρός ? ειπες μπαινεις στον 8ο και λέω πω....πω.....κιόλας ?

ο δικος μου ηταν απο νωρις με το κεφαλι κατω και τα ποδια στο πλαι δεξιά:P:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καλημερα τσουπακια μου..

μινα κουραγιο κουκλα μου σε καταλαβαινω απολυτα,το περασαμε με την αδελφη μου κ καταλαβαινω πως αισθανεσαι.

παντως κ της αδελφης μου που ηταν αποβολη αποξεση της κανανε,εσενα σου ειπε δεν θα χρειαστει;

καλημερα τζενιω τι καμνεις;;;ολα οκ;;;

να σου πω παγωτα εχει το μαγαζι;;;

θελω εναν πυραυλο πλιζ!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα τσουπακια μου..

bonjour madame !!!

πως εισαι ?

παντως να πω και την αληθεια χαρηκα που βγηκα λιγο και ειδα το φως του ηλιου......χαχαχχαχαχα....και πιο πολύ χαρηκα που εβαλα το τζην που φορουσα πριν μεινω εγκυος

ηδη ηρθαν 2 πελατισες και μολις ειπα στην μια οτι γεννησα πριν 20 μερες με κοιτουσε καλα καλά στην κοιλιά

πριν μεινω εγκυος ειχα παχυνει αρκετα ...ειχα φτασει 82:shock::shock: οταν γεννησα ημουν 86 και τωρα ειμαι 78

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

ειδες πως περνάει ο καιρός ? ειπες μπαινεις στον 8ο και λέω πω....πω.....κιόλας ?

ο δικος μου ηταν απο νωρις με το κεφαλι κατω και τα ποδια στο πλαι δεξιά:P:p

ναι καλε και μενα απο τον 5 και μετα μεχρι και προχτες ειχε παρει θεση ε προχτες που πηγαμε στο γιατρο απο το πρωι πονουσα κατω και μου λεει ο γιατρος ξερεις γιατι;;εκανε τουμπα ο ταρζαν και γυρισε με το κεφαλακι πανω!

αλλα θα ξαναγυρισει μωρε που θα παει;

ναι ειδες την αλλη εβδομαδα μπαινω στον 8ο απιστευτο μου φαινεται!

566b716e1f.png?html%22

καλημερα τζενιω τι καμνεις;;;ολα οκ;;;

να σου πω παγωτα εχει το μαγαζι;;;

θελω εναν πυραυλο πλιζ!!!!!!!!!!!

κ εγω πλιιιιιιιζζζζζζζζ αν παρεις παρε μου κ εμενα..χαχαχαχχαχ

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετΕ???εγω κοιμηθηκα σκ@τ@...και ξυπνησα ακομα πιο σκΑτΑ δεν μπορω ν αμιλησω ο λαιμος μου τσουζει και με επιασε ενας παλιοβηχας το πρωι δεν μπορουσα να ηρεμησω....ευτυχως τωρα ειμαι λιγο καλυτερα θα πιω κανενα τσαγακι με μελι και το μεσημερι ζεστη σουπιτσα......

Μινακι μου κουραγιο αγαπη μου :(

τζενι εισαι καλυτερα σημερα ε?

Kiττυ μου τι κανει ο μικρουλης???ειναι ησυχος?

:-D

bonjour madame !!!

πως εισαι ?

παντως να πω και την αληθεια χαρηκα που βγηκα λιγο και ειδα το φως του ηλιου......χαχαχχαχαχα....και πιο πολύ χαρηκα που εβαλα το τζην που φορουσα πριν μεινω εγκυος

ηδη ηρθαν 2 πελατισες και μολις ειπα στην μια οτι γεννησα πριν 20 μερες με κοιτουσε καλα καλά στην κοιλιά

πριν μεινω εγκυος ειχα παχυνει αρκετα ...ειχα φτασει 82:shock::shock: οταν γεννησα ημουν 86 και τωρα ειμαι 78

ακριβως κι εγω μια απο τα ιδια κιττυ μου κι εγω με τα ιδια κιλα ακριβως ξεκινησα την εγκυμοσυνη μου και τωρα ειμαι +6.

αχ εχω βαλει και φωτο στο προφιλ να γελασεις.

566b716e1f.png?html%22

κ εγω πλιιιιιιιζζζζζζζζ αν παρεις παρε μου κ εμενα..χαχαχαχχαχ

αχ πωπωπω θα θελα απεγνωσμενα παγωτακι τωρα!καλψ!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

καλημερα αννια μου τι κανεις;πως παει η εγκυμοσυνη!

οσο για το λαιμο δεν ειναι κρυωμα μην ανησυχεις!

αλλεργια της ανοιξης ειναι!

την εχω 15 χρονια και την εχω μαθει πια!

φαγουρα και τσουξιμο στο λαιμο,φτερνισμα,πονοκεφαλος,φαγουρα στα ματια κατι απο ολα θα εχεις αναγκαστικα!

566b716e1f.png?html%22

παπακι μου εχω αλεργικο ασθμα τα ξερω καθε χρονο τα ιδια...αλλα αυτο ειναι κρυωμα γιατι ειναι ετσι και τα μικρα...και κολλησα και εγω...κοριτσια εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη απο 47κιλα εφτασα 60και στην δευτερη απο 50 εφτασα 74...:o

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...