Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

εμεις παντως δεν εχουμε τετιο προβλημα γιατι δεν την κλεινουμε την πορτα..

τι λες παιδι μου εγω κλεινω κ κλειδωνω κ ιολλας..λοιπον σε αφηνω ερχεται η μαρια με το γιαννη κ τα παιδια,σηκωνομαι να πλθνω κανα πιατο

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!!!Εμείς γυρίσαμε χθες και ακόμα αδειάζουμε βαλίτσες!!!!!Όπως σας είχα πει την άλλη εβδομάδα φεύγει η Φιλιπινέζα για 1,5 μήνα και δεν εχω ιδέα πώς θα τα βγάλω πέρα...Δεν πολυμπαίνω αλλά δεν σας ξεχνάω...Να είσαστε όλες καλά!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

καλημερα καλημερα..τι κανετε;

εγω καλα αλλα πολλυ νυστα..παλι 3 με πηρε να κοιμηθω...που θα παει αυτη η κατασταση δεν ξερω...το ξεπερασα το κασπερ..τωρα ειμαι βρυκολακας...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

καλουτσικα μπορω να πω!!!!! πολυ καλυτερα απο οτι ημουν χθες εχουν βεβαια ξεκινησει οι συσπασεις τι αποβολης αλλα ειμαι καλα

μίνα δεν θα κάνεις απόξεση? αυτό είναι πολύ καλό νέο.

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

μίνα δεν θα κάνεις απόξεση? αυτό είναι πολύ καλό νέο.

οχι δεν θα κανω αν δεν κατεβει μονο του θα μου δωσει χαπια δεν ειχε μεγαλωσει οποτε δεν χρειαζεται και δεν θελει να μου κανει για να αρχισουμε αμεσως

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλημερα σε ολα τα ομορφα κοριτσια τι κανετε;;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Καλημέρααα κορίτσια !!!

τι κάνετε ? σημερα ηρθα για λιγο στο μαγαζί.....με βαριά καρδιά βέβαια ....αλλά τι να κάνω .............

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καλημερα κιττακι μου τι κανει ο ζουζουνος σου;;θα σου λειπει τωρα που τον αφησες ε;;;

εγω πιστευω θα θελω να τον εχω συνεχεια κολλημενο πανω μου!

αλλα τι να κανεις;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα κιττακι μου τι κανει ο ζουζουνος σου;;θα σου λειπει τωρα που τον αφησες ε;;;

εγω πιστευω θα θελω να τον εχω συνεχεια κολλημενο πανω μου!

αλλα τι να κανεις;;;

Καλημέρα Παπάκι μου:P:p

καλά ειναι.....εχει μεγαλώσει !!! καποια φορμάκια δεν του κάνουν ηδη:shock::shock:

ναι , μωρε δεν ηθελα καθόλου να τον αφησω ....αλλά εδω και 20 μερες το μαγαζί τα πρωινα ειναι σχεδόν κλειστό , με καποιες εξαιρέσεις

οπότε τι να κάνω.....

εσυ, πως είσαι ? ο μπεμπούκος σου ?

προσπαθω να βάλω στο προφίλ μου φωτογραφίες και δεν τις παιρνει

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...