Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

τζενακι μπορουμε μπορουμε αν ειναι για καποιον που τα αξιζει τα παντα μπορουμμε να κανουμε!!!!!!

αχ σας ευχαριστω

γυναικες γκαστρωμενες..ποτε νικημενες..:)

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ σας ευχαριστω

γυναικες γκαστρωμενες..ποτε νικημενες..:)

ετσι ετσι δεν τα βαζει κανεις μαζι μας εχουμε ορμονες λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

τζενακι θα παω εγω να δειρω πες μου τωρα ποιον

αχ μινακι μου...σε ευχαριστω κ σενα...καμια φορα βεβαια μπορει να χρειαστει να δωσετε κ σε μενα καμια ξαναστροφη..μη με λυπηθητε..ειναι για καλο

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αχ μινακι μου...σε ευχαριστω κ σενα...καμια φορα βεβαια μπορει να χρειαστει να δωσετε κ σε μενα καμια ξαναστροφη..μη με λυπηθητε..ειναι για καλο

καλα ειπαμε μαζι θα παιξουμε κλωτσομπουνιδια!!!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

μινακι μου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου απο δω και περα να μην γινει τιποτα να στεναχωρησει ποτε μα ποτε ξανα!και να θυμασαι οτι εχει πολλες φιλες!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

μινακι μου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου απο δω και περα να μην γινει τιποτα να στεναχωρησει ποτε μα ποτε ξανα!και να θυμασαι οτι εχει πολλες φιλες!!

το ξερω αγαπη μου ευχαριστω πολυ!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

το ξερω αγαπη μου ευχαριστω πολυ!!!!!

ναμ ην ευχαριστεις αγαπη δεν το λεω για να παρω ευχαριστω οτι αισθανομαι λεω και επειδη δεν το εχω με τα λογια γι αυτο σου τα λεω γραπτος για να ξερεις πως κι εδω πανω στα βορεια εχεις μια καλη φιλη κι ας μην την εχεις γνωρισει (ακομα) αλλα που θα παει να ερθει με το καλο το μπεμπεκι μου και θα σου ερθω σιιιιγουρα καποια στιγμη δεν το συζητω ηδη μου εχει λειψει το νησι!

566b716e1f.png?html%22

ναμ ην ευχαριστεις αγαπη δεν το λεω για να παρω ευχαριστω οτι αισθανομαι λεω και επειδη δεν το εχω με τα λογια γι αυτο σου τα λεω γραπτος για να ξερεις πως κι εδω πανω στα βορεια εχεις μια καλη φιλη κι ας μην την εχεις γνωρισει (ακομα) αλλα που θα παει να ερθει με το καλο το μπεμπεκι μου και θα σου ερθω σιιιιγουρα καποια στιγμη δεν το συζητω ηδη μου εχει λειψει το νησι!

αχ ναι να ερθει ηδη περιμενω το επομενο καλοκαιρι με μεγαλη ανυπομονισια

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

αχ ναι να ερθει ηδη περιμενω το επομενο καλοκαιρι με μεγαλη ανυπομονισια

η αληθεια κουκλα ειναι οτι ζεις σε ενα απο τα πιο τελεια μερη της ελλαδας!

566b716e1f.png?html%22

κανω ενα brake για φαγητο και ισως ξαναμπω πιο μετα!σας φιλω!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

να μαι ξανα..ηρθα σπιτι μαγειρεψα στο αγαπουλι κ τωρα ειμαι μονη μου,πηγε για δουλεια..

ειναι καμια εδω;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κοριτσια καλημερα

ειχα πει οτι δεν θα μπω για λιγο καιρο αλλα μαλλον θα μου κανει καλο το να ειμαι αναμεσα σε ανθρωπους που αν και δεν ξερω σας αισθανομαι σαν οικογενεια μου

το μωρακι δεν μεγαλωνει και απλα τωρα περιμενουμε το αναποφευκτο φευγει θα παει στην ζεστη αγκαλια της γιαγιακας του να μας προσεχουν παρεα!!!!!

τι εγινε βρε Μινάκι ?:shock::shock::shock::shock::shock:

γιατί ρε γμτ ? πολυ λυπάμαι:-(:sad: Δεν θελω να σου πω μην στεναχωριεσαι γιατί είναι αναπόφευκτο , απλά ασχολήσου με το φυστίκι σου και θα ερθει και πάλι ενα μωρακι που θα το ζεστάνεις στην αγκαλιά σου !!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

μου κανς..τι κανς;:rolleyes:

Δεν προλαβα να διαβασω...τι εγινε , το ωρα γεννησε η Αννούλα ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...