Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Αννετάκο θα ρίξεις 2 μηνύματα καπάκι και τέλος τα 6αρια

εγώ παπί του παίρνω κινητό καινούριο να δεν έχει ή γυαλιά ηλίου ή κάτι τέλος πάντων που ξέρω ότι χρειάζεται.Και το πορτοφόλι καλή ιδέα είναι αν το χρειάζεται κιόλας.

και τα γυαλια καλη ιδεα ειναι αλλα ειναι κολλημενος με αυτα που εχει τωρα και δεν ξερω αν θα θελει.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ανετακι κ αυτοι αριθμοι ειναι εμεις τους δινουμε αξια ενω δεν θα επρεπε τα πολλα 6αρια ειναι το ιδιο με τα πολλα εφταρια οχταρια κ ουτο καθεξης

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

επεστρεψα, ακυρη η μασα, ευτυχως που δεν προλαβα να φτιαξω γαλα γιατι ο ζεβριδης μου κοιμηθηκε

ευζενηηηηηηηη μαρη πως καταφερνεις παντα και με κανεις να χαμογελω!

πολυ θα ηθελανα σε εχω αδερφη...ακουτε κοριτσιαααααααα?ειστε πολυ τυχερες...και η ευζενη βεβαιως βεβαιως!

λοιπον τα κοιλουμπακια σας ειναι πολυ ομορφα!φτου σας και ξανα ματα φτου σας!

με το καλο κοριτσακια μου τα ομορφα περιεχομενα τους!!!

να ξερεις οτι κανω τους αλλους να γελανε οταν εγω δεν ειμαι καλα..ετσι για να νιωσω καλυτερα...

δεν πειραζει κ τωρα που δεν ειμαστε αδελφες παλι καλα περναμε..ετσι δεν ειναι;;)....

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Πάρε του ένα φορμάκι για αγοράκι 0-3 μηνών και θα τον τρελάνεις σίγουρα....

α του εχω παρει ηδη πολλα!χιχιχι και καθεται και τα χαζευει.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

να ξερεις οτι κανω τους αλλους να γελανε οταν εγω δεν ειμαι καλα..ετσι για να νιωσω καλυτερα...

δεν πειραζει κ τωρα που δεν ειμαστε αδελφες παλι καλα περναμε..ετσι δεν ειναι;;)....

τζενακι μου τι εχεις μωρε;;

566b716e1f.png?html%22

Γιατί μικρό μου δεν είσαι καλά;;;;Ποιον να δείρω πες;;;

μπορεις εσυ με την κοιλια στο στομα[κυριολεκτικα χαχαχαχα]να δειρεις;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τζενακι μου τι εχεις μωρε;;

εχω λιγο απολα...πως λεμε μια πιτα απολα;...αυτο...δεν ειναι κατι συγκεκριμενο...θα μου περασει δεν ειναι τπτ..ετσι ειμαι εγω..εχω σκαμπανεβασματα..να.. ηδη ειμαι καλυτερα:D

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

τζενακι μπορουμε μπορουμε αν ειναι για καποιον που τα αξιζει τα παντα μπορουμμε να κανουμε!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

Αμέ μη με υποτιμάς ξέρω και πολεμική τέχνη για αυτοάμυνα κυρίως αλλά αν χρειαστεί ρίχνω και καμιά...

κουκλα μου γλυκεια σε ευχαριστω..ειναι σαν να τους εδειρες ολους...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εχω λιγο απολα...πως λεμε μια πιτα απολα;...αυτο...δεν ειναι κατι συγκεκριμενο...θα μου περασει δεν ειναι τπτ..ετσι ειμαι εγω..εχω σκαμπανεβασματα..να.. ηδη ειμαι καλυτερα:D

ελα κουκλα μου αυτα ειναι φυσιολογικα ολοι οι ανθρωποι εχουν τα πανω τους και απο κατω τους!

κι εγω να σου πω τωρα με επιασε ενα παραπονο και εβαλα λιγο τα κλαματα γιατι με ποναει ο σκατουλης μου και δεν μπορω να τον ξεκουνησω!!!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...