Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

κοριτσακια μου καλημερα,μπηκα πανω στα νεα απο το μινακι...Μινακι μου γλυκο μια ζεστη αγκαλιατο εχω περασει εις διπλουν και σε νιωθω απολυτα!! :(

Aννουλα μου να σου ζησει η μπεμπουλα σου υγιης και καλοτυχη παντα στην ζωη της.......Εγω καλα συνεχιζονται οι αναγουλες και τωρα εχω και τασεις λιποθυμιας:shock::rolleyes:πηγα εκανα χοριακη το πρωι και τωρα περιμενω απαντησεις,μακαρι να εχει ανεβει!

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε καλά είσαι και 5 εβδομάδες και κάτι περισσότερο έγκυος καλέ...

ναι καλε δεν με πειραζει το μωρακι μου να ειναι καλα και εχει ο θεος οτι ειναι περιττο θα χαθει σιγα μη σκασω κι ολας!

απλα δεν ξερω που θα φτασει...

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Παπί μια χαρά είσαι.Κουκλίτσα φτου φτου.Και μια χαρά είναι η κοιλιά σου.Τζένη καπνίζεις μαρή;;;;

Με την Αστερίνα μιλάγαμε 16 λεπτά ζήλιααααα..Αλλά πλησιάζουν τα γενέθλια σου θα έχεις δωράκι από μένα...

ναι...πως να αντεξω τις πικρες της ζωης ρε ξανθουλι..

επειδη εχω καταλαβει το δωρακι που θελετε να μου παρετε τι ειναι μαζι με την sim παρτε μου κ μια συσκευη..αφης παρακαλω:rolleyes:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

επεστρεψα, ακυρη η μασα, ευτυχως που δεν προλαβα να φτιαξω γαλα γιατι ο ζεβριδης μου κοιμηθηκε

ευζενηηηηηηηη μαρη πως καταφερνεις παντα και με κανεις να χαμογελω!

πολυ θα ηθελανα σε εχω αδερφη...ακουτε κοριτσιαααααααα?ειστε πολυ τυχερες...και η ευζενη βεβαιως βεβαιως!

λοιπον τα κοιλουμπακια σας ειναι πολυ ομορφα!φτου σας και ξανα ματα φτου σας!

με το καλο κοριτσακια μου τα ομορφα περιεχομενα τους!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

επεστρεψα, ακυρη η μασα, ευτυχως που δεν προλαβα να φτιαξω γαλα γιατι ο ζεβριδης μου κοιμηθηκε

ευζενηηηηηηηη μαρη πως καταφερνεις παντα και με κανεις να χαμογελω!

πολυ θα ηθελανα σε εχω αδερφη...ακουτε κοριτσιαααααααα?ειστε πολυ τυχερες...και η ευζενη βεβαιως βεβαιως!

λοιπον τα κοιλουμπακια σας ειναι πολυ ομορφα!φτου σας και ξανα ματα φτου σας!

με το καλο κοριτσακια μου τα ομορφα περιεχομενα τους!!!

αδερφακι ειδες πως μεγαλωσε απο την μερα που μας ειδες;;;;εμ τι νομιζες;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

λοπον τα μνμ μου πλησιαζουν να γινουν με πολλα 6αρια και δεν θελω...μπρρρρρρρ...κανονηστε οταν φτασω εκει να μαφησετε μονη μου...θα στελνω μια μια λεξη στα μνμ μου για να ξεκολλησω απο κει ενταξει?μη με μαλωσεται ναι?

IB5Vp2.png

κοριτσια μιας και μιλατε για δωρα για πειτε καμια ιδεα για δωρακι του αντρα μου εχουμε επετειο 10 χρονια σε 7 μερες!

ελεγα να του παρω κανενα πορτοφολι επωνυμο αλλα για πειτε καμια αλλη ιδεα.

566b716e1f.png?html%22

Αννετάκο θα ρίξεις 2 μηνύματα καπάκι και τέλος τα 6αρια

εγώ παπί του παίρνω κινητό καινούριο να δεν έχει ή γυαλιά ηλίου ή κάτι τέλος πάντων που ξέρω ότι χρειάζεται.Και το πορτοφόλι καλή ιδέα είναι αν το χρειάζεται κιόλας.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

αδερφακι ειδες πως μεγαλωσε απο την μερα που μας ειδες;;;;εμ τι νομιζες;;;

κοιλιτσα για χαιδεμα!

αοιξε το ματι του...για να δω θα αρχισει να φωναζει?

καλ της μανας μου της κανει τα απιστευτα..της ορμαει και της φωναζει..Α...Ε...εκεινη γελαει κι εκεινος νευριαζει ακομα πιο πολυ χαχα

IB5Vp2.png

λοπον τα μνμ μου πλησιαζουν να γινουν με πολλα 6αρια και δεν θελω...μπρρρρρρρ...κανονηστε οταν φτασω εκει να μαφησετε μονη μου...θα στελνω μια μια λεξη στα μνμ μου για να ξεκολλησω απο κει ενταξει?μη με μαλωσεται ναι?

ακου τι σκεφτηκε το μυαλο σου ε;;;στελνε στελνε και κοιτα το 6.666 να ανεβασεις κανενα παιδικο τραγουδακι-νανουρισμα να σπασει η γκαντεμια!

566b716e1f.png?html%22

ξανθη εχιε ςν απεις κατι για το μωρο που δεν καταλαβες πως υπηρχε?

αννια μου καλα εισαι κοριτσακι?να προσεχεις πολυ και να μη μενεις μονη, παντα με καποιον παρεα που θα μπορει να σε βοηθησει σε μια αναγκη

παω αρχισε

IB5Vp2.png

Καλά μην την ακούτε ο μικρός είναι τόσο ήσυχος και τόσο καλός μόνο όταν πεινάει παραπονιέται.Αλλιώς θα θεωρήσω ότι δεν ήθελε να τον ενοχλώ και κοιμόταν για να τον αφήσω ήσυχο....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...