Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χοντροκοιλάρα ε;;;;Στο γιο μου είχα τέτοια κοιλιά όταν πήγα να γεννήσω.Τώρα έχω τεράστια και είμαι μόνο στον 6 που θα φτάσω άραγε....Εγώ τις άνοιξα στο φοτοσοπ και τις έκανα 600 που λέει.

σιγα την κοιλια καλε κατσε να δεις την δικη μου!

πως το κανεις αυτο ρε συ ξανθη;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αν την στειλεις με ιμειλ?

αδερφι απο κοντα η κοιλιτσα ειναι ακομα πιο σουπερ

μινα εφυγες?:(

παω να ταισω κοριτσια γιατι ο μικρος θα φαει τα χερια του

σας φιλω

εδω ειμαι κουκλιτσα μου

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

ΑΝΝΟΥΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΓΕΡΗ Κ ΔΥΝΑΤΗ Κ ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!!!!!!!!!!!

ΕΙΔΑΤΕ ΕΙΧΑΜΕ Κ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ξανθη μου τα καταφερα νομιζω για πηγαινε και τσεκαρε πλιζ!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Παπί μια χαρά είσαι.Κουκλίτσα φτου φτου.Και μια χαρά είναι η κοιλιά σου.Τζένη καπνίζεις μαρή;;;;

Με την Αστερίνα μιλάγαμε 16 λεπτά ζήλιααααα..Αλλά πλησιάζουν τα γενέθλια σου θα έχεις δωράκι από μένα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

τα καταφερααααααααααααααααααααααααααααααα!εβαλα φωτο απλα δεν εχει εικονιδιο εχει μονο τον αριθμο της φωτο αλλα αν το πατησετε θα σας την ανοιξει!

566b716e1f.png?html%22

Παπί μια χαρά είσαι.Κουκλίτσα φτου φτου.Και μια χαρά είναι η κοιλιά σου.

ε μια χαρα δεν την λες ειναι μεγαλουτσικη!

δεν ξερω τι να κανω για να σταματησει ο βατραχακος να με χτυπαει με τα ποδαρακια του χαμηλα!ποναει βρε συ του λεω τιποτα αυτος εκει!χιχχιχι!ολο τιναζομαι!τωρα του εβαλα κλασικη μουσικη να ακουσει απο το babyspace.ελπιζω να ηρεμησει!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...