Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

κεφτεδακια και διαφορα τηγανιτα μελιτζανες πιπεριες πατατες!!!!!

όλα μ αρέσουν:P:p μιαμ μιαμ......κλεινω κι έρχομαι ....ερχομαι ...φτάνω , με το πρώτο το αεροπλάνο

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και απο μενα!

τι μου κανετε;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Καλημερα παπι μου!!!

Καλα ειμαστε εσυ?

καλα ειμαι κι εγω βαριεμαι λιγο σημερα!

ο μικρουλης μου κουνιεται αλλα λιγο.

καλα υπερβολικη ειμαι δεν γινεται να ξεσαλωνει καθε μερα.

απλα γενικα αγχωνομαι ευκολα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Δεν εχεις να αγχωνεσαι για τιποτα ακομα εχει πολυ χωρο και γι αυτο δεν τον καταλαβαινεις συνεχεια....φαε λιγη σοκολατιτσα και ξαπλωσε να δεις τι τουμπες θα κανει!!!!

Δεν εχεις να αγχωνεσαι για τιποτα ακομα εχει πολυ χωρο και γι αυτο δεν τον καταλαβαινεις συνεχεια....φαε λιγη σοκολατιτσα και ξαπλωσε να δεις τι τουμπες θα κανει!!!!

σε λιγο που θα παω να μαγειρεψω θα δω αν εχω σοκολατα στο ψυγειο.

566b716e1f.png?html%22

αχ βαριεμαι να μαγειρεψω σημερα αλλα εχω στο ψυγειο κοντοσουβλακια κοτοπουλο απο χτες που πηγαμε στο κεροπωλειο και πρεπει να τα ψησω!

εκει βρεχει αννουλι;;;

εδω οχι ακομα!αλλα εχτες εριξε καλη βροχη.

τωρα απλα μαυρα και γκρι συννεφακια!!!

566b716e1f.png?html%22

Ασε που θα αρχησει τωρα να εχει συγγεκριμενες ωρες που θα κλωτσαει αφου θα κοιμαται τις υπολοιπες!!!!

ναι μπηκα και εψαξα λιγο σε κατι site και ειδα οτι τα μωρακια κοιμουνται 16 με 20 μερες την ημερα!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

εννοειται οτι το δικαιουσαι καλε πλακα κανεις;

εμεις φαγαμε εξω εχτες οποτε σημερα μαλλον δε θα φαμε εξω!

μπορει να αλλαξουν τα πραγματα βεβαια γιατι ο αντρας μου πηγε για καφε με κατι φιλους μας αλλα εγω δεν ειχα ορεξη ηθελα να κανω και ενα μπανιο.

οποτε δεν ξερω τι θα κανονισουν!

566b716e1f.png?html%22

καλημερα !

εγω ειμαι εδω για λιγο ακομη γιατι εχω να κανω μπανιο και να μαγειρεψω!

566b716e1f.png?html%22

Εμενα με εχει ρηξει πολυ ο καιρος...εκει που ειχε υπεροχες μερες τωρα εγινε παλι σκ....

Εγω ελπιζω να μην παει ο δικος μου και μου κουβαλησει τον κουνιαδο μου και την πεθερα μου.......θα τα παρω αγριως...................

ασε που εχω ενα θεμα ακομα και σαλατα να φανε βαζουν σκορδο αλλα πολυ σκορδο και το μισω ειδηκα στην εγκυμοσυνη γυρναει το στομαχι μου..............μπλιαχ......

Ακου να γελασεις προχτες πηγαιναμε την μικρη σχολειο και εμενα στον γιατρο και μου λεει ο αντρας μου θα παρουμε τον αδερφο μου μαζι να τον αφησουμε σε μια δουλεια και μπαινει στο αυτοκινητο 8 το πρωι και βρομαγε σκορδιλαααααα τι ειχε φαει πρωι πρωι ουτε που ξερω....οποτε ανοιγω εγω τα παραθυρα και η Εβελινα τουρτουριζε αλλα εγω της ελεγα κοριτσακι μου παρε βαθιες ανασες να μοιρησεις ανοιξη.............χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...