Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

και μη ξεχασεις αυτα που σου ειπα εχθες ε?οτι χρειαστεις, οτι ωρα κι αν ειναι τηλ

σαγαπαω πολυ...μια μεγαλη αγκαλια καλο μου μονο για σενα

(((((((((((((αννετ(((:()))ζεβρακος)))))))))))))

γεματη αγαπη

σας αγαπαω πολυ και τους 3 σας ((((((((((:))))))))))))

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 το βραδυ ταιζ τον μικρο ακι ακουω ενα ποδοβολιτι στις σκαλες και κατι βογκιτα..λεω ο τακης ειναι και επαθε κριση...αμ δε...ακουω τον διαχειρηστη να φωναζει "πιαστε τους κλεφτες" καινα ηθελε καποιος μεχρι να ξεκλειδωσει να βγει αυτοι θα ειχαν γινει μπουχος...αχ κοριτσια πολυ φοβαμαι...μη συμβει τιποτα γιατι θα φαω σκοτια...οποιον απειλησει την ζωη του παιδιου μου θα του βγαλω τα αντερα και θα του τα δωσω να τα ρουφηξει σαν μακαρονια...αντε να φυγουμε να ησυασουμε..την κυριακη πρωτα Ο Θεος παμε στο νησι να δουμε το σπιτι.

αδερφι ηταν η μερα φορτισμενη πολυ εχθες, τα νεα της μινας, η ληστεια ηρθα και απογινα...

το τζουτζουκι μας ολοκληρο αντρακι ε?μπραβοαγαπη μου, να μου τον χαιδεψεις απτη θεια!

ο μικρος νυσταζει και δεν κοιμαται...μονο νανουριζεται και πεταει ψηλα την πιπιλα.

περασε καμποση ωρα να ξαναπαρω την αννουλα?μου ειπε η μαμα της να παιρνω.

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ααααααααχ τα νευρα μου!

δεν μπορω να βαλω τη φωτο μου!

κλαψ ειναι λεει πολυ μεγαλη!

κοβω κοβω αλλα και παλι δεν την δεχεται!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

8 το βραδυ ταιζ τον μικρο ακι ακουω ενα ποδοβολιτι στις σκαλες και κατι βογκιτα..λεω ο τακης ειναι και επαθε κριση...αμ δε...ακουω τον διαχειρηστη να φωναζει "πιαστε τους κλεφτες" καινα ηθελε καποιος μεχρι να ξεκλειδωσει να βγει αυτοι θα ειχαν γινει μπουχος...αχ κοριτσια πολυ φοβαμαι...μη συμβει τιποτα γιατι θα φαω σκοτια...οποιον απειλησει την ζωη του παιδιου μου θα του βγαλω τα αντερα και θα του τα δωσω να τα ρουφηξει σαν μακαρονια...αντε να φυγουμε να ησυασουμε..την κυριακη πρωτα Ο Θεος παμε στο νησι να δουμε το σπιτι.

αδερφι ηταν η μερα φορτισμενη πολυ εχθες, τα νεα της μινας, η ληστεια ηρθα και απογινα...

το τζουτζουκι μας ολοκληρο αντρακι ε?μπραβοαγαπη μου, να μου τον χαιδεψεις απτη θεια!

ο μικρος νυσταζει και δεν κοιμαται...μονο νανουριζεται και πεταει ψηλα την πιπιλα.

περασε καμποση ωρα να ξαναπαρω την αννουλα?μου ειπε η μαμα της να παιρνω.

τι γινεται ρε παιδια πως εγινε ετσι η ελλαδιτσα μας;;;ληστειες,σκοτωμοι,βιασμοι τι γινεται;;;;τουλαχιστον αδερφακι μου εσυ την κανεις επιτελους!

ναι ναι μεγαλωνει το καλο μου!

με ταλαιπωρει λιγο με τα ποδαρακια του αλλα χαλαλι του!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

εγω φταιω Τζενακι μου

εσυ δεν φταις σε τιποτα, το οτι σαγαπω πολυ φταιει λιγο...

Μόλις τις δείτε τις φώτο να πείτε να τις βγάλω ε;Αννετάκο για αυτό είσαι φίλη μου ακόμα και χάλια με βλέπεις όμορφη...Θα δείτε φώτο και θα καταλάβετε ότι είμαι άσχημη αλήθεια.

Την κάρτα αλλαγής την βρήκες;Πάντως μπορεί σε 2 μήνες να σας κάνει κανονικά να ξέρεις.

αη μαρη

σας αγαπαω πολυ και τους 3 σας ((((((((((:))))))))))))

κι εμεις

καλα μολις μου γουρλωθηκε ο μικρος..ε ολο το χερι στο στομα

και τωρα γελαει ο σκατος :D

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

2710 Η ΜΙΚΡΗ, ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΙΔΙΑ Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑΑΑΑΑΑ

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

IB5Vp2.png

ρε συ ξανθουλι που τις εβαλες τις φωτο εγω μονο ενα κεικ βλεπω!

566b716e1f.png?html%22

ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΟΥ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΒΕΛΙΝΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ ΣΑς ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

Να σας ζήσει η κορούλα σας να είναι πάντα γερή και καλότυχη με το καλό να πάτε στο σπίτι σας και καλό σαραντισμό.

Εχόντων καλά των πραγμάτων και εμείς θα τα πούμε άυριο παρέα με την Ανέτ...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

τις ειδα ξανθη μου!

ειναι πολυ ωραιο το δωματιο αλλα η κοιλιτσα ειναι πιο σουπερ ακομα!!!!!!!!

εγω γιατι δε μπορω να βαλω τη δικη μου;;;;

λεει μονο 600χ600 οτι δεχεται αλλα η δικη μου ειναι ουουουυου πολυ μεγαλη και οσο και να την μικρυνω στο τελος δε θα φαινεται τιποτα!

που μπορω να σας τη βαλω να τη δειτε;;;

566b716e1f.png?html%22

Χοντροκοιλάρα ε;;;;Στο γιο μου είχα τέτοια κοιλιά όταν πήγα να γεννήσω.Τώρα έχω τεράστια και είμαι μόνο στον 6 που θα φτάσω άραγε....Εγώ τις άνοιξα στο φοτοσοπ και τις έκανα 600 που λέει.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

τις ειδα ξανθη μου!

ειναι πολυ ωραιο το δωματιο αλλα η κοιλιτσα ειναι πιο σουπερ ακομα!!!!!!!!

εγω γιατι δε μπορω να βαλω τη δικη μου;;;;

λεει μονο 600χ600 οτι δεχεται αλλα η δικη μου ειναι ουουουυου πολυ μεγαλη και οσο και να την μικρυνω στο τελος δε θα φαινεται τιποτα!

που μπορω να σας τη βαλω να τη δειτε;;;

αν την στειλεις με ιμειλ?

αδερφι απο κοντα η κοιλιτσα ειναι ακομα πιο σουπερ

μινα εφυγες?:(

παω να ταισω κοριτσια γιατι ο μικρος θα φαει τα χερια του

σας φιλω

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...