Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Γεια σου Τζενη με το γρυλορουτερ σου!χαχαχαχαχαχα

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου Τζενη με το γρυλορουτερ σου!χαχαχαχαχαχα

κιουρια μου μονο στο σπιτι εχω γρυλορουτερ..στο μαγ εχω hol...

τι καμς;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κοριτσια καλημερα, γρηγορα τα νεα της αννουλας, εχω επικοινωνια με τη μαμα της, πριν 5 λεπτα την εβαλαν στο χειρουργειο

με το καλο συμπεθερουλα μου να ερθει στον κοσμο η νυφιτσα μου γερη και δυνατη και να ειστε γερες και σιδερενιες

θα σας κραταω ενημερες

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Αντε με το καλο η Αννουλα μας!

Τζενη εγω μιση ωρα πριν την Ανασταση παιδευομουν με το ρουτερ!Καηκε το ασυρματο του γειτονα και μειναμε 1 βδομαδα χωρις ιντερνετ και τωρα εχουμε 2 δανεικα ρουτερ της κακιας ωρας,τραβηξαμε καλωδια απ το μπαλκονι και βαζουμε και βγαζουμε πριζες για να κανουμε δουλεια μας!Βγες εσυ να μπω εγω!χαχαχαχαχαχαχαχχ

Απο βδομαδα θα παρουμε ενα καλο ασυρματο και θα το φτιαξουμε!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

μινακι μου γλυκο μωρ μου τι να πω αγαπη μου, το μονο που θα πω οτι το τικερακι σου εχει πολυ δικιο..:(:(:(ειναι στα καλυτερα χερια το μικρο μας......να εισαι δυνατη για το ελισσαβετακι μας...

περιττο να σου πω πως μολις ειδα το τικερ σου τα εμπηξα...δεν θα το ξανακοιταξω το ορκιστηκα

εχθες το βραδυ την λαχταρησα την μαμα μου και τον μπεμπη...εκλαιγα στον υπνο μου και ξυπνησα με κραυγες..το παιδι τρομαξε τοσο πολυ που εκλαιγε απαρηγορητο, :-(:sad::-(τον εδωσα στη μαμα μου στο σαλονι κι ετσι ηρεμησε...τι μερα και η χθεσινη...ποτε να μη μας ξαναβρει

IB5Vp2.png

Βγαινω να κανω καμια δουλιτσα στο ιντερνετ πριν ερθει ο γειτονας και ισως ξαναμπω το απογευμα!φιλακιααααα!!!!!!!!!!!!!!

μινακι μου γλυκο μωρ μου τι να πω αγαπη μου, το μονο που θα πω οτι το τικερακι σου εχει πολυ δικιο..:(:(:(ειναι στα καλυτερα χερια το μικρο μας......να εισαι δυνατη για το ελισσαβετακι μας...

περιττο να σου πω πως μολις ειδα το τικερ σου τα εμπηξα...δεν θα το ξανακοιταξω το ορκιστηκα

εχθες το βραδυ την λαχταρησα την μαμα μου και τον μπεμπη...εκλαιγα στον υπνο μου και ξυπνησα με κραυγες..το παιδι τρομαξε τοσο πολυ που εκλαιγε απαρηγορητο, :-(:sad::-(τον εδωσα στη μαμα μου στο σαλονι κι ετσι ηρεμησε...τι μερα και η χθεσινη...ποτε να μη μας ξαναβρει

αγαπη μου γλυκια να μην στεναχωριεσαι εγω ειμαι πιο χαλαρη σημερα ολα θα πανε καλα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

και μη ξεχασεις αυτα που σου ειπα εχθες ε?οτι χρειαστεις, οτι ωρα κι αν ειναι τηλ

σαγαπαω πολυ...μια μεγαλη αγκαλια καλο μου μονο για σενα

(((((((((((((αννετ(((:()))ζεβρακος)))))))))))))

γεματη αγαπη

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

αδερφακι μου τι κανεις;;;

γιατι μωρε τον τρομαξες τον ζεβρακο σου;;;

να μας ενημερωσεις για το αννουλι μας~!

εχω στειλει κι εγω μηνυμα για να μην ενοχλω!

κοριτσια μετα απο τοση ωρα τα καταφερα να ανεβασω 1 φωτο παω να τη βαλω στο προφιλ να δειτε κοιλουμπιτσα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αγαπη μου γλυκια να μην στεναχωριεσαι εγω ειμαι πιο χαλαρη σημερα ολα θα πανε καλα

ολα καλα θα πανε μωρο μου το ξερω

Βάζω φώτος να δείτε και το δωμάτιο του μικρού μου να μου πείτε αν σας αρέσει.

ξανθη το παντελονακι σουπερ το μπλουζακι μας ειναι νυχτικο :) θα παμε να το αλλαξουμε νουμερο, ευχαριστουμε πολυ αγαπη μου και ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια!

κι εσυ ομως λες χαζα, εισαι μια κουκλα μη την ακουτε κοριτσια, θα σας στειλω φωτο με τον ζεβρακο αγκαλια (ο οποιος ολο μας μαλωνει...τι φωνη βγαζει δεν λεγεται)

ξεχασα να σας πω πως εχθες διερηξαν τον απο πανω

IB5Vp2.png

Μόλις τις δείτε τις φώτο να πείτε να τις βγάλω ε;Αννετάκο για αυτό είσαι φίλη μου ακόμα και χάλια με βλέπεις όμορφη...Θα δείτε φώτο και θα καταλάβετε ότι είμαι άσχημη αλήθεια.

Την κάρτα αλλαγής την βρήκες;Πάντως μπορεί σε 2 μήνες να σας κάνει κανονικά να ξέρεις.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...