Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

ρε κοριτσια η μικρη κοιταει τηλεοραση μου ειπαν οτι δεν κανει αλλα μονο ετσι ηρεμει τωρα την εχω στο ριλαξ 3 μετρα απο τη τηλεοραση λετε να την κλεισω?

καλο θα ειναι να μην βλεπει ειναι μικρουλα ακομα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ ξανθη τι μου εκανες τωρα.....θελω κι εγω φραουλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Απο χθες ολο ασχημα ακουω ρε γμτ.

Μια γνωστη που ειχαμε αρχισει μαζι τις προσπαθειες ειχε μεινει εγκυος και θυμαμαι που ειχα ρωτησει την κουνιαδα μου και μου ειπε την ειχε δει στο δρομο με φουσκωμενη την κοιλιτσα και ολα καλα.Μετα χαθηκαμε γενικα και χθες μου ειπε η κουνιαδα μου οτι τελικα η κοπελα εχασε το παιδι στον εβδομο,χειρουργεια ιστοριες,ξαναμενει και το χανει παλι στον εβδομο ξανα χειρουργεια ιστοριες και τωρα παλι εγκυος και τρεμει η καρδουλα της.

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Να σου στείλω αγάπη...Είναι από τα λίγα που τρώω με ευχαρίστηση...Με βλέπουν και όλοι οι γνωστοί και μου λένε καλέ αδυνάτισες....χαχα φαντάσου πως ήμουν...

μια χαρουλα σε βρισκω ξανθουλι μου!οταν γεννησεις θα εισαι πιο αδυνατη απο πριν!χιχχιχιχι!

κι εγω ευτυχως μεχρι τωρα μονο 6 κιλα εχω παρει.ελπιζω να φτασω το πολυ μεχρι τα 9.εχω βγαλει και μια φωτο με το κινητο στο σπιτι μου κατσε να δω αν μπορω να την περασω στο λαπτοπ να σας τη βαλω.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

τωρα την εχω στο καροτσι διπλα μου να μην βλεπει κ τρωγεται απο ποιον μηνα μπορω να την αφηνω?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

κριμα δε μπορω να βαλω τη φωτο.δεν ξερω πως να την περασω απο το κιν στο λαπτοπ δεν την δεχεται με το καλωδιο.

566b716e1f.png?html%22

Κοριτσακια ειμαι λιγο αλλου ντ αλλου,σορυ!

Τι εγινε με την Αννα?Πηγε να γεννησει?θα μου κανει καποια μια περιληψη?εχω γρυλορουτερ σαν τη Τζενη κι εχω χασει επεισοδια!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

την πηρα αγκαλια την κουνησα κ κοιμηθηκε

πρωτη φορα χθες βραδι κοιμηθηκε χωρις κλαμα μην την ματιασω!!! ξυπνησε 5 για φαι κ ξανακοιμηθηκε μεχρι της 10 να το κανε αυτο καθε μερα τι καλα

20 χρονων ρουλακι δεν θα βλεπει τηλεοραση θα βγαινει με γκομενους σαν την μαμα της χαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...