Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

δεν πειραζει Τζενακι μου οπως ειπα ο κοσμος μας ηταν λιγος για το μωρακι μου!!!!!

Μινάκι λυπάμαι πολύ...Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα και ειδικά στην περίπτωσή μας τα παιδάκια μας τα κάνουν όλα πιο ανώδυνα. Να δεις που όλα θα φιάξουν και από το καλοκαίρι θα ξαναξεκινήσετε και όλα θα πάνε καλά. Σε φιλώ

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παπί είναι νωρίς ακόμα και έχει χώρο για να γυρνάει ο μάγκας.Αν θυμάμαι καλά το αργότερο που περιμένουμε να γυρίσουν είναι οι 36 εβδομάδες.Οπότε μη σε ανησυχεί αυτό...

Ανδριανή άστα....Μας χρωστάς φώτο της μικρής σου ε;;;Να δούμε και εμείς μαγουλάκια καλέ όμορφα...

καλημερα αντριανη μου τι κανεις;;;

ρε συ ξανθη κανε μια χαρη βαλε λιγο το λινκ απο τις δυσκολες στιγμες γιατι δεν το βρισκω.η στειλε το μου με πμ!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα αντριανη μου τι κανεις;;;

ρε συ ξανθη κανε μια χαρη βαλε λιγο το λινκ απο τις δυσκολες στιγμες γιατι δεν το βρισκω.η στειλε το μου με πμ!

κι εγω το εψαχνα και δεν μπορεσα να το βρω

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Παπί μου έχει νόημα να το διαβάσεις να χαλαστείς και εσύ;;;;Μινάκι το ίδιο και εσύ...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=27766&page=14 είναι η FDP 670 ποστ

δεν υπαρχουν λογια γιαυτην την μανα!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγω εκει ημουν κι επαθα σοκ.....

Μισο μιλαω στο τηλ.....

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

ααααχ Παναγιτσα μου τι γινεται σον κοσμο;;;

τι τραβανε καποιες κοπελες,τι πονος;;μαλλον ποσο πονο τελικα ειμαστε φτιαγμενοι εμεις οι ανθρωποι να αντεχουμε;;

μακαρι καμια γυναικα να μη ξανανιωσει τετοια συναισθηματα.να κανουμε την προσευχη μας καθε μερα που νιωθουμε τα μωρακια μας μεσα μας να κλωτσανε κι ας μας πονανε που και που και να ευχαριστουμε το Θεο που μας ευλογησε να γινουμε μανες!

ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να μην ξανασυμβει ποτε κατι τετοιο σε καμια απο εμας και γενικα σε κανενα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ρε κοριτσια η μικρη κοιταει τηλεοραση μου ειπαν οτι δεν κανει αλλα μονο ετσι ηρεμει τωρα την εχω στο ριλαξ 3 μετρα απο τη τηλεοραση λετε να την κλεισω?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Ανδριανή δεν κάνει γιατί είναι έντονη η εναλλαγή των χρωμάτων και μπορεί να δημιουργήσει θέμα στα ματάκια της.Άστην να βλέπεις αλλά μη βάζεις το μωρό φάτσα στην τηλεόραση.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...