Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Παπί η κοπέλα ήταν από τον Αύγουστο.Είχε να μπει μέρες και ρωτάγαμε που είναι και που είναι μέχρι που μας είπε μια άλλη κοπέλα διαβάστε τις δύσκολες στιγμές...Εντάξει είναι το τρίτο που χάνει στις 26-28 εβδομάδες και δυστυχώς κανένα δεν κατάφερε να ζήσει μόλις γεννήθηκε....Μιλάμε είμαι κομμάτια λυπήθηκε η καρδιά μου τόσο πολύ....Μου είπε και η Μίνα τα δικά της και τελείωσα χθες....

πωπωπω ρε συ πως θα ειναι η κοπελα!

το τριτο;;;;;;κριμα και παλι κριμα!

κατι τετοιες στιγμες βλεπεις ποσο μικροι ειμαστε οι ανθρωποι μπροστα στο Θελημα Του....

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αστερίνα το παπάκι είναι η μόνη που έχουμε πλέον μπροστά μας....Όλες οι άλλες γέννησαν....Μετά έρχεται η σειρά μας...Άντε να δούμε...

Παπί άστο μη το σκέφτεσαι γιατί θα τρελαθούμε στο τέλος....Απλά το είπα μπας και νιώσει και λίγο καλύτερα το Μινάκι μας...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερα αστερινα μου ειδες πως περναει ο καιρος μωρε;;στην αρχη λες αντε ακομα ειμαι στην 8η εβδομαδα;;;και μετα λες κοιτα να δεις σε 2 μηνες γενναω!αχ μωρε καλα να ειναι τα μωρακια μας ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ!μακαρι ναπ ανε ολα καλα!

εμενα σημερα ο βατραχακος δε με αφησε να κοιμηθω γιατι εχει γυρισει με τα ποδαρακια κατω και μου τα χωνει μεσα στις σαλπιγγες και στον τραχηλο και ποναω και πεταγομουν συνεχεια στον υπνο μου.σηκωνομουν και περπατουσα στο σαλονι σαν φαντασμα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Αστερίνα το παπάκι είναι η μόνη που έχουμε πλέον μπροστά μας....Όλες οι άλλες γέννησαν....Μετά έρχεται η σειρά μας...Άντε να δούμε...

Παπί άστο μη το σκέφτεσαι γιατί θα τρελαθούμε στο τέλος....Απλά το είπα μπας και νιώσει και λίγο καλύτερα το Μινάκι μας...

ασε ξανθη μου εκανες την ψυχη περιβολι....κακα τα ψεμματα παντα στο πισω μερος του μυαλου σου μεχρι να παρεις αγκαλια το μωρακι σου φοβασαι τα παντα!

566b716e1f.png?html%22

Και εμένα η δικιά μου παπί όλο εκεί με κλωτσάει τις περισσότερες φορές και κάποιες νιώθω τόσο οξύ πόνο που πετάγομαι....Υπομονή λίγο ακόμα σας έμεινε....8 με 10 εβδομάδες το πολύ έχεις ακόμα....Πάει τελειώνεις και εσύ...

Διαφημίσεις

ασε ξανθη μου εκανες την ψυχη περιβολι....κακα τα ψεμματα παντα στο πισω μερος του μυαλου σου μεχρι να παρεις αγκαλια το μωρακι σου φοβασαι τα παντα!

Γι αυτό λέω ότι η εγκυμοσύνη είναι οι χειρότεροι 9 μήνες μου και δεν με πιστεύουν όλες μου λένε είναι οι καλύτεροι και λέω βλακείες.Ποιοι καλύτεροι που πεθαίνεις από άγχος αν είναι όλα καλά αν θα βγουν καλά οι εξετάσεις αν θα πάρεις τελικά αγκαλιά το μωρό σου;;;;Για μένα που δεν είμαι και αγχωτική η εγκυμοσύνη με κάνει κομμάτια φαντάσου να ήμουν και αγχώδης εκ φύσεως...

Προτιμώ την στιγμή που γεννιέται και μετά γιατί τουλάχιστον βλέπεις και ξέρεις τι γίνεται....

ρε κοριτσια μπηκα να διαβασω τα ευχαριστα κ μονο τετοια δεν εχω διαβασει..

ρε μινακι τι εγινε...εγω τωρα το εμαθα...γιατι ρε π...στη μου

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ρε κοριτσια μπηκα να διαβασω τα ευχαριστα κ μονο τετοια δεν εχω διαβασει..

ρε μινακι τι εγινε...εγω τωρα το εμαθα...γιατι ρε π...στη μου

δεν πειραζει Τζενακι μου οπως ειπα ο κοσμος μας ηταν λιγος για το μωρακι μου!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα τζενακι!ναι ειδες μπηκαμε σημερα για ευχαριστα και δυστυχως γινονται κι αυτα!

ξανθη μου κ ιεγω ολο το βραδυ τιναζομουν!το θεμα ειναι οτι τωρα γυρισε αναποδα!ολο τον προηγουμενο καιρο ηταν με το κεφαλακι κατω!ελπιζω να ξαναλλαξει θεση!

αχ ολο αγχος ε;;;τι να κανουμε;;

566b716e1f.png?html%22

καλημερα!!!

μινακι λυπαμαι πολυ.υπομονη ,δεν ξερω τι αλο να σου γραψω!!

ξανθουλαδιαβασα κ γω γιαυτη την κοπελα Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ κ μου εγινε η καρδια περιβολι εκλεγα συνεχως απορω με την δυναμη που εχει η ψυχη της να αντεχει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

εχεις δικιο ξανθη! δεν λεω ειναι τελειο οταν το ακους..αλλα οταν δεν το ακους?

οταν περνανε ωρες χωρις να ξερεις τι γινεται? και ξαπλωνεις και περιμενεις.. να δεις κατι η να νιωσεις κατι? οταν κανεις ενα τεντωμα στον υπνο τι τυψεις νιωθεις μην του εκανες κακο! ασε οταν σηκωνασαι αποτομα! πω! μεγαλο αγχος!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Παπί είναι νωρίς ακόμα και έχει χώρο για να γυρνάει ο μάγκας.Αν θυμάμαι καλά το αργότερο που περιμένουμε να γυρίσουν είναι οι 36 εβδομάδες.Οπότε μη σε ανησυχεί αυτό...

Ανδριανή άστα....Μας χρωστάς φώτο της μικρής σου ε;;;Να δούμε και εμείς μαγουλάκια καλέ όμορφα...

δεν πειραζει Τζενακι μου οπως ειπα ο κοσμος μας ηταν λιγος για το μωρακι μου!!!!!

ισως να χεις δικιο..τι να πω...υπομονη ρε μινακι..τετοιες στιγμες οι λεξεις ειναι φτωχες..

εμεις ειμαστε διπλα σου..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...