Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια καλημερα

ειχα πει οτι δεν θα μπω για λιγο καιρο αλλα μαλλον θα μου κανει καλο το να ειμαι αναμεσα σε ανθρωπους που αν και δεν ξερω σας αισθανομαι σαν οικογενεια μου

το μωρακι δεν μεγαλωνει και απλα τωρα περιμενουμε το αναποφευκτο φευγει θα παει στην ζεστη αγκαλια της γιαγιακας του να μας προσεχουν παρεα!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλημερα!

μινακι μου δεν το ηξερα...ειναι σιγουρο;;πηρες και μια αλλη γνωμη;κριμα ρε γαμ@το ποσο πολυ με στεναχωρουν ολα αυτα να παρει.εδω ειμαστε μινακι μου να μπαινεις κουκλα μου να σου κραταμε παρεα και δε θα σου πω να μη στεναχωριεσαι αυτο δε γινεται και το ξερω αλλα τουλαχιστον προσπαθησε να κοιταξεις λιγο μπροστα και να δεις οτι θα ερθει κι αλλο αγγελακι να προσγειωθει στην κοιλιτσα σου.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ειναι σιγουρο παπακι μου εκανα και χοριακη εχθες πεφτει

αχ κουκλα μου δεν ξερεις ποσο στεναχωρηθηκα.πιο πολυ γιατι ξερω ποσο καιρο το περιμενες και ποσες αγωνιες περασες για αυτο το μικρουλι.τι απογοητευση;;

προσπαθησε να φανεις δυνατη αγαπη και θα ερθουν σιγουρα και καλυτερες μερες.σιγουρα απλα τωρα ειναι δυσκολο και το ξερω.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

αχ κουκλα μου δεν ξερεις ποσο στεναχωρηθηκα.πιο πολυ γιατι ξερω ποσο καιρο το περιμενες και ποσες αγωνιες περασες για αυτο το μικρουλι.τι απογοητευση;;

προσπαθησε να φανεις δυνατη αγαπη και θα ερθουν σιγουρα και καλυτερες μερες.σιγουρα απλα τωρα ειναι δυσκολο και το ξερω.

παπακι μου ξερω οτι ολα γινονται για καποιον λογο και σιγουρα ο Κυριος ξερει τι κανει ολα γινονται για το καλυτερο ποτε δεν μας δινει περισσοτερα απο οσα μπορουμε να αντεξουμε και εγω αντεχω γιατι εχω την μικρουλα μου που με θελει δυνατη να της κραταω το χερι σε ολες τις δυσκολες στιγμες!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

παπακι μου ξερω οτι ολα γινονται για καποιον λογο και σιγουρα ο Κυριος ξερει τι κανει ολα γινονται για το καλυτερο ποτε δεν μας δινει περισσοτερα απο οσα μπορουμε να αντεξουμε και εγω αντεχω γιατι εχω την μικρουλα μου που με θελει δυνατη να της κραταω το χερι σε ολες τις δυσκολες στιγμες!!!!!

ναι κοριτσακι το ξερω κατι παραπανω γνωριζει ο Θεουλης μας μπορει να μας φαινεται αδικια καποιες φορες αλλα ολα γινονται για καποιο λογο κι εγω το πιστευω αυτο.οσο για το φυστικακι σιγουρα σε θελει γερη και δυνατη και κατι ακομα!αν δεν ειχες το φυστικι θα ηταν ολα πολυ πιο δυσκολα.οποτε βαθεια ανασα και κολυμπαμε μινακι μου κι εμεις εδω ειμαστε οποτε θελεις να ξεσπασεις!μην το σκεφτεις καν!

566b716e1f.png?html%22

να σου πω την αληθεια θελω να ουρλιαξω να κλαψω αλλα δεν θα το κανω θα το αφησω απλα να φυγει ησυχο!!!!!!!!

μινακι μου;;;;μακαρι να ημουν εκει τωρα να σε παρω μια αγκαλιτσα!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

Καλημέρα.

Μινάκι μου λυπάμαι πολύ αλλά όλα για κάποιο λόγο γίνονται....

Χθες έμαθα ότι και μια από το καφέ μας έχασε το μωρό της στις 26 εβδομάδες...

Γιατί γίνονται όλα αυτά απορώ...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

οχι ρε γμτ!!!!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Καλημέρα.

καλημερα ξανθη μου,

ρε συ ποτε εγινε αυτο;την ξερω;

566b716e1f.png?html%22

Παπί η κοπέλα ήταν από τον Αύγουστο.Είχε να μπει μέρες και ρωτάγαμε που είναι και που είναι μέχρι που μας είπε μια άλλη κοπέλα διαβάστε τις δύσκολες στιγμές...Εντάξει είναι το τρίτο που χάνει στις 26-28 εβδομάδες και δυστυχώς κανένα δεν κατάφερε να ζήσει μόλις γεννήθηκε....Μιλάμε είμαι κομμάτια λυπήθηκε η καρδιά μου τόσο πολύ....Μου είπε και η Μίνα τα δικά της και τελείωσα χθες....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερα απο τη βροχερη ηλεια.

μινακι αυτο ειναι απαισιο,τι να πω ρε κοριτσακι να φανεις δυνατη! και ισως ολα γινονται για καπιο λογο.

καλημερα παπακι εισαι στις 30 κοντα ειδες τελικα πως περναει ο καιρος οταν ημουν 19 και ησουν 24 ελεγα πω! ειναι μεγαλη εγκυμοσυνη αυτη!και τωρα που να που ειμαι απιστευτω!

ανδριανη δεν ειναι κακο νε θες και αλλο παιδακι..κακο ειναι να μην θες...μακαρι οταν στο επιτερψει ο γιατρος να μεινεις αμεσος και σιγουρα θα εισαι πιο ηρεμη απο την πρωτη φορα.

ευγενια 4? μπραβο! εγω κακομαθα και τωρα 11.30 12.00 την εχω ξαπλαρη.

γιατι το πασχα σου αφηνει πικρη γευση,εχω βαρεθει τον πετρο αν μου λεει τη ωραια περασα....

ξανθη τωρα το λες??? γαμωτο και την σταματησα 2 ποτηρακια ηπια! που να το ξερα! αλλα αμα δεν καπνιζεις...αν και να πω την αμαρτια μου ενα τσιγαρακι το εκανα.

αννα!!!! σημερα ειναι η μεγαλη μερα περιμενουμε νεα σου ....ολα να σου πανε καλα!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...