Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Κοριτσαρες μουυυυυ χρονια πολλα Χριστος ανεστη να χαιρεστε τις οικογενειες σας!!!να ειστε παντα γεροι κι ευτυχισμενοι!!!με το καλο οι εγκυουλες μας να κρατησουν γερα γερα γερα μωρακια!!!

εμεις περασαμε καταπληκτικα και η αιτια ειναι πως αυτο Το Πασχα ειμασταν τρεις!!!ο τριτος και ο καλυτερος (ζεβρακος :-D) απο αγκαλια σε αγκαλια και στοτραπεζι Του Πασχα βγαλαμε και φωτο με ενα κοψιδι στο στομα χαχαχαχα (μη φανταστειτε...ειχε αποσταση ασφαλειας αλλα πραγματικα εμοιαζε λες και το δαγκωνε) χαχαχαχ αλλα δεν ηταν με την δικη μας φωτογραφικη και δεν ξερω αν μπορεσω να σας την στειλω!:-(

ευχομαι να περασατε κι εσεις το ιδιο υπεροχα και του χρονου ακομα καλυτερα!!!

χρονια πολλα σε γιωργηδε ςκαι γεωργιες...ζωρζεεεεεεεεεεεετ χρονια πολλα κοριτσαρα και του χρονου διπλη εσωτερικα η εξωτερικα (με γεματη αγκαλια εννοω καλεεεεε) χαχαχα

συμπεθεραααααααααα γενναμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

καλη λευτερια αγαπη μου με το καλο να φερεις στον κοσμο την δευτερη πανεμορφη κορουλα σου!!!

αδερφιιιιιιιιχρονια πολλα καμαρι μου με το καλο κι εσυ το βατραχουλι μας!!!

πως περασατε?του χρονου να δεις πως θα περασετε!!!σουπερρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!

φρεσκοεγκυουλες μου σας ευχομαι καλη καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη και κανενα συννεφακι να μη σκιασει την ευτυχια σας!!!

τα κοριτσακια μου που κανουν αγωνα για ενα ζιζανιακι πολυ πολυ συντομα ο κοπος και ο ιδρωτας που χυσανε να πιασει τοπο!!!!!!!!!μεσα απτην καρδια μου γρηγορα διπλες!!!!!!!!!!!!!!!!

ξανθηηηηηηηηηηηηηηη περασα πολυ ομορφα σημερα, δεν ξερω αν στο ανεφερα και παλι ευχαριστω μαναρι μου!!!

και υπομονη λιγες μερουλες, επιστρεφει συντομα ο μαφιοζος σου!!!

πολλα φιλακια!!!

ουφ ουφ κουραστηκα χαχαχαχαχα παω να μαγειρεψω σιγα σιγα γιατι ο αντρουλης μου δεν τρωει κατσικακι και θα μου μεινει νηστικουλης στο τελος!εγω κατσικακι, μη το πεταξουμε κιολας, κριμα ειναι!

σας φιλω γλυκααααααααααααααααααααα!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοπελιες Χρονια Πολλα Χριστος Ανεστη!Να ειστε ολες καλα!

Εμεινα μια βδομαδα και βαλε χωρις ιντερνετ κι εφαγα τα λυσσακα μου!Χτες το βραδυ και λιγο πριν την Ανασταση στριμωξα το γειτονα και μου το εφτιαξε αλα ειναι γρυλορουτερ και πρεπει να βγαινουμε στο μπαλκονι και να φωναζομαστε 'βγες εσυ να μπω εγω'!Την Τριτη με το καλο θα παρω καινουριο ρουτερ να κανουμε δουλεια μας!Αυτα τα νεα μας!Κατα τα αλλα δουλειες κουραση και σημερα φαι μεχρι αηδιας!Και σεξ!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπον,φιλακια σε ολες σας κι ελπιζω να μπορεσω να ξαναμπω συντομα!

τζωρτζια χριστος ανεστη χρονια πολλα οτι επιθυμειτε

χρονια πολλα και για την γιορτη σου και οτι επιθυμεις να το αποκτησεις

RPVCp3.png?gonw6PAb

Κοριτσαρες μουυυυυ χρονια πολλα Χριστος ανεστη να χαιρεστε τις οικογενειες σας!!!να ειστε παντα γεροι κι ευτυχισμενοι!!!με το καλο οι εγκυουλες μας να κρατησουν γερα γερα γερα μωρακια!!!

εμεις περασαμε καταπληκτικα και η αιτια ειναι πως αυτο Το Πασχα ειμασταν τρεις!!!ο τριτος και ο καλυτερος (ζεβρακος :-D) απο αγκαλια σε αγκαλια και στοτραπεζι Του Πασχα βγαλαμε και φωτο με ενα κοψιδι στο στομα χαχαχαχα (μη φανταστειτε...ειχε αποσταση ασφαλειας αλλα πραγματικα εμοιαζε λες και το δαγκωνε) χαχαχαχ αλλα δεν ηταν με την δικη μας φωτογραφικη και δεν ξερω αν μπορεσω να σας την στειλω!:-(

ευχομαι να περασατε κι εσεις το ιδιο υπεροχα και του χρονου ακομα καλυτερα!!!

χρονια πολλα σε γιωργηδε ςκαι γεωργιες...ζωρζεεεεεεεεεεεετ χρονια πολλα κοριτσαρα και του χρονου διπλη εσωτερικα η εξωτερικα (με γεματη αγκαλια εννοω καλεεεεε) χαχαχα

συμπεθεραααααααααα γενναμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

καλη λευτερια αγαπη μου με το καλο να φερεις στον κοσμο την δευτερη πανεμορφη κορουλα σου!!!

αδερφιιιιιιιιχρονια πολλα καμαρι μου με το καλο κι εσυ το βατραχουλι μας!!!

πως περασατε?του χρονου να δεις πως θα περασετε!!!σουπερρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!

φρεσκοεγκυουλες μου σας ευχομαι καλη καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη και κανενα συννεφακι να μη σκιασει την ευτυχια σας!!!

τα κοριτσακια μου που κανουν αγωνα για ενα ζιζανιακι πολυ πολυ συντομα ο κοπος και ο ιδρωτας που χυσανε να πιασει τοπο!!!!!!!!!μεσα απτην καρδια μου γρηγορα διπλες!!!!!!!!!!!!!!!!

ξανθηηηηηηηηηηηηηηη περασα πολυ ομορφα σημερα, δεν ξερω αν στο ανεφερα και παλι ευχαριστω μαναρι μου!!!

και υπομονη λιγες μερουλες, επιστρεφει συντομα ο μαφιοζος σου!!!

πολλα φιλακια!!!

ουφ ουφ κουραστηκα χαχαχαχαχα παω να μαγειρεψω σιγα σιγα γιατι ο αντρουλης μου δεν τρωει κατσικακι και θα μου μεινει νηστικουλης στο τελος!εγω κατσικακι, μη το πεταξουμε κιολας, κριμα ειναι!

σας φιλω γλυκααααααααααααααααααααα!!!

annete χρονια πολλα χριστος ανεστη να χαιρεσαι τον αντρα σου και τον μπεμπη σου με υγεια

RPVCp3.png?gonw6PAb

Ολο και καποια θα σας ενημερωσει...εγω οταν γεννησω θα στηλω μηνυμα σε καποια να σας ενημερωσει........ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ θελω να κλαψωωωωωωωωω Σαν εχτες ηταν που μου ευχοσασταν ολα να πανε καλα με τις εξετασεις και εφτασε η ωρα που θα την εχω αγκαλια...........Τελικα στις ζωες μας συμβαινουν Θαυματα καθε μερα.........

Κοριτσακια μου σας χαιρετω και ευχομαι σε ολα τα κοριτσια να νιωσουν την χαρα που θα νιωσω εγω αυριο........!!!!!!!!!!!!

αννα μου χρονια πολλα χριστος ανεστη να χαιρεσαι την οικογενεια σου

με υγεια με το καλο να φερεις στον κοσμο το μωρακι σου

RPVCp3.png?gonw6PAb

κοριτσαρα κλαψε ..εφοσον ειναι απο χαρα,κλαψε οσο θελεις,ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα αυριο ,καλη λευτερια:D

τζενη μου χρονια πολλα χριστος ανεστη οτι επιθυμεις να το αποκτησεις

με υγεια

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Αστερινακι σε τρελενει το μπεμπεκι σου ε? ειδες τι ωραια αισθηση ειναι? ανυπομονω κι εγω να το νιωσω αχ τι καλα

μινακι χρονια πολλα χριστος ανεστη να χαιρεσαι την οικογενεια σου με υγεια και οτι επιθυμεις

RPVCp3.png?gonw6PAb

λεω του αντρεα θελω κ αλο μωρο τωρα!!!! κ μου λεει οτι να μεγαλωσω πρωτα αυτο που τρεχω μην τυχον κανει γουλια κ μετα

ειναι φυσιολογικο να θελω κ αλο τωρα? μηπως χρειαζομαι ψυχολογο?

adhinor χρονια πολλα χριστος ανεστη να χαιρεσαι την οικογενεια σου και με το καλο το δευτερο ψυχολογο δεν θελεις δεν ειναι κακο που θελεις και αλλο παιδι

RPVCp3.png?gonw6PAb

καλησπερα κοριτσια μου,χριστος ανεστη,χρονια πολλα σε ολες μας με υγεια ευτυχια και αγαπη!!!!Εμεις ειμαστε καλα απλα πολυ τρεξιμο τωρα χτες για να τον κρατησω ξυπνιο να παμε στην ανασταση ειδα και επαθα.....σημερα πηγαμε ολο βολτες με το καροτσι μιας και ολοι ηταν κατω και εψηναν,εφαγα μονο λιγη πετσα και 5-6πατατες...και 3κομματια γαλακτομπουρεκο:tongue::tongue::tongue:...το βραδυ λεμε να αφησουμε τα παιδια και να βγουμε με ενα ζευγαρι για ποτακι(εγω χυμο)φιλια σε ολες..!

annia μου χρονια πολλα χριστος ανεστη να χαιρεσαι την οικογενεια σου με υγεια με το καλο το μωρακι σου

RPVCp3.png?gonw6PAb

Καλή Ανάσταση να έχουμε όλοι μας και καλό Πάσχα.Να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε...Φιλιά σε όλες..

ξανθη μου χρονια πολλα χριστος ανεστη να χαιρεσαι την οικογενεια σου

με υγεια με το καλο το μωρακι σου

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

κουκλες μου καλησπερα!

χρονια πολλα Χριστος Ανεστη!

τι κανετε;;πως περασατε;;;παω να διαβασω νεα σας!

αννουλι μου αυριο θα κρατησεις την πριγκιπισσα σου αγκαλιτσα αγαπη μου τι χαρα θα παρεις!!!!!!!!!!!!!ολα να πανε καλα κουκλα μου και να μας βαλεις πολλες πολλες φωτογραφιες απο το νεο μελος να το καμαρωσουμε!

αλλα οντως απιστευτο ρε σεις κοριτσια σε 1 εβδομαδα κι εγω μπαινω στον 8ο πως περναει ετσι ο καιρος!

λαχταραω πως και πως να κρατησω κι εγω αγκαλιτσα το βατραχακι μου!!!

επισης χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν και στη γεωργια μας!

μινακι νομιζω γιορταζε και το φυστικι σου το πασχα ε;;;;να την χαιρεσαι κουκλα μου να την καμαρωσεις οπως θελεις!

παπακι χρονια πολλα χριστος ανεστη με το καλο να ρθει το μωρακι σου

RPVCp3.png?gonw6PAb

ουουουουουυου που ειστε καλε;;;;

εμεις μολις γυρισαμε απο το γιατρο!!!!

σουπερ ο βατραχακος μου!ειμαστε 1480γρ.

ο γιατρος ειναι ειναι πολυ ικανοποιημενος απο ολες τις μετρησεις!

ειδαμε και το φατσουλι μας και εννοειται πως ειναι ιδιος εγω ε;;;αχαχαχα!

επομενο ραντεβου στις 17 μαιου!

το μονο μειον ειναι πως παρολο που τους τελευταιους 2 μηνες ηταν με το κεφαλακι κατω τωρα σηκωθηκαμε ορθιοι παρακαλω!

αναποδο παιδι απο την κοιλια!χιχιχι μοιαζει στη μανουλα!

αδερφακι μου απο νωρις στα κοψιδια ο ανηψιος ε;;;;ασε κοντευω να τρελαθω απο τη χαρα μου που πλησιαζει καπως ο καιρος!

φαιη μου χριστος ανεστη και σε σενα!

τζενακι αστερινα αντριανη τι κανετε;;;ολα καλα;;;πως περασατε τελικα το πασχα ολες μαζι οικογενειακα;;;

μινακι μου εισαι τρελη τωρα ε;;;που να αρχισεις να ξανανιωθεις κλωτσιτσες εκει να δεις!

ξανθη μου σου ελειψε το ζουζουνι σου ε;;;αχ κι εγω απο τωρα λεω πως δεν ξερω τι θα κανω αν χρειαστει να τον αφησω κανα 2 μερες στις γιαγιαδες!

γεωργια αντε καλε βαλε ενα καινουριο ρουτερακι να μπαινεις να λες καμια ιστορια να γελαμε!

γυναικακι λιγες ωρες εμειναν κουκλα μου!

αχ ποσο σε ζηλευω δε λεγεται!!!!!!!!!!!!με ενα πονο ευχομαι αγαπη!και γρηγορα σπιτακι σας!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

κιτσυυυυυυυυυυυυ που εισαι καλεεεεεεε

εεε.....δεν μπορεί ουτε ενα 12ωρο να λειψει κανείς:P:p:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Μπήκα και αργά και καμιά μέσα....

Αννούλα μου ο θεός μαζί σας αύριο με το καλό να κρατήσεις αγκαλιά την μπεμπούλα σου...

Φαίη μου χρόνια πολλά Χριστός ανέστη και γρήγορα να έχεις ότι περισσότερο θελήσεις...

Παπί μας έλειψες....

Αννετάκο και εγώ πέρασα όμορφα.Καλά κορίτσια ο μικρός εκτός από σούπερ γκόμενος είναι και πολύ πολύ ήσυχος....Σαν να μην υπήρχε μωρό στο σπίτι.Μου έσκασε και κάτι χαμόγελα αχαχαχ....Η Αννετ δε ήθελε όλη την ώρα να με ταΐζει.....Σαν καλή μαμά με θεώρησε και μένα παιδάκι....

Αστερίνα τελικά να σου πω και επίσημα ότι η μπύρα επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη καθώς και ένα ποτήρι κρασί...

Κιιτάκο φιλιά στο κουκλί.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...