Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις ησυχα ειχαμε παει στα πεθερικα του αδερφου μου εχουν τεραστειο κηπο και οι μικρες εκαναν ποδηλατο συνεχεια και το φχαρηστηθηκαν.....

Εγω πιαστηκα λιγο και το βραδυ με επιασαν κατι ψευτοπονακια αλλα με το που ξαπλωσα περασαν......

Διαφημίσεις

ναι μια χαρα ! και την ακουω και συνεχεια...

πως ηταν το πασχα σου.. εμεις περασαμε τελεια..

τωρα ηθελα να περασω κατι φωτο και δικες μου και της genis

θα βαλεις κ στο δικο μου προφιλ;αμα ειναι να βγω

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Ολο και καποια θα σας ενημερωσει...εγω οταν γεννησω θα στηλω μηνυμα σε καποια να σας ενημερωσει........ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ θελω να κλαψωωωωωωωωω Σαν εχτες ηταν που μου ευχοσασταν ολα να πανε καλα με τις εξετασεις και εφτασε η ωρα που θα την εχω αγκαλια...........Τελικα στις ζωες μας συμβαινουν Θαυματα καθε μερα.........

Κοριτσακια μου σας χαιρετω και ευχομαι σε ολα τα κοριτσια να νιωσουν την χαρα που θα νιωσω εγω αυριο........!!!!!!!!!!!!

Ολο και καποια θα σας ενημερωσει...εγω οταν γεννησω θα στηλω μηνυμα σε καποια να σας ενημερωσει........ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ θελω να κλαψωωωωωωωωω Σαν εχτες ηταν που μου ευχοσασταν ολα να πανε καλα με τις εξετασεις και εφτασε η ωρα που θα την εχω αγκαλια...........Τελικα στις ζωες μας συμβαινουν Θαυματα καθε μερα.........

Κοριτσακια μου σας χαιρετω και ευχομαι σε ολα τα κοριτσια να νιωσουν την χαρα που θα νιωσω εγω αυριο........!!!!!!!!!!!!

κοριτσαρα κλαψε ..εφοσον ειναι απο χαρα,κλαψε οσο θελεις,ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα αυριο ,καλη λευτερια:D

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κουκλες μου καλησπερα!

χρονια πολλα Χριστος Ανεστη!

τι κανετε;;πως περασατε;;;παω να διαβασω νεα σας!

αννουλι μου αυριο θα κρατησεις την πριγκιπισσα σου αγκαλιτσα αγαπη μου τι χαρα θα παρεις!!!!!!!!!!!!!ολα να πανε καλα κουκλα μου και να μας βαλεις πολλες πολλες φωτογραφιες απο το νεο μελος να το καμαρωσουμε!

αλλα οντως απιστευτο ρε σεις κοριτσια σε 1 εβδομαδα κι εγω μπαινω στον 8ο πως περναει ετσι ο καιρος!

λαχταραω πως και πως να κρατησω κι εγω αγκαλιτσα το βατραχακι μου!!!

επισης χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν και στη γεωργια μας!

μινακι νομιζω γιορταζε και το φυστικι σου το πασχα ε;;;;να την χαιρεσαι κουκλα μου να την καμαρωσεις οπως θελεις!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

koritsakia moy ti kanete??χρονια πολλα χριστος ανεστη...αχ μου λειπετε.....αλαλ που χρονος ουτε για κατουρημα ενα θα σας πω εχασα 1,5κιλο απο τους μεετους και ακομα ειμαι στην αρχη...αννουλα και εγω κλαιω με το παραμικρο κλαψε κοριτσαρα μου αυτα ειναι δακρυα χαρας...δεν σας εχω διαβασει αλλα θα κανω μια προσπαθεια το βραδυ παω να ταισω την φαμιλια φιλια σε ολες....

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...