Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

θελω να αγιασω αλλα δεν μπορω...

ελεος αυτη που ειναι διπλα! ελεος..ρε με πεταξε απο το κρεβατι οχι τωρα πριν μιση ωρα και ακομα δεν εχω ηρεμησει.. με πονεσε η κιλια παρα πολυ και φοβηθηκα..

να μην σας τυχη τετοια γειτωνισα και καλα καθαρη ολη την ωρα ρε με την σκουπα! να κοπαναει και χθες το πρωι και τωρα τα καγκελα..με κολαζει μερες που ειναι

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια χρονια πολλα σε ολες να χαιρεσται τις οικογενειες σας,τα παιδακια σας,τους αντρες σας και οσες περιμενουν τα μικρα τους με το καλο

καλη ανασταση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οτι επιθυμειτε

φιλακια πολλα σε ολες

RPVCp3.png?gonw6PAb

κοριτσακια χρονια πολλα,καλη ανασταση,με υγεια αγαπη και να χαιρεστε τα αγαπημενα σας προσωπα! Να περασετε υπεροχα!!! Ευχομαι να φουσκωσει η κοιλιτσα της Φαιης και οσων κοριτσιων επιθυμουν! Αννουλα μου καλη λευτερια! Αντε,με το καλο να υποδεχθεις το μωρακι σου! Πολλα πολλα φιλακια σε ολες σας!!!

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Καλημερα και χρονια πολλααααααααααααααααααα, Χριστος Ανεστη!!!

Ο Κυριος να φερνει υγεια ευτυχια αγαπη ειρηνη και γερα γερα γερα πλασματακια να γεμιζουν τις ζωες μας χαρα!!!

να χαιρομαστε τα παιδακια μας οσες εχουμε, με το καλο και καλη λευτερια οσες μετρουν αντιστροφα για να τα υποδεχτουν και με το καλο οσες τα επιθυμουν να φωλιασουν στις κοιλιτσες τους!!!να γεμισουμε παιδικα κλαματακια (για αρχη) και πολλα πολλα γελακια στη συνεχεια!!!

σας αγαπω πολυ ολες και σας ευχομαι τα καλυτερα...οτι μα οτι επιθυμειτε να γινεται με μιας πραγματικοτητα!!!

καλο Πασχα και ευλογημενο!και προσοχη στο αρνι μη βαρυστομαχιασουμε!!!χιχιχι ακου ποιος μιλαει!!!χαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλησπερα κοριτσια μου,χριστος ανεστη,χρονια πολλα σε ολες μας με υγεια ευτυχια και αγαπη!!!!Εμεις ειμαστε καλα απλα πολυ τρεξιμο τωρα χτες για να τον κρατησω ξυπνιο να παμε στην ανασταση ειδα και επαθα.....σημερα πηγαμε ολο βολτες με το καροτσι μιας και ολοι ηταν κατω και εψηναν,εφαγα μονο λιγη πετσα και 5-6πατατες...και 3κομματια γαλακτομπουρεκο:tongue::tongue::tongue:...το βραδυ λεμε να αφησουμε τα παιδια και να βγουμε με ενα ζευγαρι για ποτακι(εγω χυμο)φιλια σε ολες..!

:-D

Χρηστος Ανεστη κ χρονια πολλα κουκλες ευχομαι σε ολες υγεια ,εμεις τωρα γυρισαμε ειχαμε παει στην αστερινα,περασαμε πολυ ωραια αλλα βαρυστομαχιασαμε ..φαγαμε ολο το αρνι δεν εμεινε τπτ..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κοπελιες Χρονια Πολλα Χριστος Ανεστη!Να ειστε ολες καλα!

Εμεινα μια βδομαδα και βαλε χωρις ιντερνετ κι εφαγα τα λυσσακα μου!Χτες το βραδυ και λιγο πριν την Ανασταση στριμωξα το γειτονα και μου το εφτιαξε αλα ειναι γρυλορουτερ και πρεπει να βγαινουμε στο μπαλκονι και να φωναζομαστε 'βγες εσυ να μπω εγω'!Την Τριτη με το καλο θα παρω καινουριο ρουτερ να κανουμε δουλεια μας!Αυτα τα νεα μας!Κατα τα αλλα δουλειες κουραση και σημερα φαι μεχρι αηδιας!Και σεξ!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπον,φιλακια σε ολες σας κι ελπιζω να μπορεσω να ξαναμπω συντομα!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες!!!!

Χριστος ανεστη!!!Να εχετε ολες υγεια και χαρα στα σπιτια σας!!!!

Γωγα μου πολυχρονη να εισαι να σε χαιροντε οσοι σε αγαπουν και με το καλο οτι ποθει η ψυχουλα σου!!!!!

Κοριτσια να χαιρεστε οσους εχετε!!!!Εγω εδω κραταω ακομα αλλα εχω βαρηνει πολυ δεν μπορω να κουνηθω καθολου...Βεβαια κανω και λιγο την παπια αφου 2 μερες εμειναν μην τρεχω νωριτερα!!!!!

καλημερα καλημερα...τι κανετε κορτσουδια μου;εγω μια χαρα αν εξαιρεσω βεβαια το 3 κιλα που πηρα σιγουρα αυτο το 2ημερο..πολυ φαι ...μεχρι κ στα αυτια εβαλα.χαχα..

κ ενα ευχαριστο ..η ξαδελφη μου που δουλευει στο νοσ στην αθηνα ειναι εγκυος..κ σε λιγο με το καλο θα ετοιμασει τα χαρτια της να ερθει πατρα..πολυ χαρηκα γιατι μου ειχε κακοφανει που εφυγε...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα...

Γεωργία χρόνια πολλά και ότι καλύτερο εύχομαι....

Τζενάκο 3 κιλά;;;;Εγώ πάλι ούτε αρνί έφαγα μπλιαχ, ούτε κοκορέτσι, ούτε τσουρέκι δεν ήθελα...Αλλά έφαγα ψωμί με τυρί...Φύγανε και οι άντρες μου και είμαι σπίτι μόνη...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα...

Γεωργία χρόνια πολλά και ότι καλύτερο εύχομαι....

Τζενάκο 3 κιλά;;;;Εγώ πάλι ούτε αρνί έφαγα μπλιαχ, ούτε κοκορέτσι, ούτε τσουρέκι δεν ήθελα...Αλλά έφαγα ψωμί με τυρί...Φύγανε και οι άντρες μου και είμαι σπίτι μόνη...

καλημερουδια ξανθηηηηηη μονη στο σπιτι ε;τελεια..χαχαχχαχα...ναι ρε 3 σιγουρα..δεν πειραζει θα τα χασω τωρα με τα νεα μετρα..θα γινουμε στιλακια..:rolleyes:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...