Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Μια χαρά είμαι τώρα ευτυχώς αλλά νομίζω ότι χθες με τα τρία γεμιστά που έφαγα έβαλε 2 κιλά τόσο σκασμένη αισθανόμουν....

Εσύ πως τα πας με τον γιο;;;Όσο για το κλάμα κοίτα να συνηθίσεις...Εγώ έκλαιγα γιατί πήγαμε 2 και γυρίσαμε 3, με τις κάρτες που μου είχανε στα δώρα γιατί δεν σφουγγάρισα σήμερα και ότι παλαβό μπορείς να φανταστείς..Ευτυχώς στο δίμηνο σταμάτησα να είμαι η αρχι κλαψιάρα....Τα νεύρα δε κρόσια όλη την ώρα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια χαρουλα! εσυ τι κανεις?

η ευγενια εφυγε τελικα βαρεθηκε και το εκλεισε το μαγαζι

καλά ειμαι:P σημερα ηρθε και το θηλαστρο που νοικιασα και με την πρωτη φορα εβγαλα 100ml τα οποία και ρουφηξε ο μικρός φαγάς !!! αλλά βεβαια ηπιε και 50ml απο το αλλο

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Μια χαρά είμαι τώρα ευτυχώς αλλά νομίζω ότι χθες με τα τρία γεμιστά που έφαγα έβαλε 2 κιλά τόσο σκασμένη αισθανόμουν....

Εσύ πως τα πας με τον γιο;;;Όσο για το κλάμα κοίτα να συνηθίσεις...Εγώ έκλαιγα γιατί πήγαμε 2 και γυρίσαμε 3, με τις κάρτες που μου είχανε στα δώρα γιατί δεν σφουγγάρισα σήμερα και ότι παλαβό μπορείς να φανταστείς..Ευτυχώς στο δίμηνο σταμάτησα να είμαι η αρχι κλαψιάρα....Τα νεύρα δε κρόσια όλη την ώρα...

ααα....εγω ειμαι ετσι κι αλλιως κλαψιαρα:shock::shock: ετσι εκτονώνομαι...χθες λεει ο αντρας μου κοιτα μην κανεις το παιδι σαν τα μουτρα σου (για το κλαμα) ....του λεω..δεν καταλαβες !!! το παιδι ΕΙΝΑΙ σαν τα μουτρα μου:tongue::tongue::tongue:

αγχωνομαι που θα πρεπει να τον αφηνω και λιγες ωρες με την μανα μου....γενικά δεν θελω να τον αφησω ΚΑΘΟΛΟΥ !!!!

Διαφημίσεις

α! παλι καλα εχεις γαλα.

εγω ετοιμαζομαι για τον επιταφιο..εσεις κοριτσια δεν θα πατε?

κατι αρχιζω και εχω , ευτυχως ! Γιατι αφου δεν εχω καθολου θηλες να πιασει . στο μαιευτήριο δεν μπορεσα να κανω τιποτα...και ετσι οπως ημουν με ορούς κλπ..ελπιζω να αυξάνεται μερα με την μερα και τι να κανουμε , θα το βγαζω με το θηλαστρο:(

εγώ όχι....εσώκλειστη ...αλλά δεν με πειράζει καθόλου ! περναει τοσο γρηγορα η μερα:shock::shock::shock:

Εμείς δεν θα πάμε.Είμαι μόνη με τον μικρό σήμερα έχει βάρδια ο άντρας μου και δεν πάω.Θα έχει και πολύ κόσμο και δεν θέλω.Δεν πειράζει του χρόνου οι 4 μας..

ναι , μωρε κι εμεις εδω....αυριο θα παει ο αντρας μου στην Ανάσταση.

Μας πηραν και λαμπάδα (η μελλουσα νονα ) και αυγό η κουνιάδα μου:P:p

οπου να ναι , θα ξυπνησει. γενικά τρώει κ κοιμαται....αλλά 2 φορες την μερα κανει κατι κολπα ..του τυπου ειναι καθαρός , φαγωμενος αλλά δεν κοιμαται για κανα 2ωρο........η ψιλογκρινιάζει ή απλά με κοιτάζει

Διαφημίσεις

καλησπερα κουκλες μου τι κανετε;δεν σας ξεχναω απλα ειμαι στο χωριο του αντρα μου και εννοειται ουτε δειγμα υπολογιστη και δικτυο!τωρα ηρθαμε κεντρο και βρηκα δικτυο απο το κινητο χιχι!ελπιζω να ειστε ολες παρα πολυ καλα!να περνατε τελεια και οι εγκυουλες να χαιδευουν τις κοιλιτσες!αν δεν καταφερω να ξαναμπω μεχρι να επιστρεψω ευχομαι καλη ανασταση σε ολες!μακια!μακια!μακια!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Κίττυ ποιό πήρες τελικά το σύμφονι;Είναι διπλής ή μονής;

τωρα κοιμηθηκε απο την ωρα που τα λεγαμε.......

δεν εβρισκα άκρη απο που να νοικιάσω και μου ειπε μια κοπέλα απο το καφε Απρίλιος 2011 , πηρα απο το e-pipila ενα της Ameda. ειναι και διπλης αντλησης , αλλα μου ειπαν καλυτερα να το χρησιμοποιω για μια άντληση. θα δω πως θα παει ο μηνας και μετα ισως αγορασω....θα δουμε

αγαπιτσες μουυυυυυυ καλη Ανασταση σας ευχομαι με υγεια, αγαπη οικογενειακη ευτυχια!

πολλα γερα παιδακια και πολλες τελειομηνες εγκυμοσυνες!!!

σας αγαπω ολες!!!και ο ζεβρακος επισης!!!

ξανθη περιμενω!!!

κιττυ καλο αρμεγμα κοπελαρα μου!!!και πολλα φιλια στο καρμπονακι σου!

αδερφακι καλα να περασετε και με το καλο ο μπεμπουλης!!!δεν εμεινε και πολυ πλακα πλακα!!!

συμπεθεραααααααααα θα πω στον συμπεθερο σου μπας και κανουμε καμια βολτα προς τα μερη σας...αν εχει κουραγια γιατι θα δουλευει σερι 2 εβδομαδες.

παντως εμεις θα τα πουμε σι γου ρα στο μαιευτηριο!!!δεν χανω τη νυφιτσα μου με τιποτα!!!

αστερινα, τι καλα που κανει τουμπιτσες η μικρουλα, μην αγχωνεσαι ολα θα πανε πριμα!

ευζενη, φαιη, ζωρζετ τις καλυτερες, τις θερμοτερες ευχες μου για κοιλιτσες γεμιστες!!!

μινακιιιιιιιιιιι και αννια χαδακιααααααααααααααααααααααααααααααααα και φιλακια!και πολυ προσοχηηηηηηηη οκ?

ερη αν και θα αργησεις να μπεις καλο Πασχα αγαπη, θα τα πουμε τηλεφωνικα!

γυναικαααααααααα οι ομορφοτερες γιορτες αγαπη μου, απολαυσε της!

sis με το καλο τα διδιμουλια μας!!!μας λειπεις να ξερεις και περιμενω κληση!

μπουκι-τσα χαθηκες, φιλακια στα μικρα πατουσακια της γλυκειας σου πριγκιπεσσας

στεγια να χαιρεσαι τον γιαννο σου, τελικα τη βραδια τη στιπουρατη εγινε το θαυμα?μακαρι για ακομα ενα μωρακι ιανουαριου!!!

ξεχασα καμια?ε ολο και καποια θα ξεχασα..δεν φταιω εγω το ατιμο το αιλσχαιμεεεεεεεεεεεερ χαχαχααχχα

καλες γιορτες σε ολες!!!να περασετε αξεχαστα με πολυ φαι καιτα καλυτερα ερχονται!!!

σας αγαπωωωωωωωω!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

κοριτσια καλησπερα!

τωρα καταφερα να μπω κ παλι με ενα χερι γραφωτο αλο ειναι κατηλειμενο απο την νταφλουκο

καλη ανασταση να εχουμε κ υγεια στις οικογενειες σας!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...