Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Καλα ε η συνδεση του αδερφου μου φυσαει με το που χτυπαει το τηλ κλεινει και μου σβηνει και τα μηνυματα................

Να εχει ανεβει η μικρη ή ο πλακουντας?Γιατι ο πλακουντας εμενα ανεβαινε μεχρι τον 9ο μηνα

για τον πλακουντα μου ειπε.

μπορει να εννοουσε να παρε την κανονικη του θεση

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αστερινα δε σου ειπα..η φιλη μου η μαρια αρχισε μαθηματα κομμωτικης κ αυριο θα της κανω την τιμη να ερθει να μου ισιωσει τα μαλλια..φοβαται πολυ κ τι σκευτηκα να κανω λες;θα παρω κρυφα στα χερια μου μια απο τις τρεσσες που μου εχεις δωσει κ καποια στιγμη θα κανω αου αου αου...κ θα ριξω την τουφα κατω κ ουρλιαζω κ καλα οτι ειναι απο τα μαλλια μου..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

για τον πλακουντα μου ειπε.

μπορει να εννοουσε να παρε την κανονικη του θεση

Δεν ξερω βρε Αστερινα αυτο που μου ειχε πει εμενα ειναι οτι στο σημειο που κολαει οπως ανοιγει η μητρα ετσι μετακινηται και ο πλακουντας....

αστερινα δε σου ειπα..η φιλη μου η μαρια αρχισε μαθηματα κομμωτικης κ αυριο θα της κανω την τιμη να ερθει να μου ισιωσει τα μαλλια..φοβαται πολυ κ τι σκευτηκα να κανω λες;θα παρω κρυφα στα χερια μου μια απο τις τρεσσες που μου εχεις δωσει κ καποια στιγμη θα κανω αου αου αου...κ θα ριξω την τουφα κατω κ ουρλιαζω κ καλα οτι ειναι απο τα μαλλια μου..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Ρε εσυ θα της κοψεις τα ποδια.....αφου φαβαται και ειναι η αρχη μην της το κανεις....εγω μετα θα σου εκοβα και την καλημερα.....χαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Ρε εσυ θα της κοψεις τα ποδια.....αφου φαβαται και ειναι η αρχη μην της το κανεις....εγω μετα θα σο εκοβα και την καλημερα.....χαχαχαχαχαχα

δεν παθαινει τπτ ...κατι δανεικα δινω πισω...:rolleyes:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κοριτσακια σας χαιρετω προς το παρον αν καταφερω και μπω ξανα μετα τα λεμε!!!!!

οκ..μπαι μπαι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

γεια σου αννουλα...

ευγενια θα της κοωεις την αναπνοη της κοπελας.. βγαινω θα τα πουμε μετα ηρθε ο αντρας χαχαχαχαχ

οκ τα λεμεεεεεεε

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

γεια σας κοριτσακια μου σημερα ειμαι λιγο καλυτερα εχω ανακατωσουρες αλλα οχι τοσο εντονες....Το βραδυ θα παμε στον επιταφιο εχω 4χρονια να παω :oops: .......Σαν σημερα πριν 3χρονια σκοτωθηκε ενας πολυ αγαπημενος μου θειος και ειμαι καπως ψυχολογικα! :(

:-D

γεια σας κοριτσακια μου σημερα ειμαι λιγο καλυτερα εχω ανακατωσουρες αλλα οχι τοσο εντονες....Το βραδυ θα παμε στον επιταφιο εχω 4χρονια να παω :oops: .......Σαν σημερα πριν 3χρονια σκοτωθηκε ενας πολυ αγαπημενος μου θειος και ειμαι καπως ψυχολογικα! :(

αννια μου το θειο σου να τον τιμας κ να τον σκευτεσαι αλλα μην στεναχωριεσαι,σκεψου οτι εχεις μια ψυχουλα που σε θελει καλα για να ειναι κ αυτη καλα..εγω μαλλον δεν θα παω θα ειμαι μεχρι τις 8 εδω κ ειμαι ηδη κομματια...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Σήμερα είχαμε μια πολύ ωραία μέρα.Πήγα το πρωί με τον γιο για καφέ στο the mall καλά χυμό ήπιαμε αλλά λέμε και επειδή σήμερα ανοίγαν τα μαγαζιά στις 1 είχαμε πριβε όλο το πολυκατάστημα.Εκεί που κάτσαμε γνωρίσαμε και την Ισμήνη η οποία λέει του γιου θέλεις να παίξουμε;εννοείται απαντάει ο γιος και για κανένα 2ωρο παίζανε μια χαρά.Κρίμα που ήταν με τον μπαμπά και όχι με την μαμά της να κάναμε και εμείς παρέα.Βέβαια κάτι ψιλο είπα και με τον μπαμπά ξέρετε πόσο χρονών είναι αν έχουν άλλο με το καλό το δικό μας αν είναι ήσυχα και τέτοια....Μετά κάναμε και μια βόλτα στα μαγαζιά και γυρίσαμε πίσω.Τώρα μου λέει μαμά θα πάμε και αύριο για καφέ;;;;του άρεσε του φάτσα μου....

Α τον πήγα και στον επιτάφιο και δεν τον αφήσανε να περάσει από κάτω.Πρώτη φορά μου έτυχε και τα πήρα αλλά είπα μέρα που είναι να το αφήσω....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...