Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

αχ! εχω τρελαθει, παταγα καλημερα και δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι δεν μου εβγαζε το καφε...τωρα ξυπνησα,η μαλλλον δεν εχω ξυπνησει ακομα χαχαχαχα.

εκλεισα συρταριερα σε μαγαζι ειναι αυτη που θελω.. ηταν λιγο ακρουβουτσικη αλλα τσιγγουνιες θα κανουμε.για εμενα δεν προλαβα να παρω τιποτα

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οποια ξερει ας μου απαντησει

εχτες ηταν η 8η μερα περιοδου κ ελπιζω η τελευταια γιατι ισα που ιδα αχνο καφε..ειχα ομως πονους στην κοιλια χαμηλα σαν αυτους της ωορηξιας

ωορηξια αποκλειεται να ηταν...του φουστη..

θα αρχιζα απο σημερα επαφες αλλα....μεγαλοβδομαδο αμαρτια δεν ειναι;

το βραδυ της αναστασης κατι παει κ ερχεται..θα κανω ανασταση κ εγω...

ευγενια οπως νιωθεις μεσα σου....εγω εχω ακουσει πολλα το ενα ειναι αυτο που ειπε η αννα..οταν ειναι για παιδι δεν ειναι αμαρτια.

το αλλο που εχω ακουσει ειναι οτι σαρακοστη δεν κανει..

το θεμα ειναι εσυ πως νιωθεις!

HouVp2.png

oVGVp2.png

να μαι ξανααααα....δε σας προλαβα..δεν πειραζει .

αννουλι εισαι χαλκιδα στη μανουλα ε;

αστερινα στο τελος δεν θα παρεις τπτ.ποτε θα ξαναμπεις μεσα..οεο;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εδωωωωωωωωωωω

πουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...;χχαχαχαχαχα..τι κανεις παιδι μου..:)

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Επιτελους κανω τον Βουδα ξανα.....χαχαχαχαχαχα

Ειμαι Χαλκιδα στην μαμα μου!!!!!!

να της δωσεις τις ευχες μου ..:)

ποσο καιρο ειχες να τη δεις;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ενα μηνα.....Ασε και ξυπνησα με ωραιες μυρωδιες απο τσουρεκια....και μου εφτοιαξε και γεμιστο με σοκολατα που ειναι το αγαπημενο μου και εννοειτε το τιμησα.......

Εφτοιαξε και η μικρη τσουρεκακια μικρα και εβαψε και αυγα....

Εσυ που εισαι?

Ενα μηνα.....Ασε και ξυπνησα με ωραιες μυρωδιες απο τσουρεκια....και μου εφτοιαξε και γεμιστο με σοκολατα που ειναι το αγαπημενο μου και εννοειτε το τιμησα.......

Εφτοιαξε και η μικρη τσουρεκακια μικρα και εβαψε και αυγα....

Εσυ που εισαι?

να δωσεις ενα φιλακι στην εβελινα απο μενα.

σπιτι ειμαι,πριν απο λιγο ηρθα κ πρεπει να σηκωθω να φτιαξω γεμιστα κ βαριεμεεεεεεεε......

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Καληspερα και απο μας εχουμε τα κλασσικα γκρινα αληθεια βρε κοριτσια οσες ξερετε το εμβολιο το μμρ ποσ καιρο κανει συπτωματα???το καναμε 12/4 αν οφειλετε εκει η γκρινια οκ αλλιως θα τον κρεμασω αναποδα 217827.gif217827.gif ..εγω ξερνοβολαω ολημερις σημερα δεν μπορω να παρω τα ποδια μου,ευτυχως αυγα τσουρεκια και φαγητο εκανε η πεθερα σημερα οποτε ειμαι οκ...!φιλια σε ολες.ερχονται οι κουμπαροι...η δευετρη χοριακη βγηκε 743

:-D

Περονόσπορος έπεσε στο καφέ μας....

Άννια από όσο ξέρω τα συμπτώματα κρατάνε 10 μέρες και την 10η κάνουν συνήθως και πυρετό.Ελπίζω να μην κάνει ο δικός σου τίποτα.Ο δικός μου πάντως ήταν το μόνο εμβόλιο που ακριβώς την 10η μέρα έκανε λίγο πυρετό μέχρι 38,3 έφτασε όπως ακριβώς είχε πει η παιδίατρος.

Έχεις εμετούς ε;;;Τι να πω υπομονή μόνο...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα σας....Κιττάκι τούρμπο ο μικρός ε;;;;Τρώτε καλά βλέπω και πολύ για τόσο μικρούλη....

Τζενάκο καλά που είδα την συζήτηση χθες για τα ρούχα εγκυμοσύνης και πήρα την Αστερίνα και της είπα που να πάει να δει....Μαρά γεροντοκόρες μας έχεις;;;Έγκυες είμαστε....

τουρμπο λεει ? χαχαχχαχαχαα..............πινει 700-800 ml , την μέρα

και με μια λαιμαργία......κι οταν του δινω το δικο μου , ξινιζει τα μουτρα του:tongue::tongue::tongue:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...