Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Νομιζω κι εγώ θα το βρεις! Παντού το έχουν στα φαρμακεία! Σε ευχαριστώ πολύ! 🙏🏼 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

στην ανθειας στην εστα νομιζω θα βρεις εχει ωραιες μπλουζες

ρε αυτη σιγα μην εχει εγκυμοσυνης,και ασε που θελω απλη μπλουζα οχι καλη...

αν και νομιζω οτι εκλεισε!:shock:

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον κορες ολα καλα με την μικρη δεν την μετρησε ομως ο γιατρος εκανα μονο καρδιοτοκογραφο. Κλεισαμε και ραντεβου την αλλη Τεταρτη στις 11 το πρωι θα μπω για καισαρικη... Αχ αχ αχ τελειωσαν τα ψεματα την αλλη εβδομαδα τετοια ωρα θα την εχω αγκαλια! Τωρα την πεφτω για υπνο για να φυγουμε το βραδακι για Χαλκιδα οποτε θα τα πουμε απο εκει σας φιλω κουκλες! Υ.Γ Αστερινα μην σκας για τον πλακουντα και εμενα ηταν χαμηλα και τωρα ειναι τερμα πανω!Καθε μηνα θα ανεβαινει και ναι ενω ηταν να γεννησω απο τον 6ο μηνα τα καταφερα και πηρα και εβδομαδες απο τον 9ο οποτε μην στεναχωριεσαι κανε και εσυ την σταση βουδα και ολα καλα θα πανε!

καλεεεεεεεε δεν προλαβα καμια?κριμα

σας αγαπω και σας σκεφτομαι!!!συμπεθερα καλο ταξιδι κοριτσαρα!!!αδερφιιιιιιιιι που εισαι παιδι μου???

μουατς μουατς μουατς σε ολες!!!

εννοειτε οτι τα μουατς πηγαινουν κ στο κουνιαδακι,ετσι;:rolleyes:

βρε νομιζεις εμεις δεν σε σκευτομαστε;

εχει πεσει αναδουλεια στο καφε μας:(

μονο εγω κ η ξανθη μπαινουμε..τι θα γινει...γιατι χαθηκανε ολες γμτ:(

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

οριστε , ηρθαμε ......που ειστε κυρίες ? νυστάζω ........ζζζζζζ.........σας το ειπα ?

και σημερα κανει κολπα ο μικρός ....ενω κοιμηθηκε 2-5 το μεσημερι, μετα ξυπνουσε ανα μια ωρα να φαει:shock::shock:

6-8 εφαγε 380ml.....ελπιζω να μην το κανει και την νυχτα

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

κοριτσια ειμαι πτωματακι σημερα σκουπισα σφουγγαρισα κατεβασα της κουρτινες πλυσιμο σιδερωμα ξανα κρεμασμα,ξεσκονισμα καθαρισμα ντουλαπιων μαγειρεμα,γενικη μπανιου πηγαμε τζαμπο και αλλα πολλα,τα μικρα κοιμηθηκανε 12,30η ωρα ειμαι πτωμα εβαλα πιτζαμες και παω να ξεραθω θα σα διαβασω αυριο φιλια σε ολες.

:-D

Διαφημίσεις

εννοειτε κοριτσακι, δεν διαβασες που εγραψα σε "ολες"?

ολες σημαινει ΟΛΕΣ...ο και λ...ολ...ε και ς...ες ολο μαζι ολες

μπραβοοοοο χαχαχχαα

αχ ρε κοριτσακι σημερα ξεσκιστικα στις δουλειες, μετα λιγο υπνο με το τζουτζουκι και απτις 21:00 μεχρι τωρα σιδερωνα...αφου τα ειχα φορτωσει ολα στον κοκκορα...καλα που εχουμε ρουχα να φοραμε αλλιως θα κυκλοφορουσαμε σαν τον αδαμ και την ευα χαχαχαχαχαχα

οριστε , ηρθαμε ......που ειστε κυρίες ? νυστάζω ........ζζζζζζ.........σας το ειπα ?

και σημερα κανει κολπα ο μικρός ....ενω κοιμηθηκε 2-5 το μεσημερι, μετα ξυπνουσε ανα μια ωρα να φαει:shock::shock:

6-8 εφαγε 380ml.....ελπιζω να μην το κανει και την νυχτα

φτου φτου σκορδα ο μπιζελακος...φαγανουλης κιττυ μου...εμεις ανα τετραωρο 170 και αυτα αν εχουν πεσει τρελες πεινες

πολλα φιλια σε μανουλα και νινι!

κοριτσια ειμαι πτωματακι σημερα σκουπισα σφουγγαρισα κατεβασα της κουρτινες πλυσιμο σιδερωμα ξανα κρεμασμα,ξεσκονισμα καθαρισμα ντουλαπιων μαγειρεμα,γενικη μπανιου πηγαμε τζαμπο και αλλα πολλα,τα μικρα κοιμηθηκανε 12,30η ωρα ειμαι πτωμα εβαλα πιτζαμες και παω να ξεραθω θα σα διαβασω αυριο φιλια σε ολες.

καλα κοπελια δεν ερχεσαι κι απο δω μια βολτα?χαχαχα

καλεεεεεε μη κουραζεσαι ετσι?τωρα εισαι 2 σε 1, πρεπει να προσεχεις πολυ

μη χειροτερα, μονο εγω ημουν η ακαματα γαιδουρα?:oops:

καλη ξεκουραση και οταν λεμε ξεκουραση λεμε ξεκουραση..η μηπως θελεις να κανω και κ@κ@? χαχαχαχα:tongue:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλημερα κοριτσαρες !!!!!

σημερα θα βαψουμε αυγα....μου εφερε χθες ο Θ...... μια καρτελα.....καλά που δεν θελει και τσουρεκια................χαχχαχαχαχαχα

δεν συντονοζομαστε τελευταία λεμεεεεε........

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καλημερα κοριτσαρες !!!!!

σημερα θα βαψουμε αυγα....μου εφερε χθες ο Θ...... μια καρτελα.....καλά που δεν θελει και τσουρεκια................χαχχαχαχαχαχα

δεν συντονοζομαστε τελευταία λεμεεεεε........

εγω δεν εκανα τπτ ουτε αυγα ουτε κουλουρια..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα σας....Κιττάκι τούρμπο ο μικρός ε;;;;Τρώτε καλά βλέπω και πολύ για τόσο μικρούλη....

Τζενάκο καλά που είδα την συζήτηση χθες για τα ρούχα εγκυμοσύνης και πήρα την Αστερίνα και της είπα που να πάει να δει....Μαρά γεροντοκόρες μας έχεις;;;Έγκυες είμαστε....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας....Κιττάκι τούρμπο ο μικρός ε;;;;Τρώτε καλά βλέπω και πολύ για τόσο μικρούλη....

Τζενάκο καλά που είδα την συζήτηση χθες για τα ρούχα εγκυμοσύνης και πήρα την Αστερίνα και της είπα που να πάει να δει....Μαρά γεροντοκόρες μας έχεις;;;Έγκυες είμαστε....

καλημερα κ αντε βρε...εκει που της ειπα να παει εχει ωραια ρουχα κ θα εβρισκε σιγουρα .τι..επειδη δεν ειναι εγκυμοσυνης;υπαρχουν κ μεγαλα νουμερα ξερεις....:tongue:

τι κανεις;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Σας αφήνω πάμε βόλτα σήμερα!

αντε πηγαινε..μην αργησεις ομως..οκ;θα σε περιμενω:rolleyes:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

οποια ξερει ας μου απαντησει

εχτες ηταν η 8η μερα περιοδου κ ελπιζω η τελευταια γιατι ισα που ιδα αχνο καφε..ειχα ομως πονους στην κοιλια χαμηλα σαν αυτους της ωορηξιας

ωορηξια αποκλειεται να ηταν...του φουστη..

θα αρχιζα απο σημερα επαφες αλλα....μεγαλοβδομαδο αμαρτια δεν ειναι;

το βραδυ της αναστασης κατι παει κ ερχεται..θα κανω ανασταση κ εγω...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...