Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Προχθές το απόγευμα την ξύπνησα που την πήρα αλλά ήταν νορμάλ μπορώ να πω...Εκτός και αν ντρέπεται που δεν με ξέρει καλά...

για τη ρουλα μλαμε .....:rolleyes:...

να σου πω..με τη ρουλα εχουμε κανει μαζι τα τερατα..ειναι κομματι συλλεκτικο..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοίτα θα βγάλω μία και θα βάλω γιατί έχω άπειρες του μικρού και του ανδρός μου αλλά δικές μου λίγες μιας και εγώ είμαι ο φωτογράφος...Θα σας βάλω να δείτε και το δωμάτιο του γιου μου κάποια στιγμή και της μπουμπούς όταν το φτιάξω.Αυτή είναι πάντως από το καλοκαίρι που βλέπεις.Συγκεκριμένα από τον Ιούλιο του 2010 Αγκαλιά κρατάω της κουμπάρας μου το δεύτερο για αυτό την έχω κόψει..

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κοίτα θα βγάλω μία και θα βάλω γιατί έχω άπειρες του μικρού και του ανδρός μου αλλά δικές μου λίγες μιας και εγώ είμαι ο φωτογράφος...Θα σας βάλω να δείτε και το δωμάτιο του γιου μου κάποια στιγμή και της μπουμπούς όταν το φτιάξω.Αυτή είναι πάντως από το καλοκαίρι που βλέπεις.Συγκεκριμένα από τον Ιούλιο του 2010

ας κανει κ καποιος αλλος το φωτογραφο καλε..

νομιζα οτι η φωτο ειναι πιο παλια..αν ειναι απο το 2010 οκ..αλλα θελω κ μια με το μαλλι το κοντο..να σε ειδω να σε καμαρωσω...:)...

βαλε κ φωτο απο τα δωματια τα παιδικα να περνω σιγα σιγα ιδεες....:rolleyes:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

εδω ειμαι καλημερα

εχω πολυ δουλεια αυτες τις μερες γιαυτο δεν πολυ μπαινω

καλημερα μισο εχω προμηθευτη

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

καλημερα!!!! δεν σας εχω διαβασει...

τι κανετε? πως πανε οι ετοιμασιες για τον οβελια?

εγω ξεχασα να πω μου εφεραν την κουνια! ειναι ολα τα λεφτα!!!

δεν ειναι λευκη οπως μου ειχε πει η αδελφη μου ,ειναι ζαχαρη με καφε και εχει και μια ζωγραφια και 2 μεγαλα συρταρια..την εχω βαλει στο παιδικο αλλα δεν την στηνω..

HouVp2.png

oVGVp2.png

πλακωσανε οιλοι μαζι..προμηθευτες κ πελατες..ηρθε κ ενας ιρακινος κ μου ζητησε να κοψει τα χορταρια κ να του δωσω κατι..του ειπα ναι αλλα μετα να σας πω τη φοβηθηκα..εντελει τα εκοψε αλλα χ....κα πανω μου ευτηχως που το μαγ δεν αδειασε απο κοσμο..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...