Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Αστερινα μου κανει τουμπες πια η μπουμπουκα? Τι καλα!!!!!!

Οσο για την αγενια ασε ο κοσμος πια συμπεριφερεται σαν ορθια ζωα

Αν και τα ζωα τι φταινε να τα βριζουμε????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ειναι κατι σοβαρο αν φυγει...αν δεν φυγει ισως της κανει μια μικρη επεμβαση να το ανοιξει δηλαδη να το καθαρησει οχι ομως κατι σοβαρο ουτε αναισθησια δεν θελει με μια βελονα γινεται....

Καλε ασε επαθα ανοιξε η πορτα και λεω καλε απο ποτε εγιναν ετσι οι γιατροι?????

Εδω ειμαι τωρα Τζενη ειχα παει την μικρη οφθαλμιατρο....τελικα εχει χαλαζιο και μας εδωσε μια αλοιφη και ενα κοληριο να βαζουμε για 10 μερες αλλα εγω θα ειμαι στο μαιευτηριο....θα το θυμουντε οι αλλοι?????Μα ειπα και εγω δεν θα τυχει κατι τελευταια στιγμη......

Αλλα να σας πω ενας παιδοοφθαλμιατρος να τον πιεις στο ποτηρι.....χαχαχαχαχαχαχα ειναι νεος στην πολη...χαχαχαχαχα

Την επομενη φορα που θα την παει ο αντρας μου αφου εγω θα ειμαι λεχωνα βλεπω να απαγορευει να ξαναπαω....χαχαχαχαχαχα

Για πιο κρυο ομως λετε εγω καιγομαι......περπατησα λιγο και τωρα πια μου ειναι τοσο δυσκολο...και αυτη η Λαμια ολο ανηφορες ειναι....εγινα κοκκινη ειμαι και επικαιρη λογο των ημερων.....

Ολα μαζι τα ειπα...αν δεν βγαλετε ακρη προβλημα σας....χαχαχαχαχα

αχ εγω τα καταλαβα ολα...θες να το σκασεις με τον οφθαλμιατρο..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

αστο αννα το ιδιο ειχα παθει τοτε με το δοντακι μου..θυμασαι;βγηκαμε για ποτο κ με επιασε στο δρομο 12.30 το βραδυ σαββατο. μπαινει ο αγαπουλης σε ενα φαρμακειο γιατι εγω δεν μπορουσα να κουνηθω απο τον πονο ,βγαινει μετα απο 1 λεπτο κ μου λεει μπες μεσα ειναι ενας οδοντιατρος να σε δει,μπαινω μεσα κ τα ειδα ολα...κουστουμαρισμενος ο μαγκας..ενα μανουλι ολα τα λευτα..αλλα κ γω ημαν φτιαγμενη ...μου επιανε το προσωπο κ μου ελεγε γιατι το αφησες να χαλασει το δοντακι;κ εγω αφημενη στα χερια του τον κοιταζα σα μεθυσμενη κ ουτε που με ενοιαζε ο πονος..μου λεει καποια στιγμη..θες να παμε στι ιατρειο μου να το ανοιξουμε λιγο να δουμε τι εχει;..αχ χαχ χαχ..ελεγα απο μεσα μου..κ πεταγεται ο δικος μου κ λεει οχι εχουμε δικη μας οδοντιατρο...

να σας δωσω μια καρτουλα λεει αυτος..κ οδικος μου..ειπαμε ευχαριστουμε..οταν βγηκαμε εξω μου λεει ..ηθελε κ να σε παει στο ιατρειο του στις 1 τη νυχτα μη γ....σω κανα οδοντιατρο αποψε...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Δεν ειναι κατι σοβαρο αν φυγει...αν δεν φυγει ισως της κανει μια μικρη επεμβαση να το ανοιξει δηλαδη να το καθαρησει οχι ομως κατι σοβαρο ουτε αναισθησια δεν θελει με μια βελονα γινεται....

Καλε ασε επαθα ανοιξε η πορτα και λεω καλε απο ποτε εγιναν ετσι οι γιατροι?????

χαχαχ ξεριες φταιει και η εγκυμοσυνη το ιδιο επαθα κ εγω....στην τραπεζα

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχα ασε Τζενη μια απο τα ιδια επαθα κουστουμαρισμενος ο τυπος με ενα πολυ τρεντι κουστουμι ολα τα λεφτα.....δεν λεω τιποτα ομως θα φησω τον αντρα μου να παει την μικρη τον αλλο μηνα για τα χαρτια του σχολειου και θα ρηξω τρελο γελιο.....

χαχαχ ξεριες φταιει και η εγκυμοσυνη το ιδιο επαθα κ εγω....στην τραπεζα

Λες οι ορμονες να εχουν χτπησει κοκκινο????Μπα και η κουμπαρα μου που δεν ειναι εγκυος μου τον συστησε και μου λεει πηγαινε και θα σε παρω εγω μετα τηλ να τα πουμε....τωρα καταλαβα γιατι το ελεγε...χαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχα ασε Τζενη μια απο τα ιδια επαθα κουστουμαρισμενος ο τυπος με ενα πολυ τρεντι κουστουμι ολα τα λεφτα.....δεν λεω τιποτα ομως θα φησω τον αντρα μου να παει την μικρη τον αλλο μηνα για τα χαρτια του σχολειου και θα ρηξω τρελο γελιο.....

ειμαι σιγουρη οταν ερθει θα σου πει οτι δεν του εχει εμπιστοσυνη ..οτι δεν του φανηκε σοι ,οτι ειναι πολυ μικρος για να αφησει στα χερια του τα ματακια της κορης του κ αλλα τετοια κουλα...

θυμασαι που σου ελεγα αν μπορειτε να φυγετε απο εκει κ να μεινεται μνιμα χαλκιδα;μλκς σου ελεγα..μια χαρα πολη ειναι η λαμια εχει κ τις ομορφιες της..χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Οι αλλες που ειναι σημερα??? πωπω εχω κατι δουλειες ου μου φαινοντε βουνο....αχ να παω Χαλκιδα να ξεραθωωωωωωωωωω

Αυριο εχω και για τελευταια φορα γιατρο.....μετα θα μου λειψει τον συνηθησα καθε εβδομαδα....χαχαχαχαχαχα

Οι αλλες που ειναι σημερα??? πωπω εχω κατι δουλειες ου μου φαινοντε βουνο....αχ να παω Χαλκιδα να ξεραθωωωωωωωωωω

Αυριο εχω και για τελευταια φορα γιατρο.....μετα θα μου λειψει τον συνηθησα καθε εβδομαδα....χαχαχαχαχαχα

ειναι κ αυτος ενα απο τα αξιοθεατα της λαμιας;..πεστο μου αυτο να τρελλαθω...μου φαινεται το καλοκαιρι διακοπες θα ερθω προς τα; μερη σου

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εγω ειδα τον πρωι στην τραπεζα την καλυτερη θεα! ηταν ενα κουκλι υδραβλικος και περιμενε μπροστα απο εμενα....θεος πολυ ομορφος,οταν τον ειδα εμεινα και λεω ετσι θελω να ειναι αυριο το παιδι μου..μετα το ξανα σκεφτηκα και λεω..μην κρυβεσαι κ απο εσενα ρουλα! αχ! ηταν πολυ ομορφος ...οχι τιποτε αλλο ο αντρας μου εχει δικο του υδραβλικο ενα αλληθωρο

χαχαχαχαχαχαχαχ...εχουσιν γνωσην οι φυλακες αστερινααααααα..ξερει τι κανει ο αντρουλης σου..χαχαχαχαχαχα

ο δικος μου γιατι νομιζεις διαλεξε γυναικα οδοντιατρο..κ οταν με ειχε πιασει το δοντι δεν ειχαμε δικο μας οδοντιατρο...

εδω ζηλεψε τον οικονομοπουλο...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...