Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

αχαχαχαχα αντε με το καλο παει και η ουρα την εφαγες.....επισης μπερδευω την λευκορωσια με την λευκωσια,ειπε καμια τιποτα? 866744.gif

Καλε να κανονησουμε να παμε μαζι ταξιδι και αν μας βρουν μετα σφυρα μου...χαχαχαχαχα Ειμαι μεγαλος σκραπας στην γεωγραφια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.sokfm.gr/news_det.asp?nid=921

Δειτε αυτο εχει πολυ γελιο

:shock::shock::shock: χαχαχαχχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλε να κανονησουμε να παμε μαζι ταξιδι και αν μας βρουν μετα σφυρα μου...χαχαχαχαχα Ειμαι μεγαλος σκραπας στην γεωγραφια

χαχαχαχαχαχαα ρε το τριο στουτζες συνδεδεμενο ταυτοχρονα χαχαχχαχαα

IB5Vp2.png

αν τον αγαπαει θα γινω μια μπουχαρα μπορδοροδοκοκκινη να με παταει...αν μου τον παιδευει...η 8η απτις θανασιμες χαχαχαχα

Αν μας αγαπαει και τον μαθεις να βοηθαει την γυναικουλα του και να μην το απιζει ο αντρας ο βαρυς τοτε δεν θα τον παιδευουμε:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καληνυχτα Αννια......

Ασε συμπεθερα οταν ειχα παει ταξιδι με τον αντρα μου ελεγα καλε σε ποια χωρα μπηκαμε απο ποια βγηκαμε και αυτες οι χωρες συνορευουν...?????χαχαχαχαχαχα οποτε καποια στιγμη ζαλιστηκα και το εριξα στο διαβασμα και απλα θαυμαζα το τοπιο

Υπνοβατησε παλι η Εβελινα και μου ηρθε με κατεβασμενο βρακι να κατσει στον καναπε για να κατουρησει....χαχαχαχαχαχαχα ευτυχως την προλαβα και την πηγα στην τουαλετα.....

Οχι καλε ε την απλοχερη βοηθεια της απο πανω................................................................................:mad::mad::mad:

μωρε δεν την χ@ζεις γκρρρρρρρρ

σορρυ που εξαφανιστηκα αλλα εφευγε η πιπιλατου μικρου και ειχε γκρινιτσα...

αλλα κοντεψα να τον ξυπνησω για τα καλα αφου ρουφουσε την πιπλα σαν μανιακος...κλουτς κλουτς..χλαπ χλουπ το μωρο μουυυυυυυ

IB5Vp2.png

Αν μας αγαπαει και τον μαθεις να βοηθαει την γυναικουλα του και να μην το απιζει ο αντρας ο βαρυς τοτε δεν θα τον παιδευουμε:tongue::tongue::tongue:

εννοειται πως θα ειναι υποδειγμα συζυγου...θα την λατρευει και θα την βοηθαει...η γυναικα δεν ειναι δουλα...αν κανει νερα θα τον κοπανισω χαχαχα

κοριτσακια μου λεω να την κανω πιαστηκε ο.......:oops: μεση μου:lol: ατην καρεκλα παω να δω ρ.αρβυλα φιλια σε ολες καληνυχτα

καληνυχτα κουκλα, καλο ξημερωμα

Υπνοβατησε παλι η Εβελινα και μου ηρθε με κατεβασμενο βρακι να κατσει στον καναπε για να κατουρησει....χαχαχαχαχαχαχα ευτυχως την προλαβα και την πηγα στην τουαλετα.....

χαχχαχαχαχα το κοριτσακι μας!!!:tongue::tongue::tongue:

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Με τις ετοιμασιες για την Βαφτηση πως τα πατε?

πηγαμε σημερα να κλεισουμε ημ αλλα για 2 λεπτα δεν προλαβαμε τον παπα

πηγαμε στην βιοτεχνια με τα ειδη βαφτησης, ειδα κατι πιπιλες γυαλινες που μου αρεσαν πολυ αλλα τελικα ειναι πολυ μικρες (5,5 εκ και χανονται με το τουλι) και καταλειξαμε σε κορωνα πριγκιπα με πουγκι μεσα...0,70 +τα κουφετα...ο αντρας μου ηθελε να τα παραγειλουμε αλλα τον επεισα να παμε και στο θειο του κουμπαρου που ειχαμε κανει τις μπομπο του γαμου...η ιδια μπομπο 1,20 με τα πολλα ι εμενα να κανω την ζορικη μας την αφησε 0,80...στην τιμη δλδ που θα μας εβγαινε αν την αφτιαχνα εγω...2 ευρω επιπλεον...καλο?????????????

τωρα θελω να παω για χαρτι προσκλητηριων και να τυπωσουμε με την κουμπαρα καμια κορωνα...και στολισμος?μπαλονια πριγκιπας!!!

ξερω ενα καλο μαγαζι, θα παω μετα Το Πασχα!!!;)

IB5Vp2.png

Συμπεθερα σε καληνυχτιζω γιατι σκουντουφλαωωωωω...Καληνυχτα!!!

καληνυχτα κοριτσακι, να μου φιλησιες την κατρουλιτσα μου και να μουχαιδεψεις την νυφιτσα μου!!!

IB5Vp2.png

Εδώ είμαι και εγώ.Μπράβο Άννια όλα καλά.Βαθιά ανάσα και θα την πατάς.Νομίζω ότι στην αρχή μπορείς να την κάνεις στο φαρμακείο πάντως.

Λοιπόν η μπούλα μου είναι μια χαρά χέρι άκρας υγείας και είναι 581 γραμμάρια.Χοντρομπουλούκα μου βγήκε.

Και έχω να πω ότι και αυτή έχει την μύτη μου.Φάγαμε και μια μούντζα γιατί την ζόριζε να ανοίξει το χέρι να μετρήσει τα δάχτυλα και είπε να μας διευκολύνει η κυρία...Πήρα μια ανάσα μεγάλη και είμαι έτοιμη για ψώνια....Που δεν έχω τι να πάρω αλλά κάτι θα βρω που θα πάει...

μπραβω ξανθουκω ολα καλα ειδες;μουτζα μπορει να δινει μεσα απο την κοιλια,οταν θα βγει θα ειναι κυρια...

παω για υπνο ,πριν εφυγα βιαστηκα γιατι ηρθε ο αγαπουλης κ μου πηρε το λαπ τοπ να δει κατι κ μετα μου το εκλεισε..ο αγαπουλης κ μου λεει ντυσου παμε σοτυς κουμπαρους γκρρρρρρρρρ κ ειχα κ τη μικρη του αδελφου μου.τωρα ηρθαμε..καληνυχτα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημερααααα

Αννια μου συγχαρητηρια!!!!Μην στεναχωριεσαι ομως ολα καλα θα πανε!!!!!

Ερη μου τιποτα ακομα?Παντως το τεστ με τοσες μερες θα ειχε δειξει.....σε βλεπω για μετα το πασχα να πηγαινεις για ορμονικες.....

Τζενακι μου τι κανεις?

Κιττυ μπολικο το πλυντηριο ε?Τι σου ελεγα θα γεννησεις και θα λες καλα πως ενα τετοιο σκατουλι βγαζει τοσα απλυτα?????

Συμπεθερα μου παραπονιαρα.....Τι κανετε αντε μπηκες και στις διαδηκασιες της βαφτισης...Με το καλο το ζεβρακι σου!!!!

αυτό ακριβώς λέω....πως ειναι δυνατόν να σε ξεκάνει απο κουραση και να βγαζει ενα σωρόοο άπλυτα:shock::shock:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...