Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

λοιπον παω κι εγω κουκλες θα δουμε ταινια!δεν ξερω ποια αλλα ελπιζω να βλεπεται!καληνυχτα!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν σας λεω τι εκανε τωρα τελευταια γιατι ειναι πολυ σκληρο και δεν κανει στην κατασταση σας ν ακουτε τετοια....

Αστο,αλλαγη συζητησης!

Εγω τα παρακολουθω αυτα Γιωργια μου και ειχα δει την συγκεκριμενη ταινια του 2009 και το σχολιαζαμε και με τον αδερφο μου.....

Μαρη θα ηταν αγενεια αν δεν σε ρωταγα για το τσοκαρο...........χαχαχαχαχα

Καληνυχτα παπακι......

Βασικα Παπακι το βιντεο αυτο δεν δειχνει κατι σκληρο δειχνει πραγματα που ξερουμε και απλα δεν ανοιγουμε τα ματια μας να δουμε....αλλα αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα

Με είχε πετάξει εξω τοση ωρα

Εγω , δεν εχω προβλημα με τα επιπλα του ΙΚΕΑ , αλλά μπεμπε δεν εχει κ τίποτα....1-2 κρεββατάκια. Για μεγαλύτερα παιδάκι εχει περισσότερα.

Βρε Γεωργία , με τον τουρισμό τι παίζει φετος ? υπαρχουν κρατησεις ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Βασικα και η ντουλαπα που πηρα εγω για το παιδικο ειναι παρα πολυ καλη δεν ειναι βεβαια απο τις πιο φτηνες που ειχε αλλα αν την επαιρνα απο αλλου θα ειχε την διπλασια τιμη

Διαφημίσεις

Εγω τα παρακολουθω αυτα Γιωργια μου και ειχα δει την συγκεκριμενη ταινια του 2009 και το σχολιαζαμε και με τον αδερφο μου.....

Μαρη θα ηταν αγενεια αν δεν σε ρωταγα για το τσοκαρο...........χαχαχαχαχα

Καληνυχτα παπακι......

Gia to tsokaro ennooysa oti ekane kati sklhro kale!

ουπς!τεστ τεστ

Καληνυχτα παπακι!

Κολλαει η συνδεση η το καφε?οεο?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

ΚΙΤΤΥ μου εγω βλεπω οτι ολα πανε καλα!Κρατησεις εχω αλλα κυριως απο εξωτερικο.Οι Ελληνες ρωτανε,ψαχνονται αλλα δεν κανουν κρατηση ακομα.Ειναι της τελευταιας στιγμης οπως παντα!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Το καταλαβα καλε πως αναφεροσουν σε εκεινη δηλαδη δεν πτοειτε με τιποτα ετσι?

Μα ντιπ λεμε το βοιδι!

Διαφημίσεις

Καλο βραδυ Αννα!

Την κανω κι εγω ισως ξαναμπω αργοτερα!Καλο βραδυ προς το παρον!

καλησπεραααααααα, σας ελειψα σημερα?

ειχαμε επισκεψεις και μολις εφυγαν...και σαν καλο πρε**νι μπηκα να παρω την δοση μου!και τι να δω...η γεωργιααααααααααααααααααααααα!!!

τι κανεις μαναρι μου εσυ?πως περνας?γιατι μας ξεχασες τοσο καιρο?ελπιζω να μπαινεις να μαθαινουμε νεα σου!και οπως παντα τρελοκομειο..νασαι καλα κουκλα!

κιττυ, εγω στην ανανηψη εμεινα 1 ωρα και κανεις δεν με εντυσε...με την μπλε ρομπα ημουν ωσπου με περιποιηθηκε η μαμα μου, για σουτιεν ουτε λογος ετσι?το εβαλα την επομενη μερα επειδη με ενοχλουσε το στηθος μου...κανεις δεν ενημερωνει τι πρεπει και τι δεν πρεπει...το μονο πως την επομενη μερα πρεπει οπωσδηποτε να περπατησεις για να αεριστεις και να σου βγαλουν καθετηρα και ορους.

και δεν καταλαβα...τι ντρεπεσαι?που θα εισαι γυμνη στο χειρουργειο?πιστεψε με θα ειναι το μονο που δεν θα σκεφτεσαι γιατι σε 15 μολις λεπτα θα πετας στα συννεφα αφου θα αντικρυσεις το αλλο σου μισο!ασε που σε κανεναν εκει μεσα δεν θα κανει εντυπωση...εχουν δει τα ματια τουυυυυς!

και γιατι τρως τις λεξεις στα ποστς σου?τοσο πολυ πεινας?χαχαχαχα

αδερφιιιιι, ξεκουραζεται κιολας το εμβρυακι, μην ανησυχεις αλλα αν δεν κρατιεσαι αντε να κανεις εναν υπερυχο να ηρεμησεις!

μινα το κεφαλι ψηλα και κατι αλλο επισης!!!

φαιη μου καλη ξεκουραση/κουραση τωρα το σ/κ!!!αντε και οι καλες μερες πλησιαζουν...μην αφησεις να παει καμια χαμενη παρολη την δουλεια!!!το πολυ πολυ να βγει το μωρακι πολυ εργατικο!!!

στεγια μου, με το καλο η κουμπαρουλα σου το μωρακι της!θεματακι φανταζομαι θα της εχεις ανοιξει..θα περασω για τις επισημες ευχες!

γυναικακι μουυυυυυυυ, βαζε το παιδι να ρουφαει καργα...το θελουμε ντουρασελ το γκομενακι!!!

συμπεθερα μην ακους εσυ...ο αντρας πρεπει να εχει παρελθον και η γυναικα μελλον, τα ξαναπαμε!!!

ευζενη πριν και κατα την διαρκεια της οωρηξιας λενε πιανεις κορη...τωρα αν αληθευει δεν ξερω...γερο να ειναι πανω απολα!!!

αστερινα με το καλο κουκλιτσα μου ο γιοκας σου!

δεν θυμαμαι αν σου ξαναευχηθηκα...αλλα δεν εχει καθολου σημασια...οι ευχες ειναι παντα ευπροσδετες!!!καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης με ηρεμια και ευτυχια!

sis σε φιλω κουκλιτσα με τα αγαπημενα αδερφοεμβρυακια!

ξανθη τρελαθηκατε στην βολτα ημερα ετσι?φιλια στον μαφιοζο μας με τα σεξυ σλιπακια!!!χιχιχι

ποια ξεχασα.......ποια ξεχασα........εμ μου εχει αφησει μυαλο ο αγας μου?δεν μου εχει αφησει!οποια ξεχασα ενα μεγααααααααλο ιντερνετικο φιλι!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καποια βλεεεεεεεεεεπωωωωω!!!χαχαχαα

μινα εχουν πριστει πολυ τα ποδια μου τι να κανω???:lol::lol::lol:

IB5Vp2.png

ωωωωωωωωχ ποναει και η μεση......παω για ξαπλα, δεν την παλευω αλλο

πολλα γλυκα φιλιααααααααααααααααααα και ευχες για μια υπεροχη, δημιουργικη και γονιμη κυριακη!!!!!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...