Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με τις μέρες καλά πας εσύ αλλά έχεις μεγάλη χοριακή για ούτε 4 εβδομάδες εκτός και αν είναι δίδυμα....Πάντως όπως και να έχει πολύ καλή και καλή σνέχεια....

Τζένη εδώ θα είμαι σπίτι μου αλλά θα την βγάζω στη μάνα μου για φαγητό και παρέα.Συν ότι θα δω και κόσμο θα βγω βόλτες με φίλες ανύπαντρες και άτεκνες....Περνάν οι μέρες σφαίρα.Άσε που έχω μια τάση να κάθομαι όλη μέρα στον καναπέ και μπορώ να διαβάσω βιβλία, να βλέπω τηλεόραση και γενικά να τεμπελιάζω....

Επίσης να σου πω ότι και το καλοκαίρι που κάνω μπάνια το πολύ να γίνω ελαφρώς σοκολατένια αλλά μαύρο με τίποτα....Είμαι ασπρουλιάρα λέμε...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Με τις μέρες καλά πας εσύ αλλά έχεις μεγάλη χοριακή για ούτε 4 εβδομάδες εκτός και αν είναι δίδυμα....Πάντως όπως και να έχει πολύ καλή και καλή σνέχεια....

Τζένη εδώ θα είμαι σπίτι μου αλλά θα την βγάζω στη μάνα μου για φαγητό και παρέα.Συν ότι θα δω και κόσμο θα βγω βόλτες με φίλες ανύπαντρες και άτεκνες....Περνάν οι μέρες σφαίρα.Άσε που έχω μια τάση να κάθομαι όλη μέρα στον καναπέ και μπορώ να διαβάσω βιβλία, να βλέπω τηλεόραση και γενικά να τεμπελιάζω....

Επίσης να σου πω ότι και το καλοκαίρι που κάνω μπάνια το πολύ να γίνω ελαφρώς σοκολατένια αλλά μαύρο με τίποτα....Είμαι ασπρουλιάρα λέμε...

εγω το καλοκαιρι γινομαι ελαφρως καμμενη γιαυτο κ δεν καθομαι στον ηλιο,περνω το χρωμα της ντοματας

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Είσαι τούρμπο Άννια μπράβο και πάλι και με το καλό μέχρι το τέλος αυτή την φορά....

Τζένη ναι εννοείται στην αρχή κόκκινες και μετά ελαφρώς σοκολατί...Χαχαχα γίνομαι και στην φάτσα και είμαι σαν τον κώλο της μαϊμούς....χαχα

xaxaxaxa τουρμπο χαχαχαχαχα,μακαρι αυτη τη φορα να ειναι μεχρι το τελος.....ρε συ ξανθη ξεχασα να σε ρωτησω ησουν την τεταρτη το μεσημερακι στις κουνιες στον αγ.γεωργιο??ειδα μια γκαστρουλα με ενα αγορακι....

:-D

Είσαι τούρμπο Άννια μπράβο και πάλι και με το καλό μέχρι το τέλος αυτή την φορά....

Τζένη ναι εννοείται στην αρχή κόκκινες και μετά ελαφρώς σοκολατί...Χαχαχα γίνομαι και στην φάτσα και είμαι σαν τον κώλο της μαϊμούς....χαχα

ενα καλοκαιρι πηγαμε αμαλιαδα ,τοτε στους καυσωνες ,καθησα 15 λεπτα στον ηλιο με το ρολοι κ οχι ξαπλωμενη,ορθια κανονιζαμε που θα παμε για φαγητο,δεν ειχα βαλει τπτ για τον ηλιο.αποτελεσμα να παθω εγκαυμα σε ολο μου το σωμα αλλα πιο πολυ στο στερνο μου ,εβγαζα φουσκαλες για 1,5 μηνα ,πονουσα φριχτα,στο τελος εφτασα στο νοσοομειο κ μου εδωσαν αντιβιωση κ κρεμα για αναπλαση.κ καθησα `15 λεπτα.ομως δεν καηκα μονο εγω,ολη η παρεα το βραδυ τηλεφωνιομασταν τι να βαλουμε για το καψιμο.τι γιαουρτια τι οδοντοκρεμες..αστο..απο τοτε..ουτε στον ισκιο χωρις αντιηλιακο.προεκυψε στην πορεια κ ενα θεμα με την ακμη η οποια δεν ηθελε ουτε κατα διανοια ηλιο κ ενα καλοκαιρι το περασα με κουκουλα..χαχαχαχαχ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Την προηγούμενη Τετάρτη ναι ήμουν για λίγο.Αν έκανε τσουλήθρα το παιδάκι ο δικός μου ήταν..Αργά πήγαμε όμως κατά τις 12 αν θυμάμαι καλά.

εχεις αυτοκινητο toyota???

:-D

Διαφημίσεις

Τζένη θα σου στείλω φώτο να δεις όταν πήγαμε Μαλδίβες με τον άντρα μου πως έγινα την πρώτη μέρα....Είμαι σίγουρη ότι πιο κόκκινο άνθρωπο δεν έχεις δει.Ευτυχώς είχε εκεί στο νησί ένα τζελ που μόλις το βάζαμε ανακουφιζόμασταν αμέσως.Τις επόμενες μέρες έβγαινα με καφτάνι μακρυμάνικο μόνο...

καλε καμια μεσα.....μπηκα σφηνα να δω αν εγραψε η ξανθη για τη β επιπεδου,βγαινω παω να κανω δουλειες θα ξαναμπω αργοτερα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...